Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 1 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

De Tokkies komen terug in de showbizz

Liefhebbers van reality-tv opgelet: de familie Tokkie komt terug in de showbizz. Het Amsterdamse gezin brengt binnenkort een single uit, zodat ze uit de schulden kunnen komen.

De Tokkies zijn vooral bekend vanwege hun burenruzies die in 2003 helemaal uit de hand liepen. Van dat slechte imago willen ze nu ook graag af, wat moeilijk lijkt te worden. ‘Tokkie’ staat zelfs met de omschrijving asociaal in de Dikke van Dale.

‘Het gaat niet goed’

,,Met mijn ouders gaat het totaal niet goed”, zegt de dochter van Hannah Tokkie en Gerrie Ruijmgaart tegen Shownieuws. ,,Met mijn vader gaat het slecht vanwege zijn keelkanker en met mijn moeder gaat het lichamelijk en ook geestelijk slecht. De grootste wens van mijn moeder is haar naam zuiveren. Wij gaan weer naar buiten treden. Nu komt deel twee.”

Met de nieuwe single willen ze weer gaan optreden op feesten en partijen. Echt zingen kunnen ze niet, dat weten ze zelf ook. ,,Laten we duidelijk zijn, wij zijn geen zangers of zangeressen, maar we gaan het gewoon doen en we gaan kijken wat het ons brengt", zegt de dochter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.