Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 27 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Vriendin Avicii schrijft emotionele brief aan hem

Het overlijden van Tim Bergling, ook wel Avicii, kwam als een shock. Veel fans reageerden verdrietig op zijn overlijden, en nu deelt ook zijn vriendin, de Tsjechische Tereza Kačerová, wat de dood van haar grote liefde met haar doet. Het model plaatst een uitgebreide en hartverscheurende brief op haar Instagram.

In haar brief bedankt ze Tim voor de mooie tijd die ze samen hebben gehad en hoe goed hij was voor haar zoontje Luka. Ook schrijft ze onder andere dat ze dachten aan kinderen.

Vreselijke fout

"Lieve Tim”, begint de 25-jarige haar brief. "Ik heb de laatste dagen gewacht tot ik wakker zou worden en dat iemand die me zou vertellen dat dit een misselijke grap is, een vreselijke fout. Ik denk dat het idee dat ik je nooit meer zal zien nu pas begint door te dringen.”

Tereza schrijft dat ze hun relatie liever uit de spotlights had gehouden. "Ik deed altijd mijn best om onze relatie buiten de schijnwerpers te houden, omdat ik wilde dat het alleen van ons was en ik geen behoefte had aan de gekte om ons heen. Ik heb altijd gedacht dat ik het wel zou gaan delen met de rest van de wereld op het moment dat we zwanger zouden zijn van ons kind."

Naast de hartverscheurende woorden, deelt ze ook een collage met verschillende foto’s met Avicii.

https://www.instagram.com/p/BiDqPkWgdEt/

Toekomstplannen

Ze vervolgt de brief en legt uit hoe ze elkaar hebben leren kennen en welke mooie en minder mooie dingen ze samen hebben meegemaakt. Ze haalt herinneringen op aan hun tijden samen en spreekt ze over de plannen die ze hadden voor de toekomst. "Elke keer als ik denk aan iets wat we nooit meer samen zullen afmaken, voel ik zoveel pijn in mijn hart. We hebben nooit de Harry Potter-marathon afgemaakt. Ik heb je nooit meer kunnen overtuigen dat de naam van onze dochter Serafina moet worden. Je hebt nooit de tattoo op je arm kunnen afmaken."

Lees hieronder de brief zelf. Deel één van de brief is maar liefst 10 foto’s lang. Disclaimer: het is een tranentrekker…

https://www.instagram.com/p/BiDq0GCA170/

https://www.instagram.com/p/BiDrDs9A-F1/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.