Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 9 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Prins Harry en Meghan Markle willen geen cadeaus

Nog iets meer dan een maand en dan stappen Prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje. Het stel heeft laten weten dat ze geen cadeaus willen voor hun huwelijk op 19 mei. Ze willen liever dat de genodigden een donatie geven aan een goed doel, laat het Kensington Palace weten.

Zeven goede doelen

Prins Harry en actrice Meghan Markle hebben zeven organisaties geselecteerd die ze willen ondersteunen. Het zijn goede doelen die zich inzetten op terreinen die het aanstaande echtpaar een warm hart toedragen, waaronder sport, klimaat, daklozen en hiv. Veel ervan zijn kleine liefdadigheidsinstellingen en Harry en Meghan zijn blij dat ze hun werk op deze manier onder de aandacht van het grote publiek kunnen brengen en dat meer mensen van hun dag kunnen genieten.

Prins Harry en Meghan Markle zijn samen sinds 2016. Foto: ANP

Verloving

In november 2016 bevestigde het Britse koningshuis dat Meghan en Prins William een relatie hebben. In 2017 heeft het stel zich verloofd. Prins Harry is de jongste zoon van de Britse kroonprins Charles en prinses Diana. Anders dan zijn oudere broer William heeft prins Harry bekend gestaan om zijn spraakmakende affaires. Meghan werd bij het grote publiek vooral bekend als Rachel Zane in de advocatenserie Suits.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.