Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 9 feb 2015 / 20:10 uur

Briljante ideeën

Palestina erkennen. Chinese, Arabische en Turkse les als keuzevak op alle basisscholen. Ruim baan voor islamitisch onderwijs en imamopleidingen. Een slavernijmuseum in het voormalig Ministerie van Koloniën. Meer begrip voor de tegenstanders van Zwarte Piet. In alle gemeenten een monument voor arbeidsmigratie oprichten. Een racismeregister dat leidt tot een Berufsverbot bij de overheid. ‘Aluhoedjes’ heten voortaan ‘waarheidsvinders’. En o ja, de termen ‘allochtoon’ en ‘integratie’ moeten uiteraard verboden worden.

Ik vind het briljante ideeën van de leiders van de islamitische partij/beweging ‘Denk’, Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk.

Onthoud die namen.

Kuzu en Öztürk.

Is Turks voor: Bassie en Adriaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Briljante ideeën
Sluiten