Redactie Metro
Redactie Metro Openbaar vervoer 13 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Lekker treinen met je Tindermatch

Heb je eindelijk die Tindermatch, moet je vervolgens ook nog een toffe date bedenken. Een drankje doen is wat afgezaagd, waarom ga je niet een romantisch treinreisje maken?

Love Train

De NS is er helemaal klaar voor: als jij op Valentijnsdag met je Tindermatch op Amsterdam Centraal staat, krijg je een gratis treinkaartje naar Maastricht. Tijdens de treinreis van 2,5 uur heb je álle tijd om je match eens goed te leren kennen, veel leuker toch dan dat biertje doen?

„Met de Love Train voegen we een extra dimensie toe aan een Tinderdate. Als matches verlegen zitten om een gespreksonderwerp, kom ik graag helpen", vertelt Love Conducteur Onur Yürükel. Hij werkt al vier jaar bij de NS als conducteur en maakt graag een praatje met reizigers. De vragen waarmee hij de deelnemers op weg gaat helpen heeft hij al bedacht: „Wat is voor jou een perfecte dag? Met wie zou je graag willen dineren? Van welk liedje word je vrolijk?"

Wees gerust, je zit niet aan je match vast als het toch niet helemaal je type is: aangekomen op het station van Maastricht vraagt Love Conducteur Onur je of je met je match de stad in wilt of toch liever rechtsomkeert maakt.

Love Carrousel

Wil je meedoen? Meld je dan om 11.00 bij het Love Loket op Amsterdam Centraal in de IJpassage. De eerste acht Tindermatches mogen mee.

Geen zin om helemaal naar Amsterdam te reizen? Ook in Utrecht wordt stilgestaan bij de dag van de liefde. Deelnemers kunnen daar in een Love Carrousel stappen, waarbij ze geblinddoekt tegenover elkaar zitten en al ronddraaiend de kans krijgen elkaar beter te leren kennen. Bevalt het? Dan mag de date voortgezet worden in een restaurant op het station. De carrousel staat vanaf 12.00 uur ter hoogte van spoor 20.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.