Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 6 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Woeste worstelaars strijden in de Ziggo Dome

Duizenden Nederlandse WWE-fans hebben er met smart op gewacht, maar ze komen terug naar ons land: de woeste worstelhelden van de spectaculaire show WWE Live Smackdown. De ‘WWE Superstars’ hebben woensdagmiddag bekendgemaakt dat zij volgend voorjaar, op zaterdag 19 mei, de Ziggo Dome in Amsterdam op z’n kop komen zetten. De voorverkoop start vrijdag 8 december om 10.00 uur.

Miljoenenpubliek

WWE (World Wrestling Entertainment) staat voor meeslepende actie in de ambiance van een rockconcert. De populariteit werd vooral in Amerika ‘mega’: een tv-uitzending met de worstelaars trekt met gemak 13 miljoen kijkers. Die populariteit is overgewaaid naar verschillende uithoeken in de wereld, waaronder ons eigen land.

Mensen die WWE Live Smackdown al eens gezien hebben, noemen de sfeer ‘uitzinnig’. Toeschouwers staan letterlijk op de banken om hun helden toe te juichen.

Wereldtoppers

Op het affiche van WWE Live in de Ziggo Dome staan – onder voorbehoud van last minute-wijzigingen – verschillende wereldtoppers. Regerend WWE Kampioen ‘The Phenomenal’ AJ Styles is aanwezig, net als de Japanse superster Shinsuke Nakamura, regerend Smackdown-vrouwenkampioen Charlotte Flair en de eerste vrouwelijke Smackdown-titelhouder Becky Lynch.

Voor wie WWE Live Smackdown nog niet (goed) kent: op onderstaande video zie je tien WWE-hoogtepunten op een rij.

Meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.