D. van Aken
D. van Aken Entertainment 20 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Domien Verschuuren verlaat 3FM

Domien Verschuuren gaat 3FM verlaten. De radio-dj maakt de overstap naar Qmusic. Hij zal daar de middagshow voor zijn rekening nemen, zo heeft de radiozender bekendgemaakt. Wanneer Domien precies start, wordt later bekend.

Frisse energie

"Ik ben 3FM en BNNVARA waanzinnig dankbaar voor alle jaren dat ik er radio heb gemaakt en met fantastische mensen heb mogen samenwerken", laat de dertigjarige Domien weten. "Voor mij is dit het moment om een nieuwe stap te maken en ik ben er trots op die met Qmusic te zetten. Een programma in de middagspits is al lange tijd mijn wens en ik heb zin om dit met frisse energie te gaan doen!"

Zendermanager Dave Minneboo zegt dat Qmusic een van de grootste radiotalenten van Nederland in huis heeft gehaald. "Domien is al van jongs af aan met radio bezig en staat goed in contact met zijn luisteraars, iets wat we bij Qmusic hoog in het vaandel hebben staan."

Ochtendshow

Domien is sinds 2006 op 3FM te horen. Eind 2016 nam hij de ochtendshow op 3FM over van Giel Beelen. De afgelopen vier jaar zat hij tijdens Serious Request in het Glazen Huis. Op Qmusic vervangt Domien in de middag Stephan Bouwman. Binnenkort wordt meer bekend over diens nieuwe rol binnen de zender.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.