Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 20 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Musical Mamma Mia! keert terug in Nederland

De populaire musical Mamma Mia! keert na 8 jaar terug in Nederland. Het stuk is vanaf september te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Acteurs

De hoofdrollen zijn nog niet ingevuld. "Nee, nog helemaal niet", aldus Albert Verlinde van Stage Entertainment tegen De Telegraaf. "We merken ook wel dat het nieuws al een beetje rondgaat. Er zijn dan ook nogal wat mensen die zichzelf aanmelden en vragen: ‘denk je aan mij?’ Het is natuurlijk een feest om in mee te mogen spelen. Op die vertrouwde plek in Utrecht, met grote cast en groot orkest, want zo moet Mamma Mia! worden gebracht. Worden gevierd, zou ik bijna zeggen."

MAMMA MIA!…. In september komen we naar het Beatrix Theater Utrecht. De kaartverkoop is nu geopend! Wil je meer weten…

Posted by Mamma Mia NL on Tuesday, March 20, 2018

Mamma Mia! was eerder van 2003 tot 2006 in Utrecht te zien. Tussen 2009 en 2010 werd de show opnieuw opgevoerd in Nederland, toen als reizende voorstelling langs de grote theaters.

Tweede film

Verlinde verwacht dit jaar een Mamma Mia!-revival dankzij de tweede film van de musical. "Er wordt een nieuwe generatie mee aangestoken die de musical toch ook een keer wil zien", denkt hij. De film ‘Here We Go Again’ verschijnt deze zomer. De hoofdrolspelers, zoals Meryl Streep en Amanda Seyfried, keren allemaal terug.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Goedkoopste kaartje is 29 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.