Merel Driessen
Merel Driessen Sport 19 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Feyenoord verslaat ook VVV niet

Feyenoord heeft zaterdagavond ook niet kunnen winnen van VVV-Venlo. In de eigen Kuip speelde de landskampioen gelijk tegen VVV. Het werd 1-1.

Feyenoord kwam op voorsprong in de 54e minuut. Nicolai Jørgensen maakte het 1-0. Het leek nog even alsof de regerend landskampioen voor het eerst sinds 1 oktober weer eens een competitiewedstrijd ging winnen. Maar in de 86e minuut maakte Van Bruggen van VVV er 1-1 van.

Fans verlichten De Kuip

In de eerste helft van de wedstrijd verlichtten de Feyenoordfans het stadion met hun telefoons om Brad Jones een hart onder de riem te steken. De doelman verloor precies zes jaar geleden zijn 6-jarige zoontje aan leukemie. Het zorgde voor een ontroerend moment in De Kuip.

Een Feyenoordsupporter deed via Facebook een oproep om zaterdag stil te staan bij de tragische gebeurtenis van 18 november 2011. In de 12e minuut van de wedstrijd hielden de supporters hun telefoons in de lucht en zongen het nummer ‘You’ll never walk alone’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.