Metro
Metro Openbaar vervoer 24 jun 2017 / 15:45 uur

Ontsnapte kangoeroe zorgt voor treinvertraging

„Sorry dat ik te laat ben. Er zat een kangoeroe op het spoor.” De kans is klein dat men je gelooft wanneer je dit zegt. Toch zorgde een kangoeroe zaterdag voor vertraging op het spoor tussen Zwolle en Meppel. Er reden daardoor minder treinen op het traject.

Om er voor te zorgen dat het dier niet werd aangereden, moesten de treinen op het traject langzamer rijden, waardoor er ook minder treinen reden. Het dier zou korte tijd heen en weer over het spoor zijn gesprongen.

Gelukkig besloot het beestje niet lang op het spoor te blijven en kon het treinverkeer worden hervat. „Zwolle-Meppel. Skippy is verder gehopt. De vertraging neemt af”, schreef NS op Twitter.

Het is niet duidelijk waar het dier vandaan kwam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ontsnapte kangoeroe zorgt voor treinvertraging
Sluiten