Amarins de Boer
Amarins de Boer Entertainment 14 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Vader Meghan Markle niet aanwezig bij bruiloft

Meghan Markle zal zaterdag niet door haar vader worden weggegeven bij haar huwelijk met prins Harry. Haar vader, Thomas Markle, heeft besloten niet naar het Verenigd Koninkrijk af te reizen, uit schaamte voor het schandaal rondom de in scène gezette paparazzifoto’s van hem.

Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Op de foto’s, die in de Britse pers verschenen, is te zien hoe Thomas zich klaarmaakte voor het huwelijk van zijn dochter. Maar de ‘spontane’ foto’s zouden in scène zijn gezet, ontdekte de Britse krant Mail on Sunday. 

‘Geen slechte bedoelingen’

Thomas gaf dat toe, hoewel hij aan de Amerikaanse entertainmentsite ook duidelijk maakte dat hij geen slechte bedoelingen met de foto’s had, waarvan maandag naar buiten kwam dat de fotograaf Thomas had betaald voor de plaatjes. Thomas zou enorme spijt hebben van de actie.

Meghans vader wordt, net als andere familieleden en naasten van de Amerikaanse, al maanden lastiggevallen door de sensatiepers. Thomas wordt afgeschilderd als een slons en baalde volgens TMZ dusdanig van dat imago dat hij een paparazzifotograaf aan foto’s van hem in een internetcafé hielp.

Hartaanval

Thomas vertelde ook dat hij zes dagen geleden een hartaanval heeft gehad. Hij besloot het ziekenhuis te verlaten zodat hij het huwelijk van Harry en Meghan bij kon wonen. Maar gaat nu niet door, omdat hij „de koninklijke familie en zijn dochter niet in verlegenheid wil brengen".

Meghan en haar vader hebben al jaren geen contact meer. Toch koos Meghan ervoor om zowel haar vader als haar moeder een belangrijke rol op de bruiloft te geven. Haar moeder Doria Ragland brengt de laatste nacht voor dé dag met Meghan door, haar vader mocht haar naar het altaar brengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.