Roxeanne Hazes in verwachting van haar eerste kindje

De zangeres is dolgelukkig ©ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

Roxeanne Hazes is zwanger. De 24-jarige zangeres en haar vriend Erik Zwennes verwachten later dit jaar hun eerste kindje, zo maakte ze zaterdag bekend op Instagram.

„Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan. We're expecting a little bean", schrijft Roxeanne. „En zo ga je ineens op tour met je nieuwe, kleine beste vriendje of vriendinnetje."

Roxeanne Hazes maakte het blije nieuws via Instagram bekend ©Roxeanne Hazes, Instagram

Gekoesterde kinderwens

Roxeanne was vorig jaar ook al zwanger maar kreeg toen een miskraam, zo onthulde ze in december in een interview in Glamour. „Dit interview vond een paar maanden geleden plaats, net zoals deze droevige gebeurtenis. Gelukkig mogen we nu het fijne nieuws delen dat het met onze huidige buikbaby goed gaat en dat we zonder rem aan het genieten zijn van deze prachtige fase."

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Destijds had Roxeanne er alle vertrouwen in dat haar kinderwens in de toekomst toch vervuld zou worden. "Ik heb het gevoel: het komt wanneer het komt. We weten dat we het kunnen, we zijn allebei ontzettend vruchtbaar om het zo maar even te zeggen," zei de dochter van wijlen André Hazes destijds.

Roxeanne en Erik zijn sinds maart verloofd en hopen dit jaar te trouwen.


Views

100+

Dit rapte Boef tijdens zijn excuses op Noorderslag

Dit rapte Boef tijdens zijn excuses op Noorderslag

Boef tijdens Noorderslag. / ANP

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Gisteren maakte Boef tijdens Noorderslag nogmaals zijn excuses voor zijn opmerkingen aan het begin van het nieuwe jaar. Tijdens een Snapchat-filmpje noemde hij een aantal vrouwen kechs en later zou hij die uitspraken nog eens onderstrepen. Inmiddels heeft de rapper al meerdere keren zijn excuses gemaakt. Op Noorderslag leek hij het incident definitief te willen begraven. Dat deed hij door de volgende tekst te rappen:

Boef: En ik heb stoornis. Maar ik ben error. Point slash McGregor, de scene ik breng terror. Ik ben een ster hoor. Praat niet in verhoor. M’n lines gaan te ver hoor. Ik kan je zeggen dat ik hele dikke buit sla. Maar ga niks zeggen want daar kunnen ze vanuit gaan. Veel shows ik heb shows tot aan Duitsland. Veel shows ik heb shows tot aan Duitsland.

Faka boy? Waar ben je? Wat ga je doen?

Boef: Bro ik weet het niet de media die geeft me schnoon.

Oja, ik heb gehoord je hebt geen shows meer. Als dat zo doorgaat, dan ben je morgen ook skeer.

Dit rapte Boef tijdens zijn excuses op Noorderslag

Foto: ANP

Boef: Ja bro, wat ik gedaan heb, dat was stom en dom. Want nu kan ik niet meer vliegen via Cor en Don. Dus nu ga ik fiets betalen voor een beetje zon. Dus deze zomer ben ik wit als je me tegenkomt, misschien koop ik wel een biertje als ik op je feestje kom. Maar ben al vaker nat geweest toen ik in regen stond. Als je met poezen fokt, ben je de gebeten hond. Het is mijn eigen schuld, maar dingen zijn een beetje krom. Ik vind het raar man, weet je wat ze doen neef? Ik word gecanceld door een festival die niet geboekt heeft. Ik word gecanceld door de radio die mij nooit afspeelt. Ey waja, dat is wat er zich nu afspeelt.

Hey Sof, wat is dit? Vind je mij een kech?

Boef: Ik was dronken schat, ik meende die shit niet oprecht.

Ik vind het geen respect. Je hebt ons echt gekwetst. Als ik het was, had ik jou al langs de weg gezet.

Boef: Nogmaals sorry schat, ik heb het echt beseft. Met één keer sorry is het niet meteen al rechtgezet. Met twee keer sorry leek het eerder dat het erger werd. Kan ik het nog goedmaken of heb ik het echt verpest? Ey, kijk, wij rappers zeggen bitches en zo. Maar wij vinden vrouwen echt niet minder of zo. Wat ik zei, dat was fout en dat vinden wij ook. Nu willen ze me tikken op de vingers, hè bro? Kijk, wij rappers zeggen bitches en zo. Maar wij vinden vrouwen echt niet minder of zo. Wat ik zei, dat was fout en dat vinden wij ook. Iedereen maakt fouten en ook ikke mijn bro.

Daarna verklaarde hij zichzelf ook met 'gewone' spraak in plaats van rap: „Groningen luister: wat ik nog aan jullie kwijt wil. Ik wil even een momentje nemen om nogmaals mijn excuses aan te bieden. Of je het gelooft of niet, dat is aan jullie. Wat ik gedaan heb is fout, ik distantieer mij ver van wat ik heb gezegd. Maar ik zal nooit jullie ideale schoonzoon worden. Het blijft gewoon Boef man. "

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


Views

20

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'
Likeability of 5

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

De feestgangers van 'Qhotel in de sneeuw'. / Foto's: Heidi Rijsdijk

Foto van 'Lisa Vermeij'

(In samenwerking met Qmusic)

Oostenrijkse bergen, sneeuw maar ook veel zon, après-ski, schnitzels, glühwein en liveoptredens van OG3NE, Jax Jones en Gavin James. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Het Oostenrijkse Zell Am See was de afgelopen dagen het decor voor het Q-hotel in de sneeuw. Radiostation Qmusic organiseerde het festijn tot en met dinsdag voor de dertiende keer. Zelfs als je nog nooit op de latten hebt gestaan, was er genoeg te doen. Zangtrio OG3NE, singer-songwriter Gavin James en dj Jax Jones waren ingevlogen om er voor de live aanwezige luisteraars, Qmusic-dj’s en zakenrelaties van het station een muzikaal festijn van te maken. Dj Jax Jones kwam zelfs eerder van zijn huwelijksreis terug om bij het sneeuwtripje aanwezig te zijn.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

Après-ski: 'Het is vanaf de eerste minuut al een en al gezelligheid.'

Keileuke reis gewonnen

Luisteraars konden in de maand december een winterse reis winnen door een bijzonder kerstverhaal in te sturen. Lieke (25) uit Nijmegen was een van de gelukkigen. „Vorig jaar lag er op kerstavond een rat in mijn bed, doodeng! Maar wel een goed verhaal. En ik heb er nu wel een keileuke reis mee gewonnen. Het is vanaf de eerste minuut al een en al gezelligheid.” Voor luisteraars Alenka (39) en Ilona (40) was het helemaal een bijzondere trip. Ilona heeft afgelopen jaar voor het eerst kerst gevierd. Eerder kon dat nooit, omdat ze altijd Jehovagetuige was. ,,Er gaat een hele nieuwe wereld voor ons open, omdat we altijd heel streng hebben geleefd.”

Natuurtalentjes op de latten

Naast alle optredens en gezellige activiteiten zoals rodelen, een winterbarbecue en hilarische lunchquizzen, wordt er nog echt wel wat geskied. Een team van Nederlandse leraren stond elke ochtend weer te springen om Metro en alle Q-hotelgangers van de blauwe, rode of zelfs zwarte piste te begeleiden. Dennis (34) draait al heel wat jaren mee en kijkt er elk jaar weer naar uit om de Qmusic-dj’s en luisteraars les te geven. Soms zitten er echte natuurtalenten tussen. Zoals YouTuber Nanne Meijer die nog nooit eerder op ski’s had gestaan, maar na twee uurtjes als een volleerd wintersporter van de berg zoefde. Ondergetekende had er iets meer moeite mee en hield er na een stukje snowboarden op de rode piste welgeteld zestien blauwe plekken aan over. Mooi souvenir, zullen we maar zeggen.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

De zusjes OG3NE genoten met volle teugen.

Teterreteterre

s’ Avonds werd het Q-hotel omgetoverd tot een concertzaal, waar de dj’s van Q-music het publiek op heerlijke foute après-skinummertjes trakteerden. ,,Er is zo veel gezelligheid, je vergeet dan eigenlijk dat je staat te hossen op muziek die je normaal nooit luistert. En ook al sta je in zo’n warme hut te zweten in je dikke coltrui, dat maakt op dat moment allemaal niets uit. Ik vind het enig!”, aldus YouTuber Nienke Plas. En net op het moment dat je dacht ‘ik kan geen ‘teterreteterre’ meer horen’, kwam er een artiest met een spetterend optreden. De meiden van OG3NE zorgden ondanks de warme skikleding door hun prachtige performance meerdere keren voor kippenvelmomentjes. De zusjes vermaakte zich de rest van de avond trouwens prima en dansten vrolijk mee op après-skihits als Schatje Mag Ik Je Foto en Vrouwke.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

Skiën en snowboarden maakt dorstig.

Jägerbombs en water

De dansvloer is de plek waar artiesten samen staan te dansen met de luisteraars, waar Jägerbombs worden afgewisseld met water (er moet ook nog een beetje gewerkt worden). En de plek waar ‘je dansjes doet die je eigenlijk niet op je werk zou moeten doen’, aldus een luisteraar.

Het zijn Qmusic-feestdagen waar je muzikale hoogtepunten beleeft, nieuwe vrienden maakt en waar je nog jaren op kunt teren. Wanneer mogen we weer?

Binnenkort zie je op deze site een video van de reis.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

DJ Joep Roelofsen met Marieke Elsinga, die verslag deed voor RTL Boulevard.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


likelovedislike
user_7773621565689246c2f6d156935675e7e4bf47d1_avataruser_897b6947eed5a5c9f795673f14eb1c721f9b8737_avataruser_8cc99793708d42dfc8e8251235ad93e8def9c702_avatar

Views

400+

Awh, met deze foto maakt Ed Sheeran verloving bekend

Awh, met deze foto maakt Ed Sheeran verloving bekend

Ed Sheeran is verloofd. Foto: ANP.

Foto van 'metronieuws'

Slecht nieuws voor iedereen die nog hoop had om Ed Sheeran aan de haak te slaan, want de Britse zanger is verloofd! Ed Sheeran maakte het nieuws zaterdagmiddag via Instagram bekend, met een wel hele zoete foto van hem en zijn kersverse verloofde Cherry Seaborn:

Het koppel is al sinds eind vorig jaar verloofd, maar kondigde het goede nieuws nu pas aan. ,,We zijn heel gelukkig en verliefd en onze katten zijn ook enthousiast", liet de Britse singer-songwriter op Instagram weten.

Schoolvriendin

Ed Sheeran woont al een tijdje samen met zijn 24-jarige vriendin Cherry Seaborn, die hij al kende van de middelbare school. Een trouwdatum is, voor zover bekend, nog niet geprikt.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


Views

100+

Likeability of 6

Verdienen met het lezen van Metro-artikelen!

Foto van 'Metro'

In samenwerking met: Pabbl

Artikelen lezen op onze telefoons, dat doen we maar al te graag. De Pabbl-app plaatst, gebaseerd op jouw verkeuren, artikelen op je vergrendelscherm, en beloont je ervoor!

Eind vorig jaar bereikte Pabbl de mijlpaal van 75.000 installs. 75.000 gebruikers die kunnen verdienen aan het ontvangen van relevante advertenties op hun vergrendelscherm. Sinds kort is er ook een feature uitgerold waarmee je in plaats van advertenties, vooral artikelen ontvangt en hier ook gewoon mee kan verdienen!

Artikelen en verdienen – hoe werkt dat?
Je ontvangt een mix van content op je vergrendelscherm, het scherm waar je ongemerkt 150 keer per dag langs swiped. Nu ontvang je op dat scherm feilloos artikelen, gesponsorde wallpapers en normale wallpapers. Elke keer dat je je telefoon ontgrendelt je punten. Deze punten kun je inruilen voor leuke cadeaus in de Pabbl shop. Sinds deze feature kortgeleden is uitgerold, sluiten steeds meer nieuwssites aan voor nog betere toegespitste content, waaronder ook content van Metro dus.

Gebruikers waren sceptisch
Natuurlijk ben je sceptisch over een app waar je door het simpelweg gebruiken van je telefoon, makkelijk kunt verdienen. Maar bezoek de pagina van Pabbl in de Playstore en je ziet dat de app 50.000-100.000 installs en 4,6 sterren uit meer dan 10.000+ reviews heeft; blijkbaar doet Pabbl echt wel wat goed. Pabbl is een vergrendelscherm app, die elke keer als je je telefoon aandoet, mooie en relevante content zoals artikelen en wallpapers toont. Omdat een boel van deze content ‘gesponsord’ is, geeft Pabbl punten in ruil voor bijna elke keer dat je je telefoon ontgrendelt. Alleen bij artikelen en gesponsorde content ontvang je punten en er zitten limieten op zodat er geen bots aan worden gehangen die het scherm 24/7 wegswipen.

Installeren die hap
Het ziet er dus allemaal legit uit, installeren dan maar. Je belandt op de landingspagina en vult wat basisgegevens in en je interesses. Hierdoor wordt de content die je krijgt afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Het vergrendelscherm verschijnt, die je ontgrendelt met een soepele swipe. Vervolgens word je geleid naar de Pabbl-app waarin wordt uitgelegd wat je met je punten kan doen. Het aanbod is vrij divers: Een boel kortingen (soms tot wel 100%!!) op eten & drinken, kleding, elektronica en nog veel meer!

Lege voorraden
Kijkend naar de reviews blijkt dat je niet alles kan aanschaffen wanneer je dat wilt. De voorraden zijn vaak op. Dat komt doordat de app erg hard groeit en mensen sneller punten bij elkaar sparen dan dat ze aan producten kunnen weggeven. Het verkopen van advertenties blijkt lastiger voor Pabbl dan verwacht waardoor het lastig is om producten te financieren en komt het af en toe zelfs uit eigen zak. Maar dat kan niet voor altijd doorgaan natuurlijk. Pabbl moet nog minimaal 2x zo hard groeien willen ze de grote vraag en gespaarde punten kunnen bijbenen met nieuw aanbod.

Feiten over Pabbl:

- Pabbl is te installeren in de Playstore

- De app is Android exclusive.


like
user_5a58c6cc654b4931505d8ae3dd819f4ca6fb90ce_avataruser_384fadd091eec9bdd937419d5996ce3c53ee436a_avatar

Views

53

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
Anouk maakt weer gehakt van deelneemster TVOH
Likeability of 5

Anouk maakt weer gehakt van deelneemster TVOH

Anouk maakt weer gehakt van deelneemster TVOH. Foto: William Rutten

Foto van 'Bregje Simons'

Het is weer oud en vertrouwd met Anouk in de jury van The Voice of Holland, wederom steekt ze haar eerlijkheid niet onder stoelen of banken tegenover The Voice-kandidaat Kira Dekker. De Haagse Anouk was op zijn zachts gezegd niet tevreden met de performance van de zangeres. ,,Er zijn mensen uit de vorige aflevering vertrokken, die zingen tien keer beter dan jij. Het spijt me, ik zou je gelijk naar huis sturen."

Daar was het nog niet mee gezegd. ,,Allereerst mijn complimenten dat je het überhaupt zo ver hebt gebracht", zei de coach sarcastisch. ,,Ik moet je eerlijk zeggen, ik vraag me echt een beetje af hoe je hier tussendoor bent geglipt, tot aan de knock-outs. Je hoort hier niet thuis, ik vind het niet goed genoeg". Aan eerlijkheid geen gebrek!

Coach Ali B haakte in op de kritiek van Anouk. ,,Wel een fijn genuanceerd verhaal", zei hij, waarop de zangeres vroeg of het echt zo hard was. ,,De airco is warmer", grapte hij. Kira's coach, Miss Montreal, koos er zelf ook voor om Kira naar huis te sturen.

Op Twitter gaat de harde reactie van Anouk ook niet onopgemerkt voorbij:

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


like
user_04af0f5807548e07ebb4030760fb48c375d3473f_avatar

Views

200+

Monopolie: bijna alle grote concerten in Amsterdam

Publiekstrekker Guus Meeuwis tijdens een van zijn shows in de Ziggo Dome/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

Wie grote artiesten (in grote zalen) in Nederland wil zien optreden moet - festivals niet meegerekend - eigenlijk altijd naar Amsterdam komen. Meer dan tachtig procent van de grote concerten wordt in de hoofdstad gehouden, zo meldt onderzoeksbureau Respons dat haar bevindingen presenteerde op Eurosonic Noorderslag in Groningen.

Drieduizend

Voor een groot concert moeten er drieduizend man aanwezig kunnen zijn, zo werd bepaald. Dit betekent dat de 013 in Tilburg - dat de grens van meer dan 3.000 net niet haalt - TivoliVredenburg (Utrecht), Doornroosje (Nijmegen), Paradiso (Amsterdam) en vele andere zalen niet in dit onderzoek zijn opgenomen.

In Amsterdam zitten de grote zalen bovendien op een paar hectare. De AFAS Live, de ZiggoDome en de Amsterdam Arena vormen namelijk de top drie. Daarachter komen pas het Philips Stadion (waar voornamelijk Guus Meeuwis optreedt) en het Goffertpark.

In totaal vielen er in 2017 199 concerten in de categorie 'groot'. Daar kwamen in totaal zo'n 2,6 miljoen bezoekers op af, die 142 miljoen euro aan tickets betaalden. De gemiddelde kaartprijs was dus 54,62 euro.

Koning Guus

Overigens vermaakte Guus Meeuwis met zijn concerten in het Philips Stadion en de Ziggo Dome de meeste bezoekers. Daarmee troeft hij de Toppers, André Rieu (op 't Vrijthof), U2 en The Rolling Stones af.


Views

35

Camera videoDan Karaty wil met Soof scoren in de VS

Foto van 'Mario Wisse'

Dat Soof populair is, is een understatement. De eerste bioscoopfilm over het turbulente leven van de gelijknamige keukenprinses (rol van Lies Visschedijk) trok vier jaar terug 786.000 bezoekers en Soof 2 ging daar afgelopen jaar zelfs nog eens moeiteloos overheen met bijna 900.000 verkochte bioscoopkaartjes. Sinds november is er ook een serie, Soof: Een Nieuw Begin, die eerst alleen op Videoland te zien was maar vanaf zondagavond ook tien weken lang primetime via RTL 4. En er komt ook een tweede seizoen.

Gladcharmant

Dan Karaty was in alle Soof-releases van de partij als Jim Cole, een gladcharmante tv-presentator die het hart van Soof sneller doet kloppen. De 41-jarige New Yorker, die ooit dansles gaf aan Britney Spears en Justin Timberlake en die vooral bekend is als tv-talentenjachtjurylid, is zo’n grote fan van Soof dat hij een paar jaar terug de rechten voor een Amerikaanse remake kocht. “Dit is een universeel verhaal en het kan niet anders of dat werkt ook in andere landen”, zegt hij telefonisch vanuit The Big Apple. „De Amerikaanse Soof wordt dan ook niet heel anders dan de Nederlandse. We veranderen een paar details: wat grappen die heel Nederlands zijn bijvoorbeeld.”

Ook prima

Soof kwam zes jaar geleden uit het niets op Karaty’s pad. „Acteren is nooit een ambitie van me geweest”, zegt hij, „maar toen de mogelijkheid zich voordeed leek het me een mooi avontuur. En dat is het ook en nog steeds. Soof is het enige wat ik tot nu toe op acteergebied heb gedaan. Het lijkt me leuk om me verder te ontplooien op acteergebied en mijn agent en ik onderzoeken altijd de mogelijkheden. Als er nog iets bijkomt is dat mooi, zo niet: ook prima.”

Soof (Lies Visschedijk) en Jim (Dan Karaty) in Soof: Een Nieuw Begin.

Magie

Karaty kijkt vrolijk terug op de opnamen van Soof: Een Nieuw Begin. „Bij film gaat het allemaal veel sneller en werk je vaak aan meerdere scènes tegelijk. Nu hadden we meer tijd. Wat spannend was: van tevoren wisten we niet of de magie die we bij het maken van de films op de set voelden terug zou komen bij het maken van de serie. Gelukkig was dat het geval. Lies en ik bijvoorbeeld hebben altijd zó veel plezier wanneer we samen op de set staan. Tussen de opnamen door hebben we de grappigste gesprekken over ons echte leven. In aflevering 6 zitten we samen in een spa waar we een massage krijgen. De echte Lies vindt dat, net als Soof vreselijk. Telkens wanneer er ‘actie’ werd geroepen was ik nog aan het lachen omdat Lies net weer iets grappigs had gezegd.” Lachend: „Het was hard werken om die scène er goed op te krijgen.”

Amerikaanse Soof

Het werken aan de Amerikaanse remake, die volgens Karaty nog geen titel heeft, maakt zijn toch al hectische werkschema nog hectischer. Tegenwoordig vliegt de kleine duizendpoot aan de lopende band op en neer tussen New York, Los Angeles en Nederland. „In L.A. ben ik bezig met het bij elkaar zoeken van cast en crew voor de Amerikaanse Soof en in Hilversum zijn we begonnen met de opnamen van de nieuwe dansshow Time To Dance. Ook komen er nieuwe seizoenen aan van Holland’s Got Talent, Belgium’s Got Talent en Dance, Dance, Dance.”

In alle genoemde tv-programma’s treedt Karaty op als jurylid, de rol waarin hij zich het meest comfortabel voelt. „Jureren beschouw ik als mijn ‘main profession’. Ik vind het heerlijk om al dat talent aan me voorbij te zien trekken. Als jurylid voel ik weinig druk. Alles wat ik moet doen is proberen eerlijk te zijn. Als danser, choreograaf of acteur ben ík degene die moet performen.”

Soof: Een Nieuw Begin is vanaf zondag 21 januari elke zondag om 21.00 uur te zien bij RTL 4. 

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


Views

29