Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 23 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Monica Geuze deelt na 33 weken ‘eindelijk’ babybuik

Voor het eerst tijdens haar inmiddels 33 weken durende zwangerschap laat vlogster Monica Geuze haar babybuik aan de hele wereld zien. De 23-jarige verwacht samen met haar 26-jarige vriend Lars Veldwijk haar eerste kindje. Lars heeft al een zoontje uit een eerdere relatie, de driejarige Mason.

Op dezelfde manier als ze haar zwangerschap bekend maakte, laat de vlogster haar fans ook meegenieten van haar buik: via Instagram. Daar plaatst ze een vakantieselfie in Marbella met de tekst ‘Oh hi Instagram #33weekspregnant’.

Het is een bijzondere foto voor Monica, omdat ze eerder nooit met haar buik te koop liep. In haar vlogs vertelde ze meerdere malen dat ze haar zwangere lijf niet heel mooi vindt. Ondanks dat de vlogster over het algemeen in oversized kleding rondloopt, kwamen de enorme truien nu ook nog goed van pas om haar nieuwe lichaamsvormen enigszins te verbergen.

Lovende woorden

Van dat verbergen is nu niets meer over. De aanstaande moeder straalt in bikini en haar fans zijn door het dolle heen. Meer dan 200.000 mensen liketen de foto en de reacties zijn ontzettend positief. Ze noemen haar buik ‘prachtig’, ‘perfect rond’ en Monica een geweldige aanstaande moeder. Het geslacht van de baby houdt het stel nog wel geheim.

De zwangerschap is voor de twee tortelduifjes al bijna ten einde, maar op dit moment is er nog geen babykamer voor de kleine. Dat komt omdat ze nog moeten verhuizen naar een groter huis, waar meer ruimte is voor de baby. Volgens Monica weet ze al precies hoe de kamer eruit gaat zien en wat ze wil, maar moet het alleen nog even in het echt gebeuren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.