Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Entertainment 22 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

Giel provoceert Tim Knol met stripper-grap

Nadat zangeres Maan aan het eind van vorig jaar in tranen was bij Radio 538 om een streaker in de studio, liet singer-songwriter Tim Knol zich stevig uit over de actie. De zanger begreep niet dat de radiozender zo met artiesten omgaat.

Nu werd Knol zelf uitgenodigd in de studio van Radio Veronica, door presentator Giel Beelen. Beelen heeft nog een appeltje te schillen met de muzikant en zet hem dan ook voor het blok. „Als je niet weet waar het over gaat, moet je gewoon je bek houden" vindt de radiomaker. Volgens hem ging het in het geval van de streaker om een lange reeks grappen tussen Frank Dane en Maan, die helaas niet goed afliep.

Heftige uitspraken

Hij vindt dat Knol nooit zulke heftige uitspraken had mogen doen tegenover radiostation 538. De twee hebben duidelijk een andere mening, maar uiteindelijk begint de zanger toch te doen waar hij voor gekomen was: een liedje voordragen. Net voordat hij begint te zingen grapt hij nog dat hij hoopt dat er nu geen stripper binnenkomt.

Het duurt niet lang voordat er inderdaad een vrouw in kostuum binnenkomt, die Tim Knol haar borsten laat zien. De zanger stopt per direct met zingen en loopt de studio uit. „Ik heb hier geen trek in", zegt hij daarbij. „Ik ben te oud voor deze onzin en voel me te serieus hiervoor. Ik had niet gedacht dat je zo laag zou zakken." Ook Knols band pakte zijn biezen, tot ongenoegen van Beelen.

Op Twitter gaan mensen helemaal los om de ‘grap’ van Giel. Hij zou geen respect hebben voor de mening van anderen en zou deze keer echt te ver zijn gegaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.