Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 20 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Jay-Z geeft ton uit aan verjaardag goede vriend

Wat geef jij je beste vrienden voor hun verjaardag? Grote kans dat je rapper Jay-Z niet kan overtreffen. Voor de verjaardag van één van zijn beste vrienden heeft hij zo’n 110.000 dollar uitgegeven aan hapjes en drankjes.

De verjaardag van goede vriend Juan “OG” Perez en directeur van Roc Nation Sports (de sporttak van zijn entertainmentbedrijf Roc Nation) is Jay-Z niet zomaar voorbij gegaan. De vriendengroep begon de avond in restaurant Zuma en gaf volgens de New York Post zo’n 13.000 dollar uit. Daarna gingen de groep naar de bar Made in Mexico om verder te drinken. Jay-Z kon daar zo’n 9.000 dollar aftikken.

40 flessen van eigen drank

Het verjaardagsfeest werd afgesloten in club Playroom. De rapper bestelde zo’n 40 flessen champagne van het merk Ace of Spades, zijn eigen drankmerk, dat dan weer wel. Veertig flessen drank was misschien wat veel voor de zes vrienden, dus de rest deelde hij uit aan alle andere aanwezige in de club. Een van de barmannen schijnt de rekening op Snapchat te hebben gedeeld en die was rond de 80.000 dollar. Dat Jay-Z een gulle gever is, is wel duidelijk want hij gaf ook nog eens 11.000 dollar fooi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.