Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 10 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Waylon in tranen bij radioshow

Best heftig, al dat Songfestivalgedoe. Waylon heeft het emotioneel dan ook best zwaar als hij bij NPO Radio 2 een video te zien krijgt met succeswensen van vrienden en collega’s. De zanger barst op een bepaald moment zelfs in tranen uit.

Vanavond (donderdagavond) is het erop of eronder: dan weten we of Waylon ook deze keer de finale van het Songfestival bereikt met zijn nummer Outlaw In ‘Em. Te gast bij Bart Arens krijgt hij dan ook een flink aantal steunbetuigingen van collega’s, vrienden en familie.

Vriendin Bibi

Zo doet Miss Montreal een goed woordje voor hem, komen Henkjan Smits en Humberto Tan voorbij, die hem allemaal heel veel succes wensen met zijn deelname. Op dat moment heeft de zanger al tranen in zijn ogen, maar als zijn zwangere liefje Bibi Breijman in beeld komt begint het te stromen bij Waylon.

,,Hoi lievie, ik wil je natuurlijk ook heel veel succes wensen voor vanavond en zeggen dat ik mega- , megatrots ben dat je gewoon zo staat voor hetgeen waar jij in gelooft. Ik weet zeker dat je het heel goed gaat doen vanavond. Zet hem op, I love you. Ook van je kleine outlaw", zegt Breijman met een grote lach op haar gezicht.

Succeswensen voor Waylon

Mooi om Waylon vanmorgen een hart onder de riem te kunnen steken. Ook van ons, heel veel succes vanavond! #TeamWaylon 🇳🇱

Posted by Bart Radio 2 on Thursday, May 10, 2018

,,Zo slecht heb ik het niet gedaan in het leven denk ik", zegt Waylon, terwijl hij zijn tranen wegveegt. Ook het dochtertje van zijn beste vriendin wil nog iets liefs tegen hem zeggen en brengt weer een lach op het gezicht van de zanger. ,,Zo, mooi geweest weer", besluit hij, de tranen wegvegend van zijn gezicht. Cute!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.