Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 19 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

‘Juf Ank’ krijgt eigen realityserie op RTL 5

Ilse Warringa, de actrice die afgelopen weken wereldberoemd werd in eigen land door haar vertolking van Juf Ank in De Luizenmoeder, krijgt een eigen serie op RTL 5. Het gaat om Foute Vriendinnen, een tegenhanger van Foute Vrienden, het programma waarin vrienden elkaar in gênante situaties brengen.

Pranken

„Na het succes van het hilarische programma Foute Vrienden, waarbij de echte vrienden Pim Muda, Albert Jan van Rees, Pepijn Gunneweg, Leo Alkemade en Tim Kamps elkaar flink te grazen nemen, is het nu tijd voor Foute Vriendinnen, “. laat RTL weten in een persbericht. Warringa en haar vier vriendinnen zullen vanaf 10 mei gaan ‘pranken’. Wie Ilse’s foute vriendinnen zijn, wordt op een later moment bekend.

Het programma Foute Vrienden is wereldwijd te zien onder de naam Impractical Jokers en is enorm populair. In het format worden de vriendinnen in alledaagse situaties gebracht, waarbij een van hen een oortje in krijgt. Via het oortje fluisteren de anderen haar de gekste dingen in, die zij moet zeggen tegen nietsvermoedende mensen. Een verborgen camera registreert de uiteenlopende reacties op de grappige, gewaagde en gênante opmerkingen. Nederland is het eerste land dat met een vrouwenversie komt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.