Showbizz

Gieren met Gabbers en korting voor Metrolezers

Gieren met Gabbers en korting voor Metrolezers

De Gabbers van 2018 met vlnr Ali B, Martijn Koning, Roué Verveer en Najib Amhali. / Vincent van Dordrecht.

In samenwerking met Gabbers

17 MEI 2018

koop gabber tickets

Gabbers laten het Ziggo Dome-publiek op 29 en 30 juni bulderen, maar op weg naar de twee lachen-gieren-brullen-avonden maken zij ook Metro een stuk vrolijker.

Gieren doen Roué Verveer, Martijn Koning en Najib Amhali niet alleen tijdens het schrijven van de Ziggo Dome-shows voor eind juni. Nee, dat doen de heren ook bij Metro aan tafel. Het. Gaat. Maar. Door. Vanaf donderdag 17 mei houdt Metro een Gabber-donderdag, met wekelijks een cartoon Zit Een Gabber In De Metro. Ook wordt de lezers gevraagd om grappen te maken en in te sturen (daarover later veel meer) en zijn er verrassende ticketacties die overal kunnen opduiken. Metrolezers krijgen zelfs 20 euro korting! (gebruik vouchercode metro).

Nieuwe vrienden

Verveer was al twee keer Gabber, Koning, Amhali en Ali B zijn z’n nieuwe vrienden. De vier topcomedians aan de vooravond van hun gezamenlijke knallende show vol stand-up, verschillende soorten humor en hilarische showonderdelen. Oh nee drie. Ali B was even druk.

Waar is Ali eigenlijk?

Martijn: Vast een clip opnemen, iets groots in elk geval waar wij nooit aan toe komen.

Najib: Of een of andere prijs in ontvangst nemen. Of The Voice Kids of The Voice met bejaarde mensen, The Voice Dead? Ach, hij blijft een gabber.

Zulke goeie grappen

Waren jullie al gabbers?

Najib: Wij kennen elkaar natuurlijk al járen van Comedytrain in Toomler Amsterdam, dat schept een band. We weten wat we als comedian moeten doen, maar ook hoe we moeten reageren als het bij iemand even niet zo lekker loopt.

Martijn: Dat maakt ons ook sterk. Als we Comedytrain doen maakt iedereen zulke goeie grappen, dat je wel mee moet.

Roué: Bij Comedytrain leer je een avond samen maken en dat nemen we mee naar Gabbers in Ziggo Dome. Je speelt niet voor jezelf. Mensen gaan niet blij naar huis omdat ze zo om comedian twee of vier in de line-up hebben gelachen, maar omdat we samen zo’n mooie avond hebben verzorgd. Elke avond zijn we een team.

Martijn: Dit is het mooiste wat je ooit gezegd hebt, Roué. Ik vind samen zo’n avond maken altijd een feest. Dat mis ik weleens als ik alleen op tournee ben.

De Kuip!

Jullie zijn bekend met grote menigtes hè?

Najib: De Kuip.

Martijn: Dat vertelt Najib nou werkelijk nooit. Echt hoor, nooit haha. Voor mij zijn het Carré en Lowlands.

Roué: Ziggo Dome met Gabbers uiteraard. En ook De Kuip.

Hoe bespeel je 11.000 mensen?

Roué: Hetzelfde als 250 mensen, exact hetzelfde. Zo voelde het de vorige keren voor mij. Je moet je niet druk maken over het aantal, maar gewoon lekker spelen en goeie grappen hebben.

Najib: Maar oefenen kun je het niet.

Martijn: Dat je het niet kunt trainen, daar maak ik me nog een klein beetje zorgen over.

Najib: Het gaat vanzelf Martijn, het geeft je gewoon een kick.

Roué: In Amerika doen ze niet anders.

Papier hier, papier weg

Gaan jullie gezamenlijk try-outen?

Roué: Zeker, we hebben try-outs in kleine theaters. Vorig jaar deden we dat twee keer in Oss. Dan kwamen we met papieren op, legden ze weg, pakten de papieren er weer bij. Het publiek vindt dat leuk. Men weet: we zitten bij een try-out.

Najib: En dan roepen we ‘en nu komen er in het echt vijf danseressen op het podium’ of ‘en nu knalt er vuurwerk!’

Roué: Na die try-outs hebben we een compleet nieuw script. Er vallen dingen af en goeie teksten die ter plekke worden geïmproviseerd voegen we toe.

Najib: Ik mail weleens teksten door, maar die lezen de anderen nooit. En dan zeggen ze van wel.

Martijn: Dat heb ik nou ook. Niemand leest wat ik bedenk.

Najib: Echt wel!

Martijn: Bij Ali had ik drie keer in de tekst gezet ‘Ali je leest dit toch niet’ en toen viel hij door de mand. Zei ik. Ik blufte natuurlijk.

Surinaamse vader...

Ben jij door je Gabberservaring een beetje de vader van de groep, Roué?

Martijn: Goeie vraag aan een Surinamer!

Roué: Ik steek mijn handen niet in het vuur als iemand me vraagt of ik de vader ben, haha. Maar zonder gekheid: Ik ben wel de persoon die zich het minst zorgen maakt.

Martijn: Jij bent de chillfactor.

Najib: VERDER VINDEN WE HET HELEMAAL NIET SPANNEND!

Roué: Geen paniek mensen, het komt allemaal goed.

Is er een overkoepelend thema?

Najib: Verbinding.

Martijn: Maar we gaan het er niet de hele avond over hebben.

Najib: Maar ja, we zijn verbonden. We zijn Gabbers, we houden van eten. De maatschappij, dat zijn wij! Maar We Are The World doen we niet hoor.

Martijn: Eigenlijk zijn wij veel meer verbonden dan de vorige Gabbers, al denken de mensen misschien van niet. We kennen elkaar al zó lang.

Humor is de oplossing

Jullie gaan Metro op donderdag grappiger maken… Kunnen de media sowieso een beetje meer humor gebruiken?

Roué: Ik denk dat álles een beetje meer humor kan gebruiken. Humor is de oplossing voor alles.

Vinden jullie ons over het algemeen een beetje zuurpruimen?

Roué: Witte mensen?

Martijn: Nee, de krant man, hahahahahaha.

Najib: Ik vind dat een krant wel serieus mag zijn en wat minder met sensatie moet werken. Hoewel ik ook weet dat een krant verkocht moet worden.

Martijn: Ach, je denkt bij elke krant wel iets. Bij de Volkskrant: hoeveel tijd denk je dat ik ’s morgens heb om te lezen? Bij de Telegraaf: hallo, we gaan niet allemaal kapot hè. Maar kranten brengen ook wel humor toch, door strips en columnisten.

Als het maar hard is

Jullie gaan er in Metro in elk geval voor zorgen. Binnenkort worden lezers ook gevraagd ter beoordeling grappen naar jullie te sturen. Wat geven jullie hen mee?

Martijn: Ga op het nieuws zitten.

Roué: Het maakt geen donder uit waar je het over hebt, als het maar hard is.

Martijn: Het is volgens mij goed als Metro voor de lezers een kader schept. Dat het over Trump moet gaan bijvoorbeeld. Of de lichamelijke tekortkomingen van Gabbers. Speel met onze zwakheden, pak ons maar aan.

Najib: Gebruik huis-tuin-en-keuken-dingen, altijd goed. Zou je mijn emailadres bij de oproep willen plaatsen trouwens? Ik heb namelijk voor Ziggo Dome nog wel een paar goeie grappen nodig.

Thuis of een topavond

Tot slot, waarom moeten we naar jullie in de Ziggo Dome komen kijken?

Roué: Om een topavond te hebben natuurlijk, met verschillende soorten comedy van hoog niveau. Je kunt ook niet komen hè, maar ja.

Najib: En spektakel.

Martijn: Omdat je een combinatie van vier Gabbers in Ziggo Dome krijgt die je nooit meer gaat zien. Laat je verder maar verrassen.

Roué: Je kunt kiezen. Thuisblijven of een topavond hebben. Wat doe je?

Kaarten met korting!

Metrolezers kunnen vanaf donderdag 17 mei profiteren van een kortingsactie van Metro en Gabbers. Kaarten voor de shows op 29 en 30 juni in Ziggo Dome bestel je via www.gabbers.nl. Metrolezers krijgen 20 euro korting! (elke rang).

Wie tickets via Gabbers.nl bestelt, moet daarvoor de vouchercode metro invoeren. Zo profiteer je van de kortingsactie.

Fastlane

Op donderdag (wekelijks vanaf 17 mei) wordt tussen 12.00 en 13.00 uur bovendien het Gabbers Lucky Hour gehouden. Wie in dat uur kaarten met de metrocode bestelt, maakt deze keer kans op een gratis fastlane.

BEKIJK OOK


Views

4k+

Filmproducent houdt audities voor 'lelijke kinderen'

,,Volgens ons is iedereen lelijk op zijn eigen manier en is dat juist iets om trots op te zijn," aldus de filmproducent. Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

2 UUR

,,Ben je de gelukkige eigenaar van een prachtig stel flaporen, vrolijke sproeten, enorme pluizebol, beugelbekkie, een heel saai of juist een mooi gezicht? Dan zoeken we jou”, stelt Casper Eskes van producent Umami. Voor de verfilming van het boek De Club van Lelijke Kinderen vindt de komende tijd een grote online casting plaats.

We horen je denken is dit wel verantwoord, jonge kinderen casten op basis van lelijkheid? Maar volgens de filmproducent, moeten we er niet te zwaar aan tillen, want wat is lelijk? ,,Volgens ons is iedereen lelijk op zijn eigen manier en is dat juist iets om trots op te zijn.”

Geen acteerervaring

Alle kinderen die ooit een keer willen mee spelen in een echte bioscoopfilm kunnen zich vanaf donderdag 24 mei melden op de website van de film. Volgens de filmmakers is het voor het eerst dat er voor een grote Nederlandse film auditie wordt gedaan via een website. Kids die zich aanmelden moeten drie opdrachten doen en acteerervaring is niet nodig.

In 2012 verscheen er al een korte versie van de film. Foto: ANP

'De Club van de Lelijke Kinderen'

In de familiefilm moet de 11-jarige Paul, een jongen met grote flaporen, plotseling mee op schoolreisje. Hij komt er al snel achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Paul weet te ontsnappen en richt samen met een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op.

De regie is in handen van Jonathan Elbers, hij maakte in 2012 op de Filmacademie al een korte versie van het verhaal.

BEKIJK OOK


Views

200+

Goodiebag Harry en Meghan verkocht voor 25.000 euro

Goodiebag Harry en Meghan verkocht voor 25.000 euro

Goodiebag Harry en Meghan verkocht voor 25.000 euro. Foto: ANP.

Foto van 'metronieuws'

GISTEREN

Een goodiebag die afgelopen zaterdag werd uitgedeeld bij het huwelijk van prins Harry en Meghan is op eBay voor 21.400 pond (bijna 25 duizend euro) verkocht. Op het linnen tasje met de initialen van de hertog en hertogin van Sussex was 83 keer geboden, schrijft Sky News.

Flesje water

De koper krijgt onder meer het programma van de huwelijksceremonie, een koelkastmagneet, chocola, een flesje water en kortingsbonnen voor winkels. Ook zitten er een polsbandje, briefkaart en een parkeersticker in de goodiebag.

De tasjes werden uitgedeeld aan de ’gewone’ mensen die op Windsor Castle waren uitgenodigd om de aankomst en vertrek van het bruidspaar en de gasten van dichtbij te zien.

50 duizend pond

Op eBay worden nog diverse andere tasjes aangeboden. Een van de genodigden biedt zijn tasje zelfs voor 50 duizend pond aan.

BEKIJK OOK


Views

900+

Ben jij net zo grappig als de vier Gabbers?

Win! Ben jij net zo grappig als de vier Gabbers?

De vier Gabbers met vlnr Ali B, Najib Amhali, Martijn Koning en Roué Verveer. / Vincent van Dordrecht

Foto van 'Erik Jonk'

VANDAAG, 05:30

We dagen je uit: probeer net zo grappig te zijn als Gabbers. Of grappiger!

Roué Verveer, Martijn Koning, Najib Amhali en Ali B zullen op 29 en 30 juni de ene na de andere grap de Ziggo Dome in slingeren. Zij doen dat in een nieuwe formatie tijdens de derde Gabbereditie. Koop je kaarten met 20 euro korting via Metro.

koop gabber tickets

Maar… zijn Metrolezers misschien wel net zo grappig of zelfs grappiger dan deze vier comedians? Wij twijfelen daar uiteraard niet aan, maar we dagen de lezer wel uit. Vorige week kondigden we het in een interview met het kwartet heren al aan: er komt een wedstrijd ‘Ben jij net zo grappig als Gabbers?’

Stel, Gabbers voor je neus

„Geef de lezers een opdracht mee, dat werkt het beste. Donald Trump bijvoorbeeld”, zegt Martijn Koning. En met een lach: „Of Gabbers zelf natuurlijk. Pak ons maar hard aan.” De opdracht daarom deze keer: stel, de vier Gabbers staan voor je neus. Welke grap óver hen (of over een van de vier) zou je vertellen?

Inzenders van een onvervalste Gabbersgrap maken kans op 5x2 vrijkaarten voor een van de Ziggo Dome-shows. Maar, misschien nog wel belangrijker, bij plaatsing van je grap in Metro of op Metronieuws.nl verdien je uiteraard eeuwige roem!

Meedoen? Mail dan je grap naar marketing@metronieuws.nl.

Kaarten met korting

Metrolezers kunnen naast de prijsvraag profiteren van een speciale kortingsactie van deze krant en Gabbers. Kaarten voor de shows op 29 en 30 juni in Ziggo Dome bestel je via www.gabbers.nl. Metrolezers krijgen 20 euro korting voor elke rang! Dit door de vouchercode metro (met kleine letters) in te voeren.

koop gabber tickets

Lucky hour

Elke Gabber-donderdag wordt tussen 12.00 en 13.00 uur bovendien het Gabbers Lucky Hour gehouden. Wie vandaag tijdens dat uur kaarten met de metrocode bestelt, maakt kans op een gratis fastlane bij Ziggo Dome.

BEKIJK OOK


Views

200+

Peter R. de Vries biedt 20 euro voor jouw applaus

Psst... 20 euro verdienen? ©SBS6

Foto van 'Jelmer Visser'

GISTEREN

Heb jij wel eens een aflevering van de Raadkamer met Peter R. de Vries gezien? Nee? Dan ben je niet de enige. Sterker nog: het praatprogramma heeft moeite om de studio te vullen met publiek.

Wat te doen? Een beetje smeergeld kan wellicht helpen. STENT Casting, het bedrijf dat het publiek voor de show regelt, biedt iedereen die wil applaudisseren voor Peter R. de Vries nu 20 euro.

Makkelijk verdiend

Wat moet je doen om deze 20 euro te verdienen? De opnames van het programma zijn op donderdagavond. Je wordt om 20:00 verwacht op het Mediapark in Hilversum en zal tot half elf onder de pannen zijn. Omgerekend zul je dus ongeveer acht euro in het uur verdienen met deze job.

Reis- en parkeerkosten worden niet vergoed. Dit is echter ook geen probleem, want in een nabije woonwijk kan gratis geparkeerd worden. Geïnteresseerden dienen 18 jaar of ouder te zijn en zich bij aanvang te legitimeren.

Wat krijg je hier - naast de 20 euro - voor terug? Een hoogwaardige avond uit waarin 'de misdaadverslaggever op het scherpst van de snede debatteert met drie hotshots uit de strafrecht- en mediapraktijk.' Ook zul je met een beetje mazzel als achtergronddecor in beeld verschijnen wanneer deze scherpe debatten plaatsvinden. Het is wel aan te raden dat je vrienden en familie hier op voorhand van in kennis stelt, aangezien het niet zo goed gaat met de kijkcijfers van de Raadkamer.

De Raadkamer

De wekelijkse misdaadtalkshow van crimefighter, misdaadverslaggever, mediapersoonlijkheid en allround-deskundige Peter R. de Vries moest hét kijkcijferkanon op de donderdagavond van SBS6 worden. Dit valt echter bijzonder tegen. Na een tegenvallende eerste uitzending daalden de kijkcijfers verder en verder.

Vorige week donderdag hadden slechts 180.000 mensen het alibi: 'Ik keek naar De Raadkamer op SBS6 met Peter R. de Vries'. Dit is vergelijkbaar met de kijkcijfers van de herhalingen van Huizenjacht en Marktplaats: Heel Holland Handelt. 'Een soort van Voetbal Inside over de misdaad', zo typeerde de immer bescheiden en markante Amsterdammer zijn nieuwe prestigeproject.

Geïnteresseerden moeten wel snel beslissen. De uitzending waar publiek voor wordt gezocht is op donderdag 24 mei.

BEKIJK OOK


Views

1k+

Duizenden Ed Sheeran kaartjes ongeldig verklaard

Foto: ANP

Foto van 'Cerise van Vliet'

GISTEREN

De Britse zanger Ed Sheeran staat erom bekend dat hij wil dat mensen een eerlijke prijs voor zijn concertkaartjes betalen. Dat er nu kaartjes voor zijn concert werden doorverkocht voor belachelijk hoge prijzen, is dus ook keihard afgestraft.

Zijn management heeft meer dan 10.000 kaartjes die door tussenpersonen waren opgekocht ongeldig verklaard en tickets die op doorverkoopsites stonden geblokkeerd. De BBC schrijft dat het team van de zanger besloot in te grijpen nadat honderden kaartjes voor een benefietconcert voor het Britse goede doel Teenage Cancer Trust voor veel meer geld werden doorverkocht op internet.

Grof geld

De mensen achter de zanger houden de doorverkoop van tickets goed in de gaten. Zodra ze zien dat er online kaarten worden doorverkocht voor een hogere prijs, grijpen ze in. „We bereiken hiermee precies wat Ed wil", zegt een woordvoerder van concertorganisator Kilimanjaro Live tegen de Britse omroep. „Dat je naar zijn concert komt en de eerlijke prijs betaalt."

Het is niet zo gek dat mensen de kaartjes proberen door te verkopen. Fans die misgrijpen zijn vaak bereid grof geld te betalen om hun held te zien. Op de Engelse site Viagogo worden nog wat dure tickets aangeboden. Normaal gesproken kost een concert van Ed Sheeran tussen de 55 en 100 euro. Op dit moment worden er kaarten aangeboden van rond de 230 euro, daar maakt de verkoper dus flinke winst op.

Strenge controle

Je komt alleen nog fluitend binnen als de naam op je ticket en je legitimatiebewijs hetzelfde is en je de kaartjes dus niet viavia hebt gekocht. Daarnaast kan je tijdens het bestellen op reguliere sites niet meer dan vier tickets per persoon bestellen. Fans die toch aan de deur staan met een doorgekocht kaartje hoeven niet te vrezen dat ze meteen worden weggestuurd, ze krijgen een stempel waarmee ze hun geld kunnen terugvragen bij de verkoopsite.

Ergens anders op de concertlocatie kunnen deze mensen dan alsnog een kaartje kopen voor de normale prijs, zegt de concertorganisator volgens NOS. Ook krijgen ze hulp bij het terugvragen van hun geld bij de doorverkoper. Deze week verwacht het team van Sheeran nog eens 500 kaarten te blokkeren.

Het lijkt met deze regeling alsof de concertorganisator dubbel zou verdienen, maar zij betalen de prijs van alle geblokkeerde kaartjes terug, ook die van professionele doorverkopers. „We kunnen er dus niet beschuldigd van worden om twee keer te verdienen aan hetzelfde kaartje", zegt de woordvoerder.

BEKIJK OOK


Views

1k+

Knuffelen met Chewie in de ‘galaxy far, far away’

Foto van 'Constance van Amstel'

GISTEREN

Met Solo: A Star Wars Story is er weer een film uit de ‘galaxy far, far away’ op aarde geland. Aan boord van de Millennium Falcon dit keer Alden Ehrenreich als Han Solo, en Emilia Clarke als zijn jeugdvriendin Qi’ra.

Woensdagochtend lijkt misschien niet hét moment om naar de bioscoop te gaan, maar daar denken de fans van de Star Wars-films heel anders over. In een aantal landen, en ook Nederland, zitten de grootste fans woensdag om 10 uur in de cinema’s voor de première van Solo: A star Wars Story. Het is de elfde Star Wars-film, maar speelt zich qua verhaal af in de periode tussen Episode III: Revenge of the Sith uit 2005 en Episode IV: A New Hope, de film waar de franchise in 1977 mee begon. Wie het nog snapt, mag doorlezen.

In Solo: A Star Wars Story is te zien hoe de legendarische Han Solo van een onderwereldfiguur verandert in een van de iconische helden uit de Star Wars Saga. Zijn eveneens iconische vertolker Harrison Ford is met zijn 75 jaar inmiddels echt te oud om een jonge Han geloofwaardig neer te zetten, en dus is de relatief onbekende Alden Ehenreich gecast voor de rol. Volgens Ehenreich was het liefde op het eerste gezicht tussen hem en zijn personage. „Han Solo is grappig en heeft swagger. Dat past heel goed bij mij.”

Eigen pad volgen

Ehenreich, die eerder te zien was in films als HailCeasar en The Yellow Birds, kan zich sowieso wel identificeren met de smokkelaar from outer space. „Wat ik in hem herken, is zijn manier van dingen altijd op je eigen manier willen doen en proberen om altijd je eigen pad te blijven volgen.”

Tegenspeelster Emilia Clarke, bekend als Mother of Dragons uit Game of Thrones, herkent dat wel. „Alden is echt geknipt voor deze rol. Hoe ik het precies moet omschrijven, weet ik ook niet, maar hij brengt die typische Han Solo-swagger op de juiste manier naar het scherm. Hij probeert het en hij nailed het gewoon!” Over Han Solo zegt ze dan ook ongeveer hetzelfde: „Hij is een opportunist. Echt een ultiem voorbeeld van ‘fake it till you make it’. Hij weet het eigenlijk ook niet, maar doet het maar gewoon en kan het daardoor op den duur toch. Dat is typisch Han Solo.”

Meer dan vrienden

Clarke speelt de rol van Qi’ra, de femme fatale van het stuk. Zij en Han Solo kennen elkaar nog uit het verleden en zagen elkaar voor het laatst toen ze een beetje aan het uitvogelen waren of ze meer waren dan alleen vrienden. „En nu komen ze elkaar na lange tijd weer tegen en verkeert zij in het gezelschap van heel ander soort types, dus dat wordt nog wat.”

Maar los van zijn amoureuze avonturen, gaat A Star Wars Story voor Han Solo over een nog veel belangrijkere ontmoeting, namelijk die met de grote harige Wookiee Chewbacca. Geen liefde op het eerste gezicht, trouwens. „Het zijn twee verloren zielen”, vertelt Clarke. „Na hun eerste ontmoeting vechten ze elkaar de tent uit, maar toch ontstaat er vertrouwen en ook een vriendschap die nooit meer over zal gaan.”

Ook Clarke was overigens gek op de scenes met het harige monster, vertelt de Britse actrice. „Dat was briljant! We mochten hem lekker knuffelen en dat was als puppytherapie. Chewie vasthouden zorgt ervoor dat je je goed voelt. Over alles.”

Solo: A Star Wars Story, draait vanaf woensdag 23 mei om 10.00 in de bioscopen.


Views

700+

Monica Geuze deelt na 33 weken 'eindelijk' babybuik

Foto: ANP

Foto van 'Metro'

GISTEREN

Voor het eerst tijdens haar inmiddels 33 weken durende zwangerschap laat vlogster Monica Geuze haar babybuik aan de hele wereld zien. De 23-jarige verwacht samen met haar 26-jarige vriend Lars Veldwijk haar eerste kindje. Lars heeft al een zoontje uit een eerdere relatie, de driejarige Mason.

Op dezelfde manier als ze haar zwangerschap bekend maakte, laat de vlogster haar fans ook meegenieten van haar buik: via Instagram. Daar plaatst ze een vakantieselfie in Marbella met de tekst 'Oh hi Instagram #33weekspregnant'.

Het is een bijzondere foto voor Monica, omdat ze eerder nooit met haar buik te koop liep. In haar vlogs vertelde ze meerdere malen dat ze haar zwangere lijf niet heel mooi vindt. Ondanks dat de vlogster over het algemeen in oversized kleding rondloopt, kwamen de enorme truien nu ook nog goed van pas om haar nieuwe lichaamsvormen enigszins te verbergen.

Lovende woorden

Van dat verbergen is nu niets meer over. De aanstaande moeder straalt in bikini en haar fans zijn door het dolle heen. Meer dan 200.000 mensen liketen de foto en de reacties zijn ontzettend positief. Ze noemen haar buik 'prachtig', 'perfect rond' en Monica een geweldige aanstaande moeder. Het geslacht van de baby houdt het stel nog wel geheim.

De zwangerschap is voor de twee tortelduifjes al bijna ten einde, maar op dit moment is er nog geen babykamer voor de kleine. Dat komt omdat ze nog moeten verhuizen naar een groter huis, waar meer ruimte is voor de baby. Volgens Monica weet ze al precies hoe de kamer eruit gaat zien en wat ze wil, maar moet het alleen nog even in het echt gebeuren.

BEKIJK OOK


Views

1k+