Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 2 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Yes! De Spice Girls zijn weer samen

In het teken van friendship never ends – de Spice Girls maken zich klaar voor een comeback. Tenminste, als we de Britse media mogen geloven: Melanie B, Melanie C, Geri Horner, Emma Bunton en Victoria Beckham en hun voormalige manager Simon Fuller werden allemaal gezien toen ze arriveerden bij het huis van Geri.

Instagrampost

Het gerucht hing al even in de lucht, maar nam nog concretere vormen aan toen de Britse krant The Sun vrijdag liet weten dat na lang onderhandelen ook Beckham vond dat het tijd werd om dit jaar samen weer iets te ondernemen. Niet veel later postte Beckham vrijdagmiddag een foto van de meidengroep op haar Instagram.

Vrijdagmiddag zette Beckham deze foto van de meidengroep op haar Instagram
Vrijdagmiddag zette Beckham deze foto van de meidengroep op haar Instagram. Foto: Instagram

10 miljoen per persoon

Hun voormalige manager Simon Fuller zou achter de reünie zitten. Het zou de eerste keer worden sinds 2012 dat de dames weer met elkaar op een podium zouden staan. Allemaal leuk en aardig, maar aan zo’n comeback hangt wel een prijskaartje. De meiden krijgen namelijk ruim 10 miljoen euro per persoon om weer samen op pad te gaan, zo meldt RTL Boulevard. En alleen op de voorwaarde dat Beckham hoe dan ook bij de comeback niet hoeft te zingen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.