D. van Aken
D. van Aken Entertainment 19 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Ouders Peter van der Vorst kort na elkaar overleden

Een zware week voor Peter van der Vorst. De 46-jarige RTL-presentator verloor in één week tijd zijn moeder en zijn vader.

Hospice

Allebei zijn ouders van Van der Vorst lagen in een hospice omdat ze al langere tijd ziek waren. Zijn moeder, die aan kanker leed, overleed vorige week zondag op 77-jarige leeftijd. Afgelopen zaterdag stierf zijn 82-jarige vader, die een herseninfarct heeft gehad.

“Hoe moeilijk het voor mijn broer en voor mij ook is, we zijn blij dat ze nu weer samen zijn”, vertelt de presentator van RTL Boulevard aan De Telegraaf.

Gebroken hart

Van der Vorst laat op Facebook weten intens verdrietig te zijn, maar ook blij dat ze niet meer hoefde te lijden. “Het was en is een onwerkelijke periode nu mijn vader nog in het hospice ligt. Gelukkig zijn ze daar beiden fantastisch verzorgd.”

De RTL-presentator denkt dat het overlijden van zijn vader te maken heeft met het gemis van zijn moeder. “Pa overleed aan de gevolgen van zijn ziekte en een gebroken hart. Als een echte gentleman heeft hij zijn vrouw voor laten gaan. Hij is vredig ingeslapen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.