Metro
Metro Openbaar vervoer 25 nov 2016 / 11:56 uur

Julia (19) mag een week op Utrecht Centraal wonen

De winnaar is bekend! De 19-jarige Julia Koopman uit Zutphen mag een weekje wonen in een kamer op Utrecht Centraal. Ze reageerde op een advertentie en werd verkozen uit meer dan 200 reacties. 1 december verhuist ze naar het grootste station van Nederland. In de onderstaande hospiteervlog maakt ze alvast kennis met de stationshal. „Elke dag livemuziek in je woonkamer, dat is wel heel sfeervol”, aldus Julia.

Gewapend met verhuisdoos en camera stelt Julia zich vast voor aan haar toekomstige medebewoners: van NS-servicemedewerker tot schoonmaker. „Ik hoef niet eens zelf schoon te maken: ideaal!”

#opUtrechtCentraal

Julia krijgt een gemeubileerde kamer van 40 vierkante meter, op 20 seconden lopen van spoor 20/21, tot haar beschikking. Binnen 5 minuten is ze in het centrum van Utrecht. Tot en met woensdag 7 december (de dag van de opening van het station) is Julia met #opUtrechtCentraal te volgen via haar eigen socialmediakanalen. Ze laat zien welke bijzondere gasten Utrecht Centraal over de vloer krijgt en wat het station allemaal te bieden heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Julia (19) mag een week op Utrecht Centraal wonen
Sluiten