Redactie Metro Sport 1 apr 2018

Ibrahimovic na droomdebuut: Ik heb ze Zlatan gegeven

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn debuut in de Amerikaanse Major League Soccer luister bijgezet door twee keer te scoren. De eerste was een fenomenale treffer, de tweede was de winnende in blessuretijd.

Twee treffers Zlatan

Onlangs maakte Ibrahimovic de overstap van Manchester United naar LA Galaxy. Zijn ploeg keek zaterdag een kleine twintig minuten voor tijd tegen een 2-3 achterstand aan tegen Los Angeles FC. Dat was het moment waarop Ibrahimovic mocht invallen. Enkele minuten na zijn invalbeurt liet hij zijn klasse al zien. Met een weergaloos afstandsschot tekende hij voor de gelijkmaker.

In de extra tijd werd het nog mooier voor de oud-Ajacied, toen hij de winnende treffer voor zijn rekening nam. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd hieronder.