Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 29 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Dit is de reden van de hoofdwond van Jeremy

Oplettende kijkers van Temptation Island hebben het al opgemerkt: Jeremy heeft nogal een prominent wondje op zijn voorhoofd in de laatste aflevering van het programma. En gezien het feit dat deelnemers uit het verleden meermalen hebben aangegeven dat er wel eens gevochten werd, waren wij nogal nieuwsgierig hoe hij aan die wond gekomen is.

Is er misschien gevochten in het huis? Is Jeremy in de buitenlucht ergens meneer BG tegengekomen?

Temptation Talk

De oplettende fan die ook Temptation Talk kijkt weet het al, want Vanessa vertelde in dat programma eindelijk de achtergrond van het hoofdwondje. Omdat er lang niet zoveel mensen naar Temptation Talk kijken als naar Temptation Island, vertellen wij het jou echter ook nog even, zodat je donderdagavond met een goed gevoel de aflevering in kunt, zonder je zorgen te maken om of te verheugen op een eventuele vechtpartij.

Helaas is het verhaal achter het wondje van Jer niet zo heel spannend: volgens Vanessa heeft hij zich namelijk gestoten aan een plankje in de badkamer. Megh… nou ja, is dat mysterie in ieder geval ook weer opgelost. De aflevering waarin Vanessa meer vertelt over haar avonturen in Temptation Island kun je hier terug vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.