Johan van Boven
Johan van Boven Sport 21 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Berghuis en Van Beek knokken op training Feyenoord

In aanloop naar de wedstrijd tegen PSV ging het er bij Feyenoord stevig aan toe tijdens de woensdagtraining. Sven van Beek en Steven Berghuis kregen het flink aan de stok met elkaar.

RTV Rijnmond legde met een camera vast hoe Berghuis zijn ploeggenoot wilde trappen na een stevig duel. Dat pikte Van Beek op zijn beurt niet en probeerde de rechtsbuiten terug te pakken. Om de aanval af te wenden maakte Berghuis slaande bewegingen.

Tot rust

Er moesten meerdere spelers aan te pas komen om het duo uit elkaar te halen. Zo trokken Jens Toornstra en aanvoerder Karim El Ahmadi de woeste Berghuis weg uit het knokpartijtje en moest Eric Botteghin alle zeilen bijzetten om Van Beek tot rust te manen.

Trainer Giovanni van Bronckhorst zal vrijdag op de persconferentie ongetwijfeld aangeven dat hij het prettig vindt dat zijn spelers op het scherpst van de snede trainen. Maar het voorval geeft maar weer eens aan dat het alles behalve het seizoen is van (regerend landskampioen) Feyenoord.

De beelden van RTV Rijnmond:

Feyenoord kan komende zondag een belangrijke rol spelen in de titelstrijd tussen PSV en Ajax. Het verschil tussen de koploper uit Eindhovenaren en de Amsterdammers is vijf punten. Als Feyenoord wint en Ajax klopt in eigen huis ADO Den Haag slinkt de voorsprong tot slechts twee punten en ligt de strijd om het landskampioenschap volledig open.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.