Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 12 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Ariana Grande na relatie van paar weken verloofd

Zangeres Ariane Grande (24) is na een relatie van een paar weken verloofd met haar vriend Pete Davidson (24). Anonieme bekenden van het koppel hebben dit aan verschillende Amerikaanse entertainmentwebsites laten weten.

Pete Davidson is een van de gezichten van het populaire Amerikaanse programma Saturday Night Live. Het stel maakten twee weken geleden bekend dat ze een stelletje zijn.

https://www.instagram.com/p/Bjz_sPNnCrR/

https://www.instagram.com/p/BjdEcCbn_T3/

Snel de liefde gevonden

„Het is een recente verloving. Het zijn twee mensen die heel snel de liefde bij elkaar gevonden hebben en elkaar altijd gelukkig maken. Ze zijn afgelopen weekend over de verloving begonnen en verbergen het niet, aldus een van de bronnen tegen People. Op de social media kanalen van de twee lovebirds is nog niets gepost over hun verloving.

https://www.instagram.com/p/BjwdSkZHpfC/

https://www.instagram.com/p/BjaMCELnB9G/

De zangeres heeft nog niet zo heel lang geleden haar relatie verbroken met rapper Mac Miller. Pete Davidson verbrak onlangs zijn tweejarige relatie met Cazzie David.

Pete Davidson begon op 16-jarige leeftijd met stand-upcomedy in New York. Sinds 2014 maakt hij deel uit van de cast van het sketchprogramma Saturday Night Live. Hij is daarmee een van de jongste van de cast van het programma.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.