Showbizz

Camera videoTrouwring of boksring? Dilemma's met Remy Bonjasky

Foto: Jeroen Oosterveld

Foto van 'Lisa Vermeij'

14 JUN 2018

,,Of ik voor boksen of ondernemen kies? Boksen is altijd mijn passie geweest, ik zou altijd voor boksen kiezen, maar ondernemen is ook heel leuk.” Voormalig K1-kampioen Remy Bonjasky begint het ondernemen steeds interessanter te vinden. Zo heeft hij al zijn eigen sportschool Bonjasky Academy geopend waar hij mensen motiveert en helpt om kracht (terug) te vinden. En sinds dit voorjaar heeft hij ook zijn eigen kledinglijn BNJSKY uitgebracht. Een urban streetwear lijn voor mannen en vrouwen.

Inspiratie uit 'het gevecht'

De inspiratie voor zijn kleding haalt hij uit ‘het gevecht’. ,,Kleding zegt veel over een persoon. Maar lang niet alles. Iedereen voert een innerlijke strijd, maar dat zie je niet aan de buitenkant. Kleding kan je helpen om je net een beetje zelfverzekerder te voelen en sterk in je schoenen te staan.”

Foto: Jeroen Oosterveld

We spreken Remy in zijn sportschool in Almere. We zijn onder de indruk van Remy zijn verzorgde verschijning. En we begrijpen gelijk waarom hij de bijnaam The Flying Gentleman kreeg. Toch is Remy een beetje verrast als we hem vertellen dat we ook een video willen opnemen. ,,Als ik dat van tevoren had geweten dan was ik nog even naar de kapper gegaan”, zegt hij lachend.  ,,Ik zie er graag goed en verzorgd uit.”

Vertel, ben je zo ijdel?
Ja, ik vind het wel belangrijk om er verzorgd uit te zien. Wat je nu ziet is dat veel mannen zo’n onfrisse lange baard hebben, dat vind ik helemaal niks. Ik bezoek elke week mijn vaste kapper. Misschien heeft het ook iets te maken met het feit dat ik meer dan de helft van mijn leven alleen met sport bezig geweest. Hoe je er uit ziet moet matchen met hoe je je voelt. Dus ik wil wel een beetje fit en gezond voor de dag komen.

Kleding maken de man?! Waarom een kledinglijn?
Op een gegeven moment gingen we onze onderneming uitbreiden. Zelf heb ik vaak problemen bij het kopen van kleding omdat ik vrij lang ben. Ik raakte in gesprek met een Rob Schalker van Transit Textiles en we vonden het leuk om samen een kledinglijn op te starten. Ik vind het heel belangrijk om goed gekleed over straat gegaan. Kleding zegt veel over een persoon, het geeft net dat beetje extra. Maar het is wel belangrijk hoe je iets draagt en dat heeft alles te maken met zelfvertrouwen en hoe goed je in je vel zit.

Foto: Jeroen Oosterveld

Maar gaat het dan alleen om de buitenkant?
Nee, zeker niet. Ik heb jarenlang een strijd gevoerd in de ring, maar iedereen heeft een innerlijke strijd. Je ziet het misschien niet als je iemand op straat ziet lopen, maar de een vecht tegen kanker, een ander tegen armoede en weer een andere tegen overgewicht. Iedereen voert een innerlijke strijd, maar dat zie je niet altijd. ‘Dat gevecht’ probeer ik ook terug te brengen in mijn kledinglijn.

Hoe zien we dat terug in je kledinglijn?
Elk kledingstuk is te herkennen aan een dunne rode lijn. Die rode lijn staat voor de weg die mensen moeten bewandelen. Daarmee leggen we uit: van A naar B lopen is niet altijd makkelijk. Ook zijn er verschillende quotes verwerkt in de kleding om mensen aan te moedigen om niet op te geven en door te gaan.

Met je kledinglijn wil je ook meer bekendheid genereren voor het sikkelcelziekte, waarom vind je dat belangrijk?
Mijn moeder heeft last gehad van de sikkelcelziekte en een aantal andere mensen in mijn directe omgeving ook. De ziekte staat daarom dicht bij mij. Maar het is ook een vrij onbekende ziekte. Ik vind het belangrijk dat er meer awareness rondom de ziekte komt. Uiteindelijk zal ook een deel van de opbrengst van de kledinglijn naar het sikkelcel fonds gaan.

Kies jij altijd zelf je kleding uit en wat draag je eigenlijk het liefst?
Als ik word uitgenodigd voor een praatprogramma dan trek ik graag een net bloesje aan. Maar in mijn vrije tijd dan kleed ik me het liefst casual hoor. Of ik altijd zelf mijn kleding uitkies? Ja, 9 van de 10 keer wel. Soms vraag ik mijn aanstaande vrouw Renate om advies, wel of geen stropdas, welke schoenen, dat soort dingen.

Gaan we je eigenlijk nog een keer terug zien in de ring? Er was een tijd terug sprake van een gevecht met Rico Verhoeven?
Nee, je zult mij niet zo snel terug zien in de ring. Om in de ring te stappen voor een wedstrijd moet je wel echt fit zijn. Rico is 28 jaar, ik ben 42 jaar. Hij wordt elke dag fitter, maar ik niet. Kijk, ik word ook ouder. Als je aan topsport doet, dan kun je dat alleen maar op het allerhoogste niveau beleven. Ik ben drie keer kampioen geworden en het het hoogst haalbare gehaald. Dat moet je ook kunnen zeggen, het is goed zo. Er zijn meer dingen in het leven.

Zoals ondernemen, als je moet kiezen voor boksen of ondernemen? Waar kies je dan voor?
Ik kies dan toch voor boksen, boksen is altijd mijn passie geweest.

En als je moet kiezen voor de boksring of een trouwring?
Voorheen zou ik hebben gekozen voor de boksring, maar nu kies ik toch voor een trouwring. Mijn familie betekent heel veel voor mij. Mijn vrouw, aanstaande vrouw, is heel belangrijk.

Benieuwd of Remy liever kiest voor een week niet boksen of een week niet douchen? En wat hij mee zou nemen naar een onbewoond eiland? Bekijk dan de video.


Views

2k+

Ticketmaster stopt met doorverkoop op Seatwave

Ticketmaster stopt met doorverkoop op Seatwave

Ticketmaster start een nieuwe ‘ticketmarktplaats’.

Foto van 'D. van Aken'

13 AUG 2018

Het is al jaren een doorn in het oog van veel muziekliefhebbers: het doorverkopen van concertkaartjes voor belachelijke prijzen op Seatwave. Maar daar komt vanaf maandag een einde aan volgens Ticketmaster.

Nieuwe marktplaats

De kaartverkoopsite, die zelf eigenaar is van Seatwave, stopt per direct met het aanbieden van kaartjes. "We hebben naar je geluisterd. We begrijpen dat je het zat bent dat anderen de tickets voor je neus wegkapen en doorverkopen voor veel te hoge prijzen", aldus Ticketmaster.


Views

1k+

Moeder Meghan Markle 'naar Engeland voor dochter'

Moeder en dochter. Foto: ANP

Foto van 'Elselotte Smink'

12 AUG 2018

Tijdens de inmiddels fameuze ‘Royal Wedding’ in mei stal ze de harten van vrijwel alle koningshuisminnende Engelsen en de royals: de 61 jaar oude sociale werker Doria Ragland. De moeder van Meghan Markle kan nu helemaal haar band met het Britse koningshuis versterken, want volgens geruchten verhuist de Amerikaanse binnenkort naar Engeland om haar dochter en schoonzoon prins Harry vaker te kunnen zien.

‘Volgende maand’

Vrienden van Ragland verklaarden aan The Sunday Express dat de verhuizing zelfs volgende maand al plaats zou kunnen vinden. „Ze is verliefd geworden op Engeland en vertelde me toen ze terugkwam dat het een plek is waar ze denkt een leuk leven te kunnen leiden”, aldus de bron.


Views

1k+

Pilsjas: mét koelvak, opener en zak voor je borrelnoten

Pilsjas: mét koelvak, opener en zak voor borrelnoten

Biertje en borrelnoten in je jackie.

In samenwerking met Dommelsch

GISTEREN

Een jas die iedereen zelf had willen bedenken, maar Dommelsch deed het: het Pilsjasje. Dit spijkerjack mét koelvak, bieropener en vakje voor bijvoorbeeld de borrelnootjes is in het leven geroepen om de bierliefhebber overal (en onderweg) van alle gemakken te voorzien.

Zo’n Pilsjas - ‘dit kekke jackie’ zouden ze in De Wereld Draait Door zeggen - zou wel het perfecte kledingstuk moeten zijn voor bijvoorbeeld een bvo’tje op de camping. Of is reuzehandig als je het komend weekend op festivals als Lowlands, Dutchvalley of het Vlaamse Pukkelpop staat.

Run op het jasje


Views

1k+

Vader van OG3NE-meiden verliefd op 20-jarige fan

Foto: Instagram @ricardo_vol

Foto van 'metronieuws'

12 AUG 2018

De vader van Lisa, Amy en Shelley van OG3NE, de 55-jarige Ricardo Vol, heeft een nieuwe liefde in zijn leven: de 20-jarige Janine. Zij volgt Vols dochters al jaren.

De moeder van zangeressen Lisa (24), Amy en Shelley (22) en de vrouw van Ricardo Vol overleed ruim een jaar geleden aan kanker.

Genieten van de vakantie


Views

3k+

BCC-bezorgers zetten tattoo: logo van de zaak
Likeability of 5

BCC-bezorgers zetten tattoo: logo van de zaak

Quincy en Danny. / Foto's: Femmy Weijs

In samenwerking met BCC

GISTEREN

Je moet maar dol op je werk zijn… Twee jongemannen, bezorgers van BCC-producten, hebben beiden een opmerkelijke tattoo laten zetten: het logo van hun werkgever. En dat ‘stopcontact-gezichtje’ dragen Quincy en Danny in zeer drukke tijden.

Spullen rondrijden

Nederlandse consumenten gaan dit jaar namelijk naar verwachting ruim 26 miljard euro uitgeven aan online aankopen. Ten opzichte van 2017 is dat 17 procent meer, aldus Thuiswinkel.org. De stijging van de online verkoop van huishoudelijke apparaten in het eerste kwartaal van 2018 ligt nog hoger. Ten opzichte van 2017 werden er 18 procent meer producten verkocht. Waar niet iedereen altijd bij stilstaat, is dat al die apparatuur natuurlijk wel nog eventjes bij de klanten moet worden bezorgd. En dat rondrijden doen de twee tattoo-mannen.


like
user_2dcab60e0b07aa93dc64e07e856ca19cc4f9523a_avatar

Views

900+

Humberto Tan: slechtste periode in televisiecarrière

Humberto Tan. / Foto: ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

11 AUG 2018

Humberto Tan ervaart nog altijd veel pijn aan zijn vertrek bij RTL Late Night. „Dit is de slechtste periode in mijn 25-jarige televisiecarrière”, zegt hij zaterdag het NRC Handelsblad.

Begin juni nam Humberto Tan geëmotioneerd afscheid van zijn rol als presentator bij RTL Late Night. Hij kijkt nog altijd met moeite terug op zijn laatste periode bij talkshow. De kijkcijfers daalden steeds en uiteindelijk moest hij plaatsmaken.

Prestigeverlies en pijn


Views

2k+

Likeability of 5

Eerste aflevering Veronica Inside 674.000 kijkers

In maart werd bekend dat Wilfred, Johan en René een overstap gingen maken van RTL naar TALPA. / Foto: ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

11 AUG 2018

De eerste aflevering van Veronica Inside had vrijdagavond 674.000 kijkers. Daarmee is de nieuwe voetbaltalkshow met vergelijkbare cijfers van start gegaan als voorganger Voetbal Inside.

De laatste reguliere show van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp op RTL 7 trok in mei 768.000 kijkers, de zomertalkshow VI Oranje blijft thuis sloot vorige maand op RTL 4 af met 562.000 kijkers.


lol
user_48e35435a07dbfbeb5eef2280126bbaba92f7b39_avatar

Views

2k+

Camera videoGeef je mening en win een Huawei P20!

Foto van 'Metro'

10 AUG 2018

Jij ♥ Metro? Wij zijn heel erg benieuwd wat jullie eigenlijk van ons vinden! En omdat we geloven dat beelden meer zeggen dan 1000 geschreven woorden, zouden we het te gek vinden als jullie een filmpje willen maken, waarvan wij dan een grote ‘dit is Metro volgens jullie’-compilatie maken.

De leukste video wordt beloond met een Huawei P20(!) smartphone, om straks nog meer mooie video’s mee te maken. Metro’s Denise en Iris gingen je al voor->


Views

1k+

Idris Elba als 007? 'Wil niet dé zwarte Bond worden'

Idris Elba/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

10 AUG 2018

Het is de meeste iconische actieheld zonder superkrachten; James Bond. In de 25 films die er tot dusver verschenen zijn, werd zijn rol altijd vertolkt door een man met een witte huidskleur. Daar zou in de nabije toekomst echter wel eens flink verandering in kunnen komen. Idris Elba staat namelijk hoog op het lijstje om Daniel Craig op te volgen.

Craig vertolkte de rol van Bond in de voorbije vier films. Zijn voorgangers zijn Pierce Brosnan, Timothy Dalton, Roger Moore, Sean Connery en (eenmalig) George Lazenby. Allemaal witte mannen. Elba zou wat dat betreft dus echt voor een trendbreuk zorgen.

Barbara Broccoli - als sinds Goldeneye (1995) producer bij EON Productions van de James Bond-serie - is in ieder geval zeer gecharmeerd van de 45-jarige Brit. Elba is bekend van bijvoorbeeld de series The Wire en Luther en films als The Avengers, de laatste Stak Trek en Thor.


Views

2k+

Josylvio en Jody Bernal in Expeditie Robinson
Likeability of 5

Camera videoJosylvio en Jody Bernal in Expeditie Robinson

Foto van 'D. van Aken'

9 AUG 2018

De eerste deelnemers aan Expeditie Robinson 2018 zijn bekend gemaakt. Het gaat om de teamleden van Kamp Zuid. Dat heeft RTL donderdag bekend gemaakt.

Josylvio

Donny Roelvink, vlogger Nienke Plas, Jody Bernal, rapper Josylvio, hiphopartieste I am Aisha en comedian Steven Brunswijk mogen overleven op een onbewoond eiland.


love
user_8220d1f4a473be4e19e37c3a5bf8548519ac9cd3_avatar

Views

1k+

Likeability of 3

Max Joseph stopt als presentator van Catfish

Max Joseph stopt als presentator van Catfish. / EPA

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

9 AUG 2018

Voor wie dacht dat Catfish-presentatoren Nev Schulman en Max Joseph onafscheidelijk van elkaar waren, zal het MTV-programma straks nooit meer hetzelfde zijn. Via Twitter maakte Max woensdag bekend dat hij gaat stoppen met de presentatie van het bekende tv-programma.

Nepprofielen

In nog geen zes jaar tijd maakten Max en Nev samen zeven seizoenen van Catfish. De show draait om de wereld van online dating en catfishing. Een catfish is iemand die nepprofielen op social media aanmaakt, met andermans foto’s en vaak een verzonnen achtergrond. Diegene doet zich dus voor als iemand anders. Deelnemers van het tv-programma willen weten of ze slachtoffers zijn geworden van catfishing. De serie is gebaseerd op de film Catfish, waarin presentator Nevs eigen ervaringen centraal stonden.


sad
user_8220d1f4a473be4e19e37c3a5bf8548519ac9cd3_avatar

Views

3k+

Likeability of 5

Italiaans dorpje Ollolai populair bij Nederlanders

De Nederlanders die in Ollolai een huis kochten voor 1 euro. Fotocredit: Roland J.Reinders

Foto van 'D. van Aken'

9 AUG 2018

Het slaapstadje Ollolai op het Italiaanse eiland Sardinië wordt de afgelopen weken overspoeld door Nederlanders. En dat is allemaal de schuld van RTL4.

Tourtjes

Het vervallen dorpje is het decor van een reality-serie op RTL4, waarin vijf Nederlandse koppels worden gevolgd terwijl ze hun huis van 1 euro opknappen. Ook is ieder stel bezig om een bedrijfje op te zetten en ondertussen moeten ze weekopdrachten uitvoeren om zo goed te kunnen integreren.


like
user_8ae0f008101af989c4d7569ad3a27b638d716f49_avatar

Views

2k+

Homeland stopt

De 39-jarige Claire Danes is bijna klaar met Carrie Mathison.

Foto van 'D. van Aken'

7 AUG 2018

Slecht nieuws voor de fans van Homeland: Carrie Mathison gaat met pensioen. Er komt nog één seizoen van de populaire serie en dan stopt het.

Claire Danes

De geruchten dat de serie zou stoppen gingen al langer. Hoofdrolspeler Claire Danes deed daar ook de laatste tijd een aantal uitspraken over, maar nu is de kogel officieel door de kerk. Showtime President en CEO David Nevins heeft het nieuws bevestigd: seizoen acht is het laatste seizoen van Homeland.


Views

1k+

Rechter wijst kinderen toe aan Michael van der Plas.  / ANP

Rechter wijst kinderen toe aan Michael van der Plas

Michael van der Plas krijgt voogdij over kinderen. / ANP

Foto van 'metronieuws'

2 AUG 2018

De rechter heeft vandaag uitgesproken dat Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van Samantha de Jong (Barbie) en Michael van der Plas voorlopig enkel en alleen onder het gezag van hun vader vallen. Met deze uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.

De rechter kwam tot dit besluit nadat Barbie eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Het is nog steeds onduidelijk wat er die bewuste dag precies is voorgevallen. Volgens een overbuurman zou Barbie zich naar beneden hebben laten vallen. Haar woordvoerder liet weten dat er sprake was van een verkeerde mix van medicijnen die haar zouden hebben bedwelmd.

Lange termijn


Views

1k+

Nieuwe Baantjer-film in april in bioscopen. / ANP
Likeability of 5

Nieuwe Baantjer-film in april in bioscopen

Scene met Victor Reinier, Piet Romer en Ab Abspoel na de explosie in cafe Lowietje, de stamkroeg van de Cock en Vledder, in deze aflevering van Baantjer. / ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

2 AUG 2018

Goed nieuws voor alle fans van Baantjer. De populaire politieserie uit de jaren '90 komt terug, en niet op je beeldbuis, maar op het witte doek. De film zal komend voorjaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

De film zal gaan over de jonge jaren van inspecteur De Cock, zo meldt de distributeur Paradiso Films. Volgens Paradiso en producent Millstreet Films zullen de opnames later dit najaar van start gaan.

Een jonge Cock


love
user_3bb215ee962cad3f5016296717351aff9fd3d708_avatar

Views

300+

Kylie mag bijna drinken en viert dat zéér uitgebreid

Kylie Jenner tijdens de show van Louis Vuitton in juni. / Getty Images

Foto van 'Daisy Heyer'

1 AUG 2018

Kylie Jenner wordt binnenkort 21 jaar oud (10 augustus). Dat is in Amerika de officiële leeftijd waarop je eindelijk een alcoholisch drankje mag verorberen en dat moet dus gevierd worden. Dat doet Jenner dan ook uitgebreid. Niet alleen door haar eigen Instagramfilter te lanceren, maar ook met de nieuwe lancering van speciale '21-make-up'. En die lijn heeft een wel heel speciaal uiterlijk...

Red cups

De gloednieuwe make-up is namelijk helemaal in het thema van 21 jaar oud worden, wat vooral is terug te zien in de verpakking. Zo showt één van de verpakkingen een aantal red cups: bekers waar in Amerika (en ook in Nederland) vaak alcohol in geschonken wordt op feestjes.


Views

600+

The Rock verrast stuntman (en neef) met mega cadeau

The Rock tijdens de première van Jumani. / Getty Images

Foto van 'Daisy Heyer'

1 AUG 2018

The Rock, Dwayne Johnson (of zoals hij zichzelf tegenwoordig noemt: Dwanta Claus) was in een zeer goede bui en besloot om de stuntman die al jaren zijn stunts uitvoert eens even te verrassen.

Neefje

Na een blessure kwam Tonoai Reed, tevens het neefje van The Rock, weer op de set aan van de nieuwste film waar The Rock en hij in spelen. Terwijl Reed denkt dat ze een filmpje opnemen voor achter de schermen, ziet hij niet dat er op de achtergrond een gloednieuwe auto klaar staat, inclusief strik. Die auto, een truck, was een 'cadeautje' van The Rock voor Reed, die bij het zien van de auto duidelijk ontroerd is.


Views

500+

'Al duizenden aanmeldingen figuranten Luizenmoeder'

De cast van De Luizenmoeder. Foto: ANP

Foto van 'Cerise van Vliet'

1 AUG 2018

Fans van de serie De Luizenmoeder zijn helemaal wild geworden: ze kunnen een steentje bijdragen aan hun favoriete programma. Voor het tweede seizoen zijn de makers op zoek naar figuranten en aan die oproep is massaal gehoor gegeven.

Castingbureau Suus Casting plaatste maandag een oproep op Facebook, waarin ze schrijven op zoek te zijn naar volwassenen en kinderen voor De Luizenmoeder seizoen 2.


Views

500+

'Temptation-Tim' gevraagd voor pornofilm

Tim met zijn inmiddels ex-vriendin Deborah. Foto: RTL

Foto van 'Metro'

31 JUL 2018

Als we dit jaar voor een nieuw woord mogen stemmen, dan is het wel ‘Timtation’. Niemand waar zo veel over gepraat werd als Tim Wauters van Temptation Island. De kans dat we de zelfverklaarde playboy uit het Belgische Aalst ooit nog terugzien op televisie is klein, al zal dat niet aan erotisch producente Elise van Vlaanderen uit België hebben gelegen.

‘Temptation Island’ had dé relatietest moeten worden voor Tim Wauters en zijn vriendin Deborah Leemans. Het draaide voor Deborah pijnlijk genoeg helemaal anders uit. Tim werd halsoverkop verliefd op de Nederlandse verleidster Cherish en dat betekende ineens ook het einde van hun relatie. Pornoregisseuse Elise van Vlaanderen zag er de ideale ingrediënten in voor een stomende film en stuurde de Don Juan uit Aalst meteen een verzoek voor een rolletje.

Sex Tape


Views

1k+