Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 2 feb 2015 / 21:01 uur

Kroeskroket

RTL Boulevard ruimde vanavond minutenlang zendtijd in voor Rens Kroes. Rens Kroes is de zus van. Rens Kroes is ook de schrijfster van een boek met ‘pure recepten voor een happy & healthy lifestyle’, waarin foto’s van recepten worden afgewisseld met foto’s van een halfnaakte Rens Kroes.

Bij RTL Boulevard mocht Rens Kroes reclame maken voor een biologische snackbar, waar gefilmd werd hoe de uitbaatster ongeschilde patatten met haar handen in de frituur gooide. De mevrouw had rouwranden onder haar nagels.

Vervolgens aten Albert Verlinde, Winston Gerschtanowitz en Anouk Smulders géén hapje van hun moddervette zeewierkroket. Wat een top-item!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Kroeskroket
Sluiten