Johan van Boven
Johan van Boven Sport 30 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Dirk Kuyt tatoeëert handtekening op been supporter

Dirk Kuyt heeft zijn woord gehouden door zijn handtekening te tatoeëren op het bovenbeen van een supporter, naast een tattoo van zichzelf en de kampioensschaal van Feyenoord.

Vorig jaar vierde Cees Sloof het eerste kampioenschap sinds achttien jaar met het vereeuwigen van het hoofd van aanvoerder Kuyt en de zilveren trofee. Hij mocht destijds in Katwijk het kunstwerk op zijn bovenbeen aan zijn held komen laten zien.

Dirk Kuyt zet zijn krabbel bij een tattoo van zichzelf. Foto: Instagram Stories @kuyt

Kuyt zei onder de indruk te zijn van de afbeelding die hij sprekend op zichzelf vindt lijken en zette met een stift zijn krabbel ernaast. Bovendien beloofde hij langs te komen bij Tattooshop Ridderkerk om ook met inkt zijn handtekening te zetten.

De ex-voetballer liet dinsdag via Instagram Stories zien dat hij de afspraak is nagekomen. „De eerste tattoo die ik ooit heb gezet”, zette hij er met een knipoogemoji bij.

Foto: Instagram Stories @kuyt

Drie dagen na het veroveren van de landstitel zette Kuyt een punt achter zijn loopbaan als voetballer. Inmiddels wordt hij bij Feyenoord klaargestoomd voor een functie als technisch manager. Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, begeleid hem daarbij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.