Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 30 jan 2015 / 09:23 uur

Positief (1/5)

Op speciaal verzoek van lezeressen wier PMS verergert door mijn stukjes (“Altijd negatief!”) deze week: uitsluitend positief. Komt ie!

Ik vind het een goede zaak dat een mevrouw in Saudi-Arabië die verkracht was zich door het bevoegd gezag een keer of tachtig op haar rug liet rossen met stokken en zwepen. Die demonen moeten er toch uit, hè? Dat iedereen daar bij kon zijn en de foto’s breed verspreid werden: ook helemaal prima. Dat weerhoudt andere vrouwen er van mannen in de verleiding te brengen. Een en ander heeft trouwens niks te maken met de islam. Islam is liefde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Positief (1/5)
Sluiten