Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 30 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Op de grond

Ik weet wel dat je iemand die op de grond ligt niet mag schoppen, maar voor de PvdA maak ik graag een uitzondering. Alsof ze Saddam Hoesseins propagandaminister Mohammed Saïd al-Sahaf zelf waren, zo kwamen voorzitter Hans Spekman en politiek leider Diederik Samsom uit hun partijcongres.

Zij telden weer heel veel neuzen die dezelfde kant op stonden, waren samen sterker, kwamen steeds een stukje dichter bij een betere en eerlijker samenleving waarin alle zwakkeren er fors op vooruit gaan en de wijkverpleegkundige desnoods de hele dag blijft om de opa van Spekman weer lopend te krijgen…

Wat. Een. Sekte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Op de grond
Sluiten