Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Openbaar vervoer 25 okt 2016 / 15:18 uur

NS’er bijna voor trein geduwd door boze reiziger

Door een duw van een boze treinreiziger is een medewerker van NS Veiligheid & Service dinsdag bijna onder een trein beland op station Amersfoort. „Bijna viel ik tussen het perron en de trein in die op dat moment ging rijden”, schrijft de medewerker op de Facebookpagina van de dienst.

Door een grote storing konden enige tijd geen treinen rijden vanaf station Amersfoort richting Deventer en Apeldoorn. Na anderhalf uur wachten, vetrok de eerste trein richting Deventer. Op het perron stonden honderden mensen te wachten. „Het liefst wilden zij allemaal instappen zodra de treindeuren open gingen”, schrijft de V&S-medewerker. „Begrijpelijk, het heeft immers een tijd geduurd voordat er weer een trein ging rijden.”

Volle laag

Om ervoor te zorgen dat de reizigers veilig konden instappen, gingen de aanwezige V&S- medewerkers bij de treindeuren staan. „Nadat er vele reizigers waren ingestapt, klonk het fluitsignaal van de conducteur. Vanaf dat moment mocht er niet meer ingestapt worden en ging de vertrekprocedure in werking.”

Daar was een treinreiziger het helemaal niet mee eens. „Nadat ik de volle laag had gekregen en voor alles en nog wat werd uitgemaakt door deze reiziger, begon hij aan mij te trekken in de hoop er langs te kunnen. Nogmaals gaf ik aan dat dit niet meer mogelijk was en ik daar niet van gediend was.”

'Bijna viel ik tussen het perron en de trein in.'De dienst begon rustig maar na nog geen anderhalf uur kregen we te…

Gepostet von NS Veiligheid & Service am Dienstag, 25. Oktober 2016

„Even kijk ik om me heen en ineens voel ik een flinke duw in m’n zij. Ik stond op het randje van het perron. Bijna viel ik tussen het perron en de trein in die op dat moment ging rijden. Het was de bovengenoemde reiziger die het er niet mee eens was.”

In een reflex gaf de V&S-medewerker de reiziger een duw terug. Deze wist zich echter uit de voeten te maken tussen de vele reizigers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
NS’er bijna voor trein geduwd door boze reiziger
Sluiten