Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 30 jan 2015

Dat ge-meneer

Heel fijn dat die meneer met die nepbril die gisteren de Publieke Omroep lam legde geen jurk droeg, maar een pak. Dat ie geen sik had, maar gladgeschoren was. En dat zijn brief niet in rapper Appa-taal, maar in redelijk keurig Nederlands was geschreven. Verder vond ik het vooral een sukkel. Met zijn ge-meneer. Wat wel zorgen baart is dat ook een sukkel het Videocentrum van de NOS kan bezetten en NPO 1, 2 en 3 kan platleggen, áls hij maar een pistool heeft. Misschien met het oog op echte terroristen maar eens serieus werk maken van de beveiliging.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dat ge-meneer
Sluiten