Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 8 feb 2015 / 19:55 uur

V&D’s securutie

“Ehhhh, ten aanzien van ehhhhh deze kwestie ehhhhh die ons bezighoudt ehhhh neusje in zeil ehhhh want de algemene securutie problematiek ehhhh op de vraag en ehhhh onvermijdelijk ehhhh dat daarover ehhhhh kunnen we zeggen ehhhh geen turbulatie ehhhh beantwoorden ehhhh bij de V&D ehhhh op honderd punt nulnulnul gulden ehhhh dus de heer Demmink ehhhh in die dienstauto ehhhh van beginnende damensie ehhhh was niets gebleken ehhhh is niets gebleken ehhhh worden mijn tanden niet gebleken in zetten ehhhh dank ondertussen voor dit constructieve ehhhh samenwerkingsoverlegdinggedoetje.”

Was getekend: onze minister van Veiligheid en Justitie.

WAAROM GRIJPT NIEMAND IN???

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
V&D’s securutie
Sluiten