Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Openbaar vervoer 13 jun 2016 / 06:04 uur

DJ-wedstrijd: draai jij dit najaar op Amsterdam CS?

Station Tracks: Share Your Talent. Dat is de naam van een grote DJ-wedstrijd van NS Stations en muziekplatform 22tracks. Deze partijen hebben elkaar gevonden op weg 21 oktober. Dan draait de winnaar op Amsterdam Centraal. Omdat dat weekend ook het Amsterdam Dance Event (ADE) wordt gehouden, zal het station in de hoofdstad vol goedgehumeurde ADE-gangers zijn.

Podium geven

De hoofdstad is in de ban van elektronische muziek, zeker in het najaar als overal in Amsterdam feesten en toonaangevende dance-evenementen worden georganiseerd. Daarom helpen NS Stations en 22tracks in samenwerking met Metro DJ-talent graag op weg en geven zij hen een podium. Echter, daar moeten de muzikale talenten natuurlijk wel wat voor doen.

Vanaf maandag 13 juni (tot en met 31 juli) kun jij je talent delen. Een zelf geproduceerde Station Track kun je uploaden via www.stationtracks.nl. Uit alle inzendingen kiest de jury de 22 beste tracks. Deze selectie draait vanaf 1 september in een playlist op 22tracks. Via Metro’s drukbezochte Facebookpagina worden vanaf 1 september ook 22 dagen lang, telkens één inzender om 22.00 uur aan de luisteraars en lezers voorgesteld.

FeestDJ Ruud

De jury zal onder meer bestaan uit DJ’s die al naam hebben gemaakt, zoals FeestDJ Ruud en The Flexican. Andere juryleden worden binnenkort in Metro gepresenteerd. Als deze jury jouw track heeft beoordeeld tot één van de beste 22, begint de wedstrijd voor deze deelnemers pas echt. Zij moeten hun eigen track zo veel mogelijk aandacht geven door shares en likes te vergaren via hun netwerk op Facebook. De track met de meeste shares en likes wint de wedstrijd.

Niet alleen de eer

Op 1 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt. Met de eer houdt het niet op. De winnaar draait namelijk op vrijdag 21 oktober station Amsterdam Centraal warm. Door jouw optreden gaan de ADE-gangers misschien wel met nog meer zin Amsterdam en de dancenacht in. Voor informatie en het uploaden van je track: www.stationtracks.nl.

Ook op stations

DJ-wedstrijd: draai jij dit najaar op Amsterdam CS?
Armin van Buuren. / ANP

Twee tracks van Armin van Buuren en Hardwell zijn deze maand exclusief op het de stations te krijgen. Reizigers kunnen bij diverse winkels op het station gratis deze speciale ‘Station Tracks’ van de wereldberoemde DJ’s bemachtigen. Bij actieproducten ontvangen reizigers een unieke code waarmee zij één van de zes tracks van deze wereldberoemde DJ’s kunnen downloaden. Onder deze tracks zijn twee exclusieve remixen. De deelnemende winkels zijn Kiosk, Broodzaak, Smullers, Burger King, Ola Happiness Station, AKO, Albert Heijn To Go en La Place.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
DJ-wedstrijd: draai jij dit najaar op Amsterdam CS?
Sluiten