Amarins de Boer
Amarins de Boer Entertainment 11 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Victoria Beckham: Er komt geen tour met Spice Girls

De Spice Girls gaan helemaal niet op reünietour. Dat geeft Victoria Beckham gezegd in een interview met Vogue. Het gerucht hing onder andere in de lucht omdat de Britse krant The Sun liet weten dat iedereen het tijd vond om dit jaar samen weer iets te ondernemen. Toen ex-lid Victoria Beckham ook nog een foto van de meidengroep op haar Instagram plaatste, wist iedereen het zeker.

Victoria Beckham: Er komt geen tour met Spice Girls
Beckham zette ruim een week geleden deze foto van de meidengroep op haar Instagram. Foto: Instagram

‘Ik ga niet’

Maar tegen Vogue is ze duidelijk: „Ik ga niet op tour en de meiden gaan ook niet op tour.” Over de beruchte foto zegt ze: „Het was leuk om iedereen terug te zien. Ik zie hen nog vaak apart, maar eindelijk nog eens met iedereen samen zijn, was enorm leuk.”

Over eventuele andere plannen met hun vijven samen blijft Victoria Beckham meer op de vlakte. Volgens Britse kranten is er gesproken over een eventuele talentenshow waarin de Spice Girls op zoek gaan naar vijf opvolgers.

„We waren aan het brainstormen", zegt ze verder. „Maar dit is wat ik doe", besloot ze, verwijzend naar kledingstukken uit haar nieuwe collectie die zondag wordt gepresenteerd.

Olympische Spelen

Het is inmiddels 22 jaar geleden dat de band doorbrak met het aanstekelijke Wannabe. De Spice Girls waren voor het laatst samen te zien in 2012, toen ze optraden op de Olympische Spelen in Londen.

Lees ook: Virals: BN’ers scoren als Spice Girls met Wannabe

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.