Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 8 feb 2018
Leestijd: 6 minuten

Temptation Island: Fabrizio in tranen?!

Dag drie is aangebroken op de Temptation Resorts. Vorige week kregen de dames en heren te zien wie de concurrentie is en dat ging er heftig aan toe. Valse opmerkingen als „what’s up, kleurplaat” en andere uitspraken zorgden voor een gespannen sfeer. Eens zien of daar nog iets van over is gebleven…

Twee weken lijkt heel kort, maar is stiekem best lang. Vanessa mist haar Jeremy enorm en slaapt zelfs met een kussen ter vervanging van Jeremy. Alle dames hebben het moeilijk en andersom is dat ook het geval. Tim zoekt het hutje op om zijn ei kwijt te kunnen. Gelukkig is er iets waar hij naar uit kan kijken na Temptation.

The day after valt er altijd wat na te praten. Nu is iedereen best netjes gebleven, maar als er iemand zich op glad ijs bevindt, is dat Kevin. Gisteravond leek hij het wel heel gezellig te hebben met Yasmin in de hangmat. Maar Mezdi kreeg het ook even lastig met Laetitia in z’n oor.

Vandaag mogen de dames voor het eerst op date met een van de mannen. Danielle heeft geen bedenktijd nodig en neemt Fabrizio mee. Megan had met Kevin afgesproken om alleen op dates te gaan met de minst aantrekkelijke heren, en toch neemt ze Joshua mee. We hadden natuurlijk ook niet anders verwacht.

Aan de andere kant starten de dames een waterballonnengevecht met de mannen, maar Kevin houdt het al snel voor gezien. Hij mist Megan heel erg en praat erover met Cherish. Cherish probeert een paar prikkende vragen te stellen over Megan zoals “wat als zij iets verkeerds doet”, maar Kevin laat niet op zich in praten. Daar zorgt de hangmat wel voor.

Joshua en Megan zijn geëindigd bij een prachtige waterval, de perfecte plek voor lange, diepzinnige gesprekken. Megan vertelt veel persoonlijke dingen aan Joshua en zegt zelfs dat ze zich nu na lange tijd een keer echt gelukkig voelt. Zou dat iets te maken hebben met Kevin? Joshua blijft er niks van snappen dat ze samen met hem is…

Op Coconut Beach, het resort van de mannen, is het weer bijna tijd voor een feestje. Laetitia heeft andere plannen en neemt Mezdi mee naar een afgelegen plek voor een massage, maar die slaat Mezdi meteen af. „Het is intiem en je hebt minimale controle en dat vind ik niet prettig.” Laetitia een massage geven vindt hij echter geen probleem.

Terwijl Mezdi Laetitia masseert, danst Danielle heel intiem met Fabrizio. Blame the dance zullen we maar zeggen? Het is voor Fabrizio nog te vroeg om te zeggen of hij voor Danielle aan het vallen is, maar hij voelt het wel aankomen. To be continued, of course!

Na de dates lopen de emoties hoog op en zoeken de dames het hutje op om de tranen de vrije loop te laten gaan. Danielle kiest ervoor om alleen uit te huilen op het strand. „Ik heb het gevoel dat ik een stukje van mijzelf mis.”

De dames hebben een spoedberaad over de oprechtheid van de verleiders. Het blijven verleiders, dus moet je daar nog over discussiëren? Megan heeft haar twijfels en voelt Joshua aan de tand. Hij is hier niet om een spel te spelen, beweert hij, maar dat gelooft Megan totaal niet. De tranen beginnen te lopen als Joshua begint over de vijf misstappen die Kevin heeft begaan. Ziet Megan nu in dat dat inderdaad te veel is?

Vanessa is bij Megan komen zitten om haar te troosten. Buiten Kevin had Megan geen leven en daarom vergaf ze hem elke keer, maar vijf keer seks hebben met een ander, dat valt niet goed te praten. „Nu pas besef ik ook wat hij met mijn hoofd heeft gedaan.” Het lijkt erop dat Megan deze eye-opener nodig had. Bedankt Joshua!

De stoeipartij in het water krijgt een vervolg op het droge. Mezdi zoekt samen met Laetitia de privacy op van zijn kamer. Ondanks dat er camera’s in zijn kamer zitten, kan er toch wel een heel innige knuffel van af. Tim maakt zich zorgen en neemt hem even apart. Mezdi: ,,Er is verder niks spannends gebeurd.”

Jeremy houdt z’n hoofd er goed bij. Hij geniet van de feestjes en van al het moois, maar weet wanneer hij moet stoppen. Twee weken geen seks is voor hem geen probleem, maar het missen van Vanessa wordt wel steeds zwaarder. Hij heeft er nog wel alle vertrouwen in zo te zien..

Tim is van plan om Deborah ten huwelijk te vragen als alles goed gaat. Geen wonder dat hij geen enkele moeite heeft met de mooie dames die rondlopen. Deborah is de enige aan wie hij denkt elke dag. Voor Deborah geldt exact hetzelfde. Ze mag dan veel met Gino zijn, het enige waar ze over praat is over Tim.

Tussen Megan en Kevin zit het niet zó goed als bij Deborah en Tim. Na het gesprek met Joshua is Megan nog steeds niet van hem af te slaan. Een paar drankjes en intieme dansjes verder lijkt ze helemaal op te bloeien naast hem.

Joshua weet dat hij en Megan gevaarlijk bezig zijn en probeert haar te beschermen door voor te stellen dat ze naar bed gaat, ondanks dat hij liever de hele avond met haar wil dansen. Het enige wat Joshua wil is Megans ogen openen en dat lukt aardig zo te zien. „Dit is de eerste keer in maanden dat ik me vermaak.”

Wie nog meer een besefmoment heeft is Mezdi. Laetitia blijft doorgaan en Mezdi probeert er niet in te trappen. Hij probeert grenzen te stellen, maar stiekem is hij al te ver gegaan. Laetitia is er zeker van om het Mezdi extra moeilijk te maken en vraagt danseres Zwanetta om hulp. Zij zijn niet de enige die kunnen dansen, want Daniëlle en Fabrizio showen hun geleerde dancemoves aan de rest en die waren vrij close, zullen we maar zeggen.

Volgens Gino laat Fabrizio zich helemaal inpakken door Daniëlle. „Ze weet dat ze knap is, en dat gebruikt ze ook.” Fabrizio weet niet meer wat hij ermee aan moet en trekt zich terug op het strand. Natuurlijk ziet Daniëlle dit en loopt ze hem achterna, maar dat levert niks op. De waterwerken beginnen en hij kan er niks aan doen. Hoe Daniëlle danste en lachte met hem was voor hem genoeg, alleen ligt het niet zo bij Daniëlle.

Zwanetta’s plannetje lijkt te werken en ze gaat samen met Mezdi de zee in. Tim ziet het gebeuren en wil er niet meer naar kijken. „Het is donker en je gaat de zee in met een meisje. Dat ziet er niet goed uit.”

Wát hebben Mezdi en Zwanetta uitgespookt in de zee? En hoe gaat het nu verder met Fabrizio en Daniëlle. Zal Joshua Megan af kunnen pakken van Kevin? Volgende week donderdag antwoord op deze vragen en veel meer. Check het om 20:30 op RTL 5 of direct na de uitzending op Metro!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.