Showbizz

Diggy Dex | Daniel Ashes
Likeability of5

Boeken en BN'ers

Boeken en BN'ers

Foto van 'Pien van Breda'

9 MRT 2018

Zaterdag begint de boekenweek met dit jaar het thema 'Natuur''. Een goede reden voor Metro om een aantal BN'ers even om wat boekentips te vragen. De volgende BN'ers geven antwoord op de vraag; 'Welk al bestaand boek had jij willen schrijven?'

Imke Wieffer |ANP

Boeken en BN'ers

Imke Wieffer (expeditie Robinson)
Bloemen op zolder van Virginia C Andrews
Een naargeestig boek over een moeder die haar vier kinderen jarenlang verstopt op zolder. Dit verbijsterende verhaal heeft zich nog heel lang afgespeeld in mijn fantasie.

Diggy Dex | Daniel Ashes

Boeken en BN'ers

Rapper Diggy Dex
Sapiens & het vervolg Homo Deus van Yuval Noah Harari
Dit boek is op zo'n heldenmanier geschreven. Met sommige boeken ben je het gewoon zo eens. Dat heb ik met dit boek, helaas kan ik het niet zo mooi verwoorden. Het boek gaat over grote vraagstukken voor de mens, die heel gaaf zijn weergegeven. Eigenlijk een boek dat ze ook gewoon op elke middelbare school zouden moeten verplichten.

Frank Boeijen | ANP

Boeken & BN'ers

Frank Boeijen
Brieven aan een jonge dichter – Rainer Maria Rilke (1875-1926)
De brieven van Rilke die hij in het begin van de twintigste eeuw schreef aan een jonge, beginnende dichter getuigen van grote gevoeligheid. Je zou deze brieven ook kunnen zien als een verhandeling over kunst in het algemeen. Een aansporing van Rilke: “Dan probeert u, alsof u de eerste mens was, te verwoorden wat u ziet, beleeft, liefhebt en verliest.”

Dit zou het motto kunnen zijn van op welke wijze ik mijn teksten heb geschreven. Leve Rilke!

Cynthia Schultz

Boeken & BN'ers

Blogger Cynthia Schultz (Miss Lipgloss)
1Q84 van Haruki Murakami
Het boek dat ik zelf graag had willen schrijven is een van mijn favoriete boeken, 1q84 van Haruki Murakami. Het is het eerste boek van hem dat ik las en ik werd totaal meegesleurd in zijn fantasiewereld. Voorheen las ik alleen maar 'realistische' verhalen, verhalen waarin elk detail echt gebeurd zou kunnen zijn, 1q84 is praktisch gezien voor de helft een soort sprookje. Dat zorgde ervoor dat ik 800 pagina's lang compleet in een andere wereld zat. Door 1q84 ging ik dit genre ook meer waarderen.

De manier van schrijven van Murakami is heel simpel zonder toeters en bellen en veel herhaling, wat zorgt voor een soort 'melodie' in het lezen. Dat vind ik ongelooflijk knap. Ik zou het schrijftalent van Murakami wel willen bezitten, om zoveel creativiteit en verbeeldingskracht te hebben en dat dan zó op te kunnen schrijven. Waanzinnig.

Casper Starreveld | ANP

Boeken & BN'ers

Gitarist Casper Starreveld (Kensington)
Het Parfum van Patrick Süskind
Een prachtig verhaal, met een onconventionele hoofdpersoon, waarin beelden en vooral geuren zo raak worden beschreven dat je volledig meegenomen wordt. Een soortgelijk boek ben ik nooit meer tegengekomen.

Peter Pannekoek | ANP

Boeken & BN'ers

Comedian Peter Pannekoek
De laatste boeken van Game of Thrones van George R.R. Martin
Dan zou ik nu al het einde weten.

Zoey Ivory | ANP

Boeken & BN'ers

Miss Nederland 2016 Zoey Ivory
Harry Potter van J.K. Rowling
Op het gebied van boeken heb ik ook een hele uiteenlopende smaak. Maar de boeken waarin ik mij altijd weer kan verliezen zijn van schrijfster J.K. Rowling, dus Harry Potter. 
Naast dat zij een inspirerende vrouw is die haar eerdere boeken niet goed genoeg vond om naar de uitgever te sturen, kan ik haar HarryPotter-verhalen inmiddels dromen en krijg ik er nog steeds geen genoeg van.
De gave om zo'n fantasiewereld te bedenken en de lezer daar helemaal in op te laten gaan, wil iedereen wel hebben.

Frank van der Lende | ANP

Boeken & BN'ers

Radiopresentator Frank van der Lende
Kafka op het strand van Murakami
Omdat deze Japanse schrijver zo’n geweldige nieuwerwetse sprookjeswereld kan schetsen zonder dat je het gevoel hebt iets heel raars te lezen. Daarbij schrijft hij heel beeldend en spelen eten en muziek altijd wel een rol in zijn boeken. Wat een held!

Noah Zeeuw | ANP

Boeken & BN'ers

YouTube-ster Noah Zeeuw
Matilda, de GVR en Sjaakie en de chocolade fabriek van Roald Dahl
Als kind kon ik enorm genieten van fictieve en non-fictieve verhalen, van stripboeken als van 0 tot nu tot de avonturen van Pinkeltje. Maar er kan er slechts een de beste zijn voor mij en dat zijn de boeken van Roald Dahl. 
De meeste van zijn verhalen zitten vol absurde en vriendelijke, onschuldige humor. Titels als Matilda, de GVR en Sjaakie en de chocolade fabriek hebben daarom mij als klein kind enorm veel plezier gegeven waar ik tot op de dag van vandaag aan herinnerd word.

Derk Bolt | ANP

Boeken & BN'ers

Presentator Derk Bolt
De bekentenissen van Barney van Mordecai Richler
Het boek dat ik graag had willen schrijven is er natuurlijk al. Het heet 'De bekentenissen van Barney' van de Canadese schrijver Mordecai Richler. De man is inmiddels overleden maar zijn boek staat als een huis. Het gaat over de televisieproducent Barney Panofski, liefhebber van vrouwen, drank en sigaren. Panofsky is directeur van de firma VOP, dat staat voor Volstrekt Overbodige Producties. Hij produceert daarin voornamelijk rotzooi. Barney schrijft zijn memoires op niet mis te verstane wijze. Hard, sarcastisch, zeer grappig. Dit tegen de achtergrond van die ziekte van Alzheimer die hem uiteindelijk sloopt.

Een prachtig, vermakelijk, ontroerend en rijk boek. Ach, zou ik zo eens kunnen schrijven.

BEKIJK OOK


  love
  user_f23ba3d89a783aa998ab277e72ea1808915c1160_avatar

  Talkshow Ladies Night zakt onder de 200.000 kijkers

  Talkshow Ladies Night zakt onder de 200.000 kijkers

  De Talkshow Ladies Night van Merel Westrik zakt onder de 200.000 kijkers / ANP

  Foto van 'Metro en ANP'

  GISTEREN

  De Net5-talkshow Ladies Night trok woensdag 184.000 kijkers. Daarmee is het programma onder de ‘magische grens’ gezakt die medebedenkster Linda de Mol eerder in DWDD had genoemd. „Onder de 200.000 kijkers heb ik een lichte depressie", stelde De Mol toen.

  Het programma, dat wordt gepresenteerd door Merel Westrik en waarin alleen vrouwen te gast zijn, ging een maand geleden van start met 378.000 kijkers. Het best bekeken programma was, zoals vrijwel elke dag, het NOS Journaal van 20.00 uur, dat bijna 2 miljoen mensen trok. Westrik stapte over van het RTL Nieuws naar Net5 om dit programma te gaan maken.

  Andere talkshows


  Niets is wat het lijkt in 'De 12'

  'De 12': lekker puzzelen op tv

  Meral Polat en Gijs Naber. / Foto’s: Videoland | EndemolShine

  Foto van 'Erik Jonk'

  12 NOV 2019

  RTL’s successerie ‘De 12’ heeft vanaf dinsdag een nieuwe reeks. Maar (bijna) alles is anders. De kracht is hetzelfde: De 12 van Schouwendam is een absolute puzzel.

  De 12 van Oldenheim heette ‘de vorige’, naar twaalf Oldenheimbewoners die op mysterieuze wijze onafhankelijk van elkaar verdwenen. De RTL-productie werd een hit op Videoland (2017) en RTL 4 (2018). Hier moest een vervolg op komen, vonden makers en kijkers. Maar ja, de who dunnit was een afgerond verhaal. De dader was na vele puzzelstukjes bekend.


  André Hazes: Ik heb Monique niet bedrogen!

  André Hazes: Ik heb Monique niet bedrogen!

  André Hazes: Ik heb Monique niet bedrogen! / ANP

  Foto van 'Metro'

  11 NOV 2019

  André Hazes heeft Monique Westenberg níet bedrogen met Bridget Maasland. Dat benadrukt hij op social media.

  Afgelopen weekend maakte de zanger bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg over is. Hij zou haar hebben verlaten voor de 45-jarige Bridget Maasland, maar volgens Hazes is dat laatste niet waar. „Ik ben NIET weggegaan bij Monique voor Bridget", schrijft hij op Instagram. „Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget."

  „Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander", vervolgt Hazes. „Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat dat contact mij blij maakt. Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven, want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond."


  Bridget Maasland is de nieuwe liefde van André Hazes
  Likeability of3

  Bridget Maasland is de nieuwe liefde van André Hazes

  André laat weten dat hij Monique heeft verlaten voor Bridget Maasland. /ANP

  Foto van 'Metro en ANP'

  10 NOV 2019

  André Hazes maakte dit weekend bekend dat hij en Monique Westenberg definitief uit elkaar zijn. Hij laat weten dat hij haar heeft verlaten voor Bridget Maasland. 

  „Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen", liet André weten in een statement. „Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen."

  Bridget Maasland


  wowdislike
  user_ed366153f167c71d96704964d8956381921bf71b_avataruser_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

  Likeability of3

  Kanye West wil president worden en naam veranderen

  Kanye West / ANP

  Foto van 'Metro en ANP'

  8 NOV 2019

  De presidentsverkiezingen in Amerika zijn nog niet begonnen of de focus ligt alweer op de verkiezingen daarna. Kanye West wil zich in 2024 kandidaat stellen voor het presidentsschap.

  West is nog steeds serieus als het gaat om zijn politieke ambities. Hij lanceerde donderdag tijdens de Fast Company’s Innovation Festival in New York zijn plannen voor de Verenigde Staten. Maar voordat hij mogelijk zijn intrek neemt in het Witte Huis, denkt Kanye erover na om zijn naam te veranderen.

  'Billionaire Kanye West'


  dislike
  user_ed366153f167c71d96704964d8956381921bf71b_avatar

  Chantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

  Camera videoChantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

  Chantal Janzen en Martijn Krabbé vormen na veertien jaar weer een presentatieduo. / William Rutten

  Foto van 'Erik Jonk'

  8 NOV 2019

  Mister Voice Martijn Krabbé en ‘nieuwkomer’ Chantal Janzen staan als herenigd presentatieduo aan de vooravond van seizoen 10 (!) van The voice of Holland.

  Met gepaste trots staan ze naast elkaar in een net geopende pop-up store van The voice of Holland. Je vindt de ruimte voor een trip down memory lane van negen seizoenen in Hoog-Catharijne bij station Utrecht-Centraal. Martijn Krabbé en Chantal Janzen vormen vanaf vrijdagavond het nieuwe presentatieduo van het tiende jaar van de talentenjacht met de draaiende stoelen. Krabbé is er vanaf de eerste seconde bij (negen The Voice-seizoenen naast de naar SBS6 vertrokken Wendy van Dijk), Janzen stapte in.

  Chantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

  Chantal en Martijn openen de pop-up van The Voice in Utrecht. / Sem van der Wal | ANP


  Sunnery & Ryan: 'Als Guus Meeuwis je vraagt, dan zeg je geen nee'

  Foto: Bart Heemskerk, tijdens Groots Met een Zachte G 2019

  Foto van 'Pierre Oitmann'

  7 NOV 2019

  Het dj-duo Sunnery James & Ryan Marciano brengt vandaag een single uit met Guus Meeuwis. „Het was voor mij heel leerzaam”, zegt Guus Meeuwis over het nummer Nooit Niet Verliefd.

  Het is niet ongebruikelijk dat Nederlandse vocalisten samenwerken met dj’s. Zo was Anouk in het verleden al te horen op tracks van Junkie XL en Nicky Romero, zowel Jacqueline Govaert van Krezip als Sharon den Adel van Within Temptation zongen mee op hits van Armin van Buuren en René Froger maakte met John Marks ooit een houseremake van Peter Gabriels Sledgehammer. Nu zien we ineens dat grootheden uit de dance Nederlandstalige artiesten opzoeken. Zo zongen Marco Borsato en Davina Michelle op een track van Armin van Buuren.

  De single Nooit Niet Verliefd van Guus Meeuwis met Sunnery James en Ryan Marciano zet die trend voort. „Tegenwoordig is het niet meer gek dat die beide werelden elkaar opzoeken”, stelt Meeuwis. „Het komt erop neer dat je allemaal een zo goed mogelijke track wil maken.”


  Likeability of3

  Rapper T.I. laat jaarlijks maagdenvlies 18-jarige dochter controleren

  Rapper T.I. Foto: ANP

  Foto van 'Metro'

  7 NOV 2019

  Rapper, presentator en acteur T.I. heeft afgelopen woensdag in een interview uitspraken gedaan die veel kritiek opleveren. Zo laat hij weten dat zijn 18-jarige dochter elk jaar bij de dokter haar maagdenvlies moet laten controleren. 

  De rapper vindt dat het maagdenvlies van zijn 18-jarige oogappeltje Deyjah Harris op deze leeftijd nog in tact moet zijn. En dus zit er volgens hem niets anders op dan dat Deyjah jaarlijks een gynaecoloog bezoekt. Rapper T.I. gaat trouwens gewoon gezellig mee naar dat consult. „We hebben een gesprek gehad en ik ga met haar mee om haar maagdenvlies te controleren", zei hij in de podcast Ladies Like Us.

  Beroepsgeheim


  dislike
  user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

  The voice of Holland viert jubileum met pop-up store

  The voice of Holland viert jubileum met pop-up store

  Chantal Janzen en Martijn Krabbé. / Sem van der Wal | ANP

  Foto van 'Erik Jonk'

  5 NOV 2019

  The voice of Holland gaat vrijdag het tiende (!) seizoen in en dat wordt gevierd met een pop-up store in winkelcentrum Hoog-Catharijne bij station Utrecht-Centraal.

  Het nieuwe presentatieduo van de talentenjacht, Martijn Krabbé en Chantal Janzen, opende de store dinsdag door op de befaamde rode knop uit het tv-programma te drukken. Het was door de plotselinge aanwezigheid van deze twee bekende koppen gelijk een drukte van belang.

  The voice of Holland viert jubileum met pop-up store

  Dennis van Aarssen tijdens zijn optreden in de pop-up store.


  Gaite Jansen geniet in Amerika: Er komt nog meer

  Gaite Jansen gaat goed in Amerika... en er komt nog meer

  Gaite Jansen. / Levin den Boer | ANP

  Foto van 'Erik Jonk'

  5 NOV 2019

  De Britten wisten haar al te vinden. Nu heeft actrice Gaite Jansen ook the American dream op haar cv kunnen bijschrijven.

  Ze is 27, maar haar 10-jarig televisie- en filmjubileum heeft ‘acteerveterane’ Gaite Jansen al achter de rug. De Amsterdamse – geboren in Rotterdam – met de opvallende blik hopt heen en weer tussen tv en bioscoop. Op de buis zagen we Jansen in een lange reeks aan series, van SpangaS en In Therapie tot aan Hollands Hoop, De 12 van Oldenheim en Ik weet wie je bent. Haar bioscoop-cv is nóg wat langer en heeft mooie titels als Lover of loser, 170 Hz (Gouden Kalf-nominatie), Hoe duur was de suiker en Knielen op een bed violen. Toen Britse tv-makers haar in 2016 binnenhaalden als hertogin in Peaky Blinders, dreigden we Gaite Jansen voor de Nederlandse tv kwijt te raken. Echter, zo ziet Jansen het zelf niet. Mooie rol in eigen land? Dan pakt ze die met beide handen aan.

  Gaite Jansen geniet in Amerika: Er komt nog meer

  Gaite Jansen 'als zichzelf'. / Janey van Ierland


  Twee Grease-kledingstukken geveild voor 362.000 euro

  Grease/ANP

  Foto van 'Metro en ANP'

  3 NOV 2019

  Het leren jack en de strakke zwarte broek die Olivia Newton-John als Sandy droeg in de film Grease (1978), zijn in Beverly Hills geveild voor 362.000 euro (405.000 dollar). De kleren brachten daarmee twee keer meer op dan verwacht.

  Met de veiling wilde de Australische zangeres en actrice geld ophalen voor haar kankerinstituut in Melbourne. Newton-John (71) heeft zelf verschillende keren borstkanker gehad en kampt nu voor de derde keer met de ziekte.

  Stoere rockchick


  Bizar toeval: schepen slag Midway gevonden terwijl er nu een film is

  Camera videoNa Dunkirk eindelijk weer een spectaculaire oorlogsfilm in de bios

  Ed Skrein.

  In samenwerking met Dutch Film Works

  1 NOV 2019

  Het zou je maar gebeuren: maak je een belangrijke film over de Slag bij Midway, worden twee Japanse vliegdekschepen die bij de zeegevechten aanwezig waren kort voor de première gevonden.

  Het overkwam regisseur Roland Emmerich (Independece Day, The Day After Tomorrow). Bizar toeval dus, hij hoefde er niets voor te doen.

  Bizar toeval: schepen slag Midway gevonden terwijl er nu een film is

  Woody Harrelson.


  Bloedbad bekendste influencers in ‘smartphonefilm’

  Bloedbad bekendste influencers in ‘smartphonefilm’

  Buddy Vedder met naast hem Marije Zuurveld en Quinty Misiedjan.

  Foto van 'Erik Jonk'

  31 OKT 2019

  Donderdag wordt – officieel – Halloween gevierd. Dus is het tijd voor een ‘lekkere’ Nederlandse slachtfilm, die door iedereen gratis kan worden gezien.

  Nederlands bekendste influencers worden een voor een uitgemoord. Thomas van der Vlugt (StukTV), Lize Korpershoek, haar influence-kat Dirkie, Quinty Misiedjan, Marije Zuurveld, Bokoesam, Vonneke Bonneke, Buddy Vedder, Gaby Blaaser… Wie gaan er op een verschrikkelijke manier aan en wie ontkomen er op het influencersfeest van het jaar aan de moordenaar en dus een bloederig einde?

  Bloedbad bekendste influencers in ‘smartphonefilm’

  Marije Zuurveld - naast haar Buddy Vedder - met een schaar in haar hoofd.


  K3 zingt voor dove kinderen

  K3 zingt voor dove kinderen

  K3, met van links naar rechts Klaasje, Hanne en Marthe. / Levin den Boer | ANP

  Foto van 'Erik Jonk'

  31 OKT 2019

  Ook dove en slechthorende kinderen kunnen zondag genieten van een concert van de meiden van K3.

  Omdat iedereen de 20e verjaardag van K3 moet kunnen mee vieren, organiseren de populaire zangeressen zondagochtend een bijzonder concert. In het kader van hun jubileumtournee wordt een speciale show gehouden waar dove en slechthorende kinderen bij kunnen zijn. Dit gebeurt in de Brabanthallen in Den Bosch en wordt mogelijk gemaakt door K3 en Studio100, Huawei en de app StorySign, die dove kinderen helpt bij het leren lezen (zie onder). Een gebarentolk doet het hele concert mee en zo kunnen kinderen die anders geen concert kunnen bezoeken genieten van de grootste hits en liedjes van het laatste album Rollerdisco. K3’s Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn blikken vooruit. Voor hun is zingen voor dove kinderen niet helemaal nieuw.

  Hebben jullie ervaring met optreden voor dove en slechthorende kinderen?


  'Pizzabezorger' probeerde Ronnie Flex te overvallen
  Likeability of3

  'Pizzabezorger' probeerde Ronnie Flex te overvallen

  /ANP

  Foto van 'Metro'

  29 OKT 2019

  Een man die vermomd was als bezorger van Thuisbezorgd heeft geprobeerd de woning van Ronnie Flex te overvallen. Dat laat de rapper weten via Instagram.

  Op de camerabeelden, die Ronnie Flex en zijn manager Ali B. delen, is te zien hoe de man gisteravond rond 22.00 uur aanbelt bij het huis.

  Op video's die de twee hebben gedeeld is te zien hoe een 'pizzabezorger' gisteravond rond aanbelt bij een huis. Als er niemand open doet, verschijnen er ook twee handlangers in beeld. Beiden hebben hun gezicht bedekt. Uiteindelijk lopen ze alle drie weer weg.


  dislike
  user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

  Soldaat van Oranje met twee vrienden tiende (!) jaar in

  Soldaat van Oranje met twee vrienden tiende (!) jaar in

  Alex van Bergen (links) en Theo Martijn Wever tijdens een promotie-optreden in het land. / Samuel van Leeuwen

  Foto van 'Erik Jonk'

  29 OKT 2019

  Succesmusical Soldaat van Oranje gaat woensdagavond het tiende (!) jaar in. Voor de twee hoofdrolspelers is dat extra bijzonder. Dat geldt ook voor de cijfers (zie onder).

  Hoe lang speelt die musical Soldaat van Oranje eigenlijk nog? Dat is een vraag die regelmatig wordt gesteld en waarbij het antwoord luidt: nog heel lang. Waarom zou je het grootste theatersucces in Nederland aller tijden stoppen? Woensdag gaat Soldaat van Oranje – De Musical met een feestelijke voorstelling het tiende jaar in. Onwaarschijnlijk mooi voor de man die voor de musical met het publiek op de grote schijf, draaiend langs de scènes, verantwoordelijk is, producent Fred Boot. Prachtig voor al die acteurs die het toneel van ‘Soldaat’ bespeelden, schitterend voor al die mensen achter de schermen. Maar deze keer vooral speciaal voor twee jeugdvrienden uit Ede, die de hoofdrol van Erik Hazelhoff Roelfzema delen: Alex van Bergen (36, nu Haarlem) en Theo Martijn Wever (33, nu Zaandam).

  Soldaat van Oranje met twee vrienden tiende (!) jaar in

  Alex van Bergen (links) en Theo Martijn Wever. / Soldaat van Oranje - De Musical


  Rapper Snelle beste Nederlandse act volgens MTV

  Snelle met zijn award / ANP

  Foto van 'Metro en ANP'

  28 OKT 2019

  Rapper Snelle kan een ticket naar de Spaanse stad Sevilla boeken: hij is namelijk de beste Nederlandse act volgens de MTV EMA's.

  Snelle is de winnaar geworden van de MTV EMA Best Dutch Act. Dat betekent dat Snelle zondag Nederland vertegenwoordigt op de internationale EMA's in het Spaanse Sevilla. De prijswinnaar werd maandag bekendgemaakt op een zogeheten Pre Party van die MTV Europe Music Awards in Amsterdam. Vorig jaar ging de titel EMA Best Dutch Act naar Jack $hirak.

  Snelle scoorde recent nog een hit met zijn nummer Reunie.


  Mat Ras heeft faamnaam van 2019: 'Hartstikke leuk!'

  Radioduo Coen en Sander in studio van 538 / ANP

  Foto van 'Metro'

  28 OKT 2019

  Ieder jaar gaat het radioduo Coen en Sander op zoek naar de meest bijzondere naam van het jaar. Dit jaar mag Mat Ras de felbegeerde - of niet zo felbegeerde - titel mee naar huis nemen. Hij is er zelf best oké mee.

  Hij mag zich voegen bij Jack Pot, Chris Mus, Ferry Kuhlman en Kenny Boeijen. Ook Mat werd door de luisteraars van het radioprogramma De Coen en Sander Show uitgeroepen tot de drager van de meest originele naam in Nederland.

  Trots


  Justin Bieber belooft een nieuw album vóór kerst bij 20 miljoen likes

  Justin Bieber. / ANP

  Foto van 'Metro'

  28 OKT 2019

  We hebben goed nieuws voor alle Beliebers onder ons. Gisteravond liet Justin Bieber op Instagram weten dat hij een nieuw album wil droppen nog vóór kerst dit jaar. De enige voorwaarde? Zijn post moet minstens twintig miljoen likes krijgen.

  Begin maar met liken want iedereen weet dat de kerstnummers van Justin simpelweg fantastisch zijn. We kennen allemaal nog wel ‘Mistletoe’ dat hij in 2011 uitbracht, toch?

  Justin Biebers nieuwe album