Showbizz

Ali B en Matteo Simoni: Patservrienden voor altijd

Camera videoAli B en Matteo Simoni: Patservrienden voor altijd

Ali B als Hassan Kamikaze.

Foto van 'Erik Jonk'

31 JAN 2018

De een is een entertainmentveelvraat, maar acteren in een film deed hij nog nooit. De ander is een acteerkanon uit België, maar over de grens een onbekend gezicht. Samen zijn Ali B en Matteo Simoni patsers… in Patser.

„Nee”, antwoordt Ali (36) stellig. „Ik had van Ali gehoord, maar nog nooit in levenden lijve ontmoet”, reageert Matteo (30) op de vraag of de twee elkaar voor de filmset al kenden. De twee acteurs van Patser zitten samen in Amsterdam knus op een bank. Hoe anders is dat in de actiefilm over een bendeoorlog in ‘drugswijk’ ’t Kiel in Antwerpen, die tot Amsterdam en Colombia aan toe volledig uit de hand loopt. Het geweld is gruwelijk, het straattaalgebruik buitengewoon grof. Maar ja, dat is zoals het is.

Waargebeurde shit

‘Min of meer gebaseerd op waargebeurde shit’, wordt aan het begin van Patser (vanaf donderdag in de bioscoop) vermeld. In de waargebeurde shit draait het om vier Marokkaanse vrienden die maar wat graag patser wilden zijn en aan de haal gingen met een enorme partij cocaïne van Colombianen. De straatwaarde: miljoenen. En dus foute boel voor de patsers die vinden dat het leven geen kopie van een kopie van een kopie moet zijn: ‘Ik wil een fucking patser zijn, gerespecteerd door andere patsers en die elke droomgriet kan krijgen’.

Ali B en Matteo Simoni: Patservrienden voor altijd

Matteo Simoni. / Janey van Ierland

Absolute hoofdrolspeler is Matteo Simoni, een man met een lange Vlaamse staat van dienst. Simoni heeft nog geen druppeltje Marokkaans bloed, dus de verslaggever herkent hem amper. Hij speelt de Belgische patser Adamo. De brute Amsterdamse patser, met de schitterende naam Hassan Kamikaze, is een flinke bijrol van ‘onze Marokkaan’ Ali B. Rapper, platenbaas, The Voice-coach, wat is Ali niet? Acteren deed hij echter nog nooit.

Goesting en hongerigheid

„Fijne vent”, zegt Matteo over zijn nieuwste tegenspeler. „Ali liet zich gelden. Op de eerste dag heeft hij de repetities helemaal overgenomen. Zijn goesting en hongerigheid waren fantastisch om te zien. Ali heeft me omvergeblazen.” Aan de andere kant van de rode bank is er net zoveel respect. Ali: „Ik ben een kansdenker, dus als je dan ziet wat zo’n Matteo kán. Alles wat hij heeft gespeeld kunnen we één-op-één in Nederland uitzenden.”

Matteo kon als ‘gewone Limburger’ ver gaan voor zijn rol. „Allez, het staat nogal ver af van de mens die ik ben en van alles wat ik gedaan heb. Maar ik houd van uitdagingen en ben graag een kameleon. Het vertrouwen wat ik van de regisseurs (Adil El Arbi en Bilall Fallah, red.) kreeg was onwaarschijnlijk. Ali kon zich niet meteen voorstellen dat Matteo een Marokkaan kon zijn. „Maar eenmaal aan het werk zag ik dat het gaat om inlevingsvermogen. Daar heb je empathie voor nodig waar Matteo waarschijnlijk mee geboren is. Vroeger had je vechtspellen waar poppetjes iets specifieks konden. Eén poppetje kon echter veranderen in iedereen, net als Matteo. Ik zie hem niet eens meer als Belg.”

Rotterdam, Antwerpen of... Urk

Genoeg lofzang. Dat Antwerpen veel meer is dan knus en die gezellige Vogeltjesmarkt, blijkt maar al te zeer uit Patser. Antwerpen is de Belgische drugsstad nummer 1, al denken velen misschien eerder aan Brussel. Ali reageert als een kenner: „Voor coke heb je een haven nodig. Dan kom je op Rotterdam of Antwerpen hè? Of Urk, hahaha.” Matteo: „Als je op de Belgische tv documentaires ziet, dan blijkt steeds dat Antwerpen de haven heeft waar je het gemakkelijkst drugs naar binnen smokkelt.” De cocaïne moet ook nog eens worden opgesnoven en daar is men in Antwerpen bepaald niet vies van. Matteo: „Testen van het afvalwater in de stad lieten zien dat het percentage cocaïne in het water hallucinant is. Waanzin.”

Ali B en Matteo Simoni: Patservrienden voor altijd

De in Patser bikkelharde Ali B.

Of je tegen het geweld en taalgebruik kunt of niet: met deze film wordt kleur bekend, vinden de twee. Matteo: „De regisseurs durven een politiek statement te maken en tegen schenen te schoppen. Het hoeft niet allemaal braaf binnen de lijntjes. Het is toch tof om een discussie over jeugd in het algemeen en de Marokkaanse jongerengemeenschap in het bijzonder op gang te brengen? Dat een film een probleem aankaart?” Ali stemt in: „Het is fijn als een film een spiegel voor de samenleving is. Patser is een stukje van de spiegel die we te weinig te zien krijgen.”

Nooit zo hard gewerkt

De Marokkaan genoot van de nieuwe move in zijn toch al zo lange carrière. „Als ik eerlijk ben was het financiële rendement door mee te doen aan Patser voor mijn superlaag. Ik heb, sinds ik bekend ben, nog nooit zo hard gewerkt voor zo weinig geld. Toch heb ik het met héél veel plezier gedaan. Ik kijk erop terug als een geweldige periode uit mijn leven.” Matteo: „Echt waar??”

Ik kan bóós zijn jongen

De voldoening voor Ali lag hem ook in zijn personage, Hassan Kamikaze. „Ja, als Hassan in de film opduikt gebeurt er wel wat. Met de rol had ik verantwoordelijkheid en dat vind ik fijn. Bovendien ben ik competitief. Als ik opeens tussen een groep acteurs sta, wil ik er alles voor doen om bij de acteurs te horen die het meest overtuigen. Da’s de aard van het beestje. Als ik als Hassan woest moest zijn, dan visualiseerde ik twee uur lang dat mijn tegenspeler mijn kinderen iets wilde aan doen. Dan kan ik bóós zijn jongen en de dingen roepen die ik in de film roep.”

Ali B en Matteo Simoni: Patservrienden voor altijd

Matteo Simoni als Adamo.

Terug naar de lofzangen. Matteo: „Ali is dan wel een ruwe diamant, samen met de regisseurs hebben we elkaar sterker gemaakt en zijn we tot grote hoogten gekomen. Zonder het samenwerken met hen had ik Adamo nooit zo kunnen neerzeten.” Waren patsers in werkelijkheid maar zo…

European Shooting Star

„Patser gaat voor Matteo volgens mij de doorbraak worden in Nederland”, zegt Ali B met overtuiging. De verslaggever verwacht nog wel wat grenzen verder, aangezien Simoni in februari bij de tien European Shooting Starts (grootste acteertalenten) op het Filmfestival van Berlijn hoort. „Serieus? Door Patser?”, vraagt ‘B’ gelijk aan zijn filmcollega. Ali: „Wat is dit, man? Dat wist ik helemaal niet. Nice! Sjiezus, fantastisch. Ja, Patser heeft echt een podium aan talent gegeven. Talenten ontdekken: in Ali B Op Volle Toeren, The Voice, The Voice Kids en voor mijn bedrijf, ik doe zelf niets liever dan dat.” Matteo bescheiden glimlachend: „Maar met alle plezier kom ik in Nederland nog wat klussen doen.”


Views

900+

Zijn Channing Tatum en Jessie J nu echt een stel?

Foto van 'metronieuws'

GISTEREN

Grote kans dat de relatie tussen Channing Tatum en Jessie J serieuze vormen begint te krijgen. De acteur postte een foto op Instagram, waarin hij zijn nieuwe liefje de hemel in prijst. ,,Deze vrouw heeft zich zojuist met hart en ziel gegeven op het podium van de Royal Albert Hall. Iedereen die erbij was heeft iets magisch meegemaakt, wow!"

Onderonsje met schoonmoeder

Ook Jessie's moeder zou aanwezig zijn geweest bij het concert van haar dochter. Volgens bronnen heeft Channing zijn 'schoonmoeder' daar ontmoet.


Views

500+

Herfstvakantie Museadeuren open voor de kids
Likeability of 3

Herfstvakantie! Museadeuren open voor de kids

In samenwerking met de Museumvereniging

19 OKT 2018

Zo’n 170 musea met meer dan 400 activiteiten en een thema dat aansluit bij de Kinderboekenweek: vriendschap. Dat is de Museumkidsweek – die tot en met 28 oktober stiekem twee weken duurt – in één zin. De museumdeuren staan tijdens de herfstvakantie dus wagenwijd open voor de kinderen, want zij zijn de museumambassadeurs van de toekomst! Voor wie nog uitjes voor die vakantie wil bedenken: de musea in ons land zijn voor gezinnen met kids op een leuke manier te ontdekken. Metro licht enkele activiteiten uit en een compleet overzicht van musea en ‘wat te doen’ vind je op Museumkidsweek.nl.

1 Een high tech Romein spelen

Rare jongens, die Romeinen, klinkt het vaak in de strips van Asterix & Obelix. Nou, zo raar waren die jongens niet. In de tentoonstelling High Tech Romeinen kunnen de kleintjes zelf ontdekken welke slimme technieken de Romeinen allemaal bedachten. De expo bevat nog veel meer knappe techniek van vroeger tijden en door voorwerpen te zoeken, stickers te plakken en letters te verzamelen kan – hoe spannend – een code worden gekraakt. Wie de Techniekspeurtocht tot een goed einde brengt, krijgt een technisch cadeautje.


sad
user_c0691129cef63d2bc620261552fd65907cc215dd_avatar

Views

4k+

Spiderman- en Hulk-bedenker Stan Lee (95) overleden

Stan Lee/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

12 NOV 2018

Stan Lee, de geestelijk vader van de meeste personages uit het universum van uitgever Marvel Comics, is overleden. De 95-jarige striptekenaar is maandag volgens entertainmentsite TMZ per ambulance van zijn huis naar het ziekenhuis gebracht en stierf daar.

Lee had al langere tijd gezondheidsproblemen. Hij dankt zijn bekendheid bij een groot publiek onder meer aan zijn vele korte verschijningen in Marvel-films, die wereldwijd miljarden opleverden. ,,Zijn gezin hield van hem en zijn fans hielden van hem. Hij was onvervangbaar'', zegt zijn dochter J.C. Lee tegen persbureau Reuters.

Marvel Comics


Views

800+

Ook pizza’s en mayo kunnen diervriendelijker zijn
Likeability of 5

Ook pizza’s en mayo kunnen diervriendelijker zijn

In samenwerking met de Dierenbescherming

22 OKT 2018

Wie z’n boodschappenmandje vult met pizza’s, hondenvoer, soep en mayonaise waarin eieren zijn verwerkt, zal niet meteen overtuigd van de daken schreeuwen dat hij of zij zo lekker diervriendelijker aan het winkelen is. Maar… dat kan wel degelijk het geval zijn!

Supermarkten bieden namelijk steeds meer producten aan die het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming dragen. Zo hebben mensen die graag diervriendelijker shoppen, meer keuze dan ooit. Om dat nog duidelijker te maken, houdt de Dierenbescherming deze week (22 tot en met 28 oktober) een Beter Leven week.

Ook pizza’s en mayo kunnen diervriendelijker zijn

like
user_b30560760a6da3bd458506e184e5951806c29233_avatar

Views

5k+

Jane (23) looft 60.000 pond per jaar uit aan man

De jonge loterijwinnares heeft 60.000 pond per jaar (!) over voor een man die haar gelukkig maakt. 
 Foto: Pexels

Foto van 'Lisa Vermeij'

11 NOV 2018

Liefde is niet te koop, of toch wel? De 23-jarige Schotse Jane Park denkt daar toch anders over. De jonge loterijwinnares heeft 60.000 pond per jaar (!) over voor een man die haar gelukkig maakt.

Jane won op haar 17e één miljoen pond met een nationale loterij. Dat geld gaf ze al uit aan auto's, vakanties, nieuwe tanden, nieuwe borsten en nieuwe billen. De ware liefde heeft ze echter nog niet gevonden.


Views

3k+

Krijgt Vlaardingen een Bassie en Adriaan pretpark?

De broers Bas en Aad van Toor (Bassie en Adriaan) schijnen enthousiast te zijn over de plannen. Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

9 NOV 2018

Wie kent ze niet? Clown Bassie en acrobaat Adriaan gaan al generaties lang mee. En als het aan de politieke partij ONS Vlaardingen ligt komt er heel snel een heus Bassie & Adriaan pretpark.

Bassie en Adriaan komen uit Vlaardingen, meerdere generaties groeiden op met de avonturen van de circusartiesten. ,,Zelfs mijn moeder van 85 kijkt nog wel eens naar Bassie & Adriaan.” De gemeente onder de rook van Rotterdam kan wel wat meer reuring en toerisme gebruiken laat Rob Boers van ONS Vlaardingen weten. ,,We denken aan een wielerronde, maar ook aan iets veel groters zoals een Bassie & Adriaan pretpark.”

Allemachies!


Views

1k+

Hilary Duff maakt smoothie van placenta

Volgens de actrice, die onlangs voor de tweede keer moeder werd, 'was het de beste die ik ooit geproefd heb'. Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

9 NOV 2018

,,Ik heb sinds ik 10 was niet meer zo'n lekkere smoothie gedronken. Calorierijk met vers sap en fruit, heerlijk gewoon," aldus Hilary Duff die een smoothie maakte van haar placenta. Het is weer eens wat anders dan een gewone smoothie, moet Hilary Duff gedacht hebben toen ze haar placenta mengde met bessen en fruitsap om daar een smoothie van te maken.

Volgens de actrice, die onlangs voor de tweede keer moeder werd, 'was het de beste die ik ooit geproefd heb'. Dit vertelde Hilary tijdens een aflevering van Dr. Berlin's Informed Pregnancy podcast.

IJsblokjes


Views

5k+

Likeability of 5

Welke rol spelen huidskleur en geloof bij daten?

Iris van Lunenburg heeft onderzocht welke grenzen er aan de liefde zitten.

Foto van 'Johan van Boven'

8 NOV 2018

Onze columniste Iris van Lunenburg is vrijgezel en kijkt af en toe op haar datingapp The Inner Circle of er nog iets leuks rondloopt bij haar in de buurt. Nadat ze weer eens naar rechts had geswiped, vroeg haar match of ze alleen op blanke jongens valt. Het zette haar aan het denken. Het resultaat is de vierdelige tv-serie over gemengde relaties.

Van Lunenburg werd als baby geadopteerd vanuit Haïti en groeide in Emmen op bij een wit gezin. „In Emmen had ik altijd het idee dat ik het enige donkere meisje was”, zegt de 32-jarige presentatrice. Ligt daar de grondslag voor haar interesse in overwegend blanke Nederlanders? In ‘Iris onderzoekt’ gaat ze op zoek naar het antwoord op die vraag.

Black love


like
user_9473348dab69503cd8acdbd5a0ce0fd6644a4918_avatar

Views

800+

Dave Roelvink hoort taakstraf en geldboete eisen

Dave Roelvink krijgt taakstraf en geldboete

Hij zat met alcohol op achter het stuur. Foto / ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

7 NOV 2018

Dave Roelvink heeft een geldboete en een taakstraf horen eisen van het Openbaar Ministerie van Amsterdam. In totaal moet hij 1750 euro betalen en een taakstraf van 40 uur uitvoeren, zo vindt het OM. Als het aan de officier van justitie ligt krijgt de dj uit Landsmeer ook een rij-ontzegging van twaalf maanden. Justitie klaagt hem aan voor rijden onder invloed, gevaarlijk rijgedrag en een forse overschrijding van de maximumsnelheid.

Alcohol

Roelvink werd in augustus aangehouden door de politie nadat hij met 180 kilometer per uur over de ring van Amsterdam reed, waar maximaal 100 kilometer per uur mag. Uit een blaastest bleek dat hij ruim 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.


Views

1k+

Likeability of 5

Beau haalt daklozen van straat voor nieuwe tv-show

Beau van Erven Dorens. / ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

6 NOV 2018

In De Sleutel, het nieuwe tv-programma van Beau van Erven Dorens, spelen daklozen wederom een centrale rol. Na The Amsterdam Project en Het Rotterdam Project, gaat hij nu op pad om daklozen uit zes verschillende steden een dak boven het hoofd te geven. Het programma komt volgend jaar op de buis, maakte RTL dinsdag bekend.

Geen geld, maar een appartement

„Bij Gerrie, Alan en Marco, deelnemers aan het daklozenproject in Amsterdam, heb ik gemerkt dat een groot deel van het verhaal pas begon toen ze een eigen huis hadden gevonden", aldus Beau. „Met als belangrijkste probleem: hoe hou je dat huis? En hoe vecht je je terug in een samenleving waar je zolang geen deel van hebt uitgemaakt?"


like
user_5d5c8c81f9b6f38536e699043d44b75ebb8be657_avatar

Views

2k+

Trump laat de humor op late night tv soms verstommen

John Oliver werd ondanks gekroond tot de koning van de late night tv-shows met een Emmy/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

5 NOV 2018

Zondag Met Lubach is inmiddels al jaren een goed bekeken programma op de Nederlandse televisie, waarin politieke onderwerpen worden aangesneden en uitgelegd op een makkelijk begrijpbare en grappige manier. In Nederland is zijn formule redelijk uniek, maar in Amerika stikt het van dergelijke programma's. Toch hebben ze bijna allemaal hetzelfde focuspunt: het presidentschap van Donald Trump.

Onvermijdelijk

,,Het is bijna onvermijdelijk, want hij is gewoon betrokken bij elk verhaal", zo sprak Trevor Noah onlangs. Noah nam de presentatie van The Daily Show over aan het begin van 2015, toen de verkiezingscampagnes voor 2016 al langzaam in opkomst kwamen. Wat dat betreft, is hij eigenlijk meegegroeid met de politicus Trump.


Views

2k+

Famke Louise leefde op babyvoeding om dun te worden

Famke Louise. / ANP Kippa

Foto van 'Daisy Heyer'

3 NOV 2018

Veel mensen wachten met spanning op de documentairereeks van Famke Louise, die zondag op Videoland in première gaat. Om de docu te promoten zit Famke in meerdere televisie- en YouTube-programma's, zo ook het bekende Supergaande. En daar geeft ze al een klein beetje antwoord op vragen die heel veel fans voor haar hebben.

Niet zwanger

Als er al mensen twijfelen of Famke Louise wellicht de moeder wordt van het kindje van Ronnie Flex, dan neemt ze die twijfel in deze talkshow waarschijnlijk voorgoed weg. Famke vertelt aan Qucee en Nesim Nijah dat er zeker ook positieve dingen in de documentaire te zien gaan zijn. „Je ziet gewoon heel erg een groei van de afgelopen maanden en aan het einde van de documentaire komt er iets heftigs."


Views

6k+

De familie Blijd zet The Voice of Holland op stelten

Talita en haar moeder tijdens de Blind Auditions van The Voice of Holland. / Videostill RTL

Foto van 'Daisy Heyer'

3 NOV 2018

Ruim 1,9 miljoen mensen keken vrijdagavond naar de aftrap van The Voice of Holland en we durven te wedden dat het grootste gedeelte van de mensen héél vrolijk werd van de familie Blijd.

De 27-jarige Talita kwam auditie doen. De vrouw, die een bijzonder verhaal heeft omdat zij al een zoontje van 11 heeft, maakte indruk op de jury met haar versie van Rise van Katy Perry. Ali B en Waylon draaiden hun stoelen.


Views

4k+

Art Rooijakkers gevraagd voor presentatie Robinson

Art Rooijakkers. / ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

2 NOV 2018

Nadat bekend werd dat Dennis Weening volgend seizoen niet naast Nicolette Kluiver zal staan voor de presentatie van het survivalprogramma Expeditie Robinson, wordt er volop gespeculeerd over zijn opvolger. Art Rooijakkers heeft inmiddels bevestigd dat hem is gevraagd de klus over te nemen.

Wie is de Mol

De presentator heeft echter nog geen ja gezegd, benadrukte hij in gesprek met Gerard Ekdom tijdens de ochtendshow op Radio 10. „Ik ben door RTL gevraagd toen ik overstapte om verschillende programma's te presenteren en te maken. Toen hebben ze ook gevraagd of ik Robinson zou willen doen", aldus Art.


Views

2k+

Welke partner past het best bij de BZV-boeren?

Yvon Jaspers met de boeren van Boer Zoekt Vrouw. Foto: Linelle Deunk

Foto van 'Johan van Boven'

2 NOV 2018

De boeren van Boer Zoekt Vrouw zijn in een belangrijk deel van het seizoen aanbeland. Zo langzamerhand moeten ze gaan bepalen wie ze naar huis sturen en met wie ze een weekje weg willen. De grote vraag is dus: wie past het best bij mij?

Monica Wardenaar schreef daar het boek ‘Jij past echt bij mij’ over. De ondertitel luidt: Herken je ideale partner aan uiterlijk gedrag. Aan uiterlijk en gedrag kun je namelijk karaktertrekken afleiden. De auteur vergelijkt het met kijken naar honden. „Als je een herdershond en een poedel ziet, zie je gelijk het verschil. Je hoeft niet meer na te denken: hmmm lange staart, spitse neus, spitse oren; dat is een herdershond. Nee, je weet het gelijk bij de eerste oogopslag. Voor mensen geldt exact hetzelfde. Als je genoeg oefent, zie je meteen welk menstype iemand is en wat de karaktereigenschappen zijn. Je kijkt niet naar de kleur van de ogen of van het haar, maar naar het geheel.”

Boer Jaap


Views

5k+

Anouk: Zonder kids was ik er niet meer geweest

Anouk is voor het derde seizoen coach in The voice of Holland. Foto: William Rutten

Foto van 'Johan van Boven'

2 NOV 2018

Anouk (43) is altijd eerlijk. In haar songteksten, tegenover de kandidaten van The voice of Holland én tijdens interviews. Een uitgebreid gesprek over haar tranen bij DWDD, wietdruppels, geld en zelfmoord.

Hoe ziet jouw ideale interview eruit?

Niet.


Views

8k+

Geweldig! Er komt een Austin Powers 4

Beelden uit Austin Powers: International Man of Mystery. / ANP Kippa

Foto van 'Daisy Heyer'

1 NOV 2018

Het blijft maar opvolgers van gouwe oude films regenen. Natuurlijk kennen we allemaal nog Austin Powers en dan met name degene waar Beyonce een prominente rol in speelde.

Dat was de laatste Austin Powers (in Goldmember) en die film stamt alweer uit 2002. Zestien jaar later is bekend geworden dat er een vierde Austin Powers uit gaat komen. En hoofdrolspelers Mike Meyers heeft bevestigd dat hij mee gaat doen.

Legendarisch karakter


Views

1k+

Will Smith neemt oude bekende mee voor Bad Boys 3

Martin Lawrence en Will Smith voor Bad Boys. / ANP Kippa

Foto van 'Daisy Heyer'

1 NOV 2018

Fan van Bad Boys met Will Smith? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Will Smith keert speciaal voor de derde Bad Boy-film terug op het witte doek met een oude bekende: Martin Lawrence. Dat maakte Lawrence nu officieel bekend via Instagram, waar hij een foto plaatste met Smith met daaronder de tekst: "Het is officieel. Bad Boys for Life. #teammartymar #badboysforlife @willsmith #weback."

23 jaar na eerste film


Views

1k+

Monica Geuze vindt moederschap zwaarder dan gedacht

Monica Geuze tijdens de MTV Europe Music Awards pre-party in Het Sieraad. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

1 NOV 2018

Monica Geuze vindt het moederschap zwaarder dan gedacht. Dat geeft de 23-jarige vlogger toe in een kort interview met RTL Boulevard. 

De dochter van Geuze en haar vriend Lars Veldwijk werd in juli geboren. ,,Het is iets waar je je totaal niet op kunt voorbereiden", vertelt ze de journalist van RTL Boulevard. ,,Het is niet dat het me tegenvalt, maar er komt wel een stuk meer bij kijken. Ik heb echt zo ontzettend veel respect voor andere moeders, laat staan alleenstaande moeders. Het is echt meer dan een fulltime job."


Views

3k+