E.Westland
E.Westland Entertainment 9 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Rechter komt eraan te pas in Gordons liefdesleven

Gordon en zijn ex Kevin, die zelf overigens ontkent Gordons ex te zijn, komen er niet uit. De – volgens Gordon – kortstondige relatie is flink bekoeld, en nu moet de rechter er ook nog aan te pas komen. Op 23 april doet deze uitspraak in het kort geding dat door Kevin werd aangespannen.

Even een reconstructie voor wie het allemaal even niet meer volgt wat het liefdesleven van Gordon betreft. De zanger dacht in februari van dit jaar de liefde weer gevonden te hebben, na een mislukte poging om in het televisieprogramma Gordon Gaat Trouwen… maar met wie? de liefde te vinden, en plaatste foto’s van hem en zijn kersverse vlam op Facebook. Kort daarop zou hij echter hebben ontdekt dat deze Kevin een dubbelleven leidde.

Seksuele handelingen

Via zijn officiële fanpagina vertelde Gordon dat zijn ex-vriend, een arts in opleiding, meerdere vrouwen stiekem zou hebben gefilmd tijdens seksuele handelingen. De zanger herkende zijn geliefde totaal niet in de verschrikkelijke verhalen van de vrouwen. In het Facebookbericht liet hij tevens weten de relatie te beëindigen en dat hij erg teleurgesteld was in de aspirant-medicus.

Maar Kevin ontkende zelf een relatie met Gordon te hebben en spande een kort geding aan. Daarin eist hij een contactverbod met een dwangsom. Hij noemt de beschuldigingen van Gordon in het AD „een sneaky, vooropgezet plan om iemand te jennen die niet is geworden wat hij wilde: zijn levenspartner”.

Rectificatie

De entertainer wil op zijn beurt een rectificatie, zodat hij „gerehabiliteerd wordt in mijn status als BN’er dat ik geen leugenaar ben”.

Gordon heeft inmiddels toegegeven Kevin „in mijn emotie" te hebben geslagen. „Ja, ik heb hem een klap gegeven”, gaf Gordon toe voor de rechtbank. „Maar wat gebeurt er als je erachter komt dat je maandenlang stelselmatig bent bedrogen?”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.