Showbizz

Verzet in Utopia: hongerstaking en kou lijden

Inwoners Utopia voorafgaand aan de duizendste aflevering op 3 november. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

2 DEC 2017

Stoppen? De inwoners van Utopia denken er niet aan. De Utopianen willen absoluut niet stoppen met het programma en doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat Utopia nog doorgaat.

Hongerstaking

Zo heeft Madilia aangekondigd vanaf zondag in hongerstaking te gaan en proberen de vijftien Utopianen middels een video op de website van Utopia een nieuwe locatie voor het programma te vinden.

,,We willen graag twee hectare grond, waar we helemaal opnieuw zouden kunnen beginnen en de ideale samenleving voort kunnen zetten", zegt Billy Bakker in de video. Wie iets weet kan een mail sturen naar de inwoners via inwoners@talpa.tv. Idealist Rene heeft zichzelf buiten aan een bankje vastgebonden met daarbij een bord met: 'Ik blijf hier.'

Contract voor terrein

SBS 6 kondigde donderdag aan per 1 juni 2018 te stoppen met Utopia. De reden is een noodgedwongen stop, omdat het contract voor het terrein in Laren waar Utopia is, niet wordt verlengd.

Al ruim 14.000 mensen tekenden de petitie 'Utopia moet blijven'. Het programma is al sinds 31 december 2013 bezig. Het doel van het programma was in een jaar tijd een ideale maatschappij te creëren. Inmiddels is het programma dus al bijna vier jaar bezig.

BEKIJK OOK


Views

300+

Ed Sheeran en Kendrick Lamar winnaars Billboard

Beide artiesten gingen er met zes trofeeën naar huis. Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

GISTEREN

Ed Sheeran en Kendrick Lamar hebben bij de uitreiking van de Billboard Music Awards de meeste prijzen in de wacht gesleept. Beide artiesten gingen met zes trofeeën naar huis.

De Britse zanger won onder meer in de categorieën beste artiest en beste mannelijke artiest, beste radio- en hitparadeliedje (voor Shape of You). Kendrick Lamar won vooral prijzen in de hiphop/rap-categorieën.

Ed Sheeran. Foto: ANP

Andere muzikanten die succesvol waren op het gala waren Bruno Mars met vijf beeldjes, de rockband Imagine Dragons (vier prijzen), The Chainsmokers (drie) en Taylor Swift (twee). Voor Drake viel de oogst tegen. De Canadese artiest verzilverde slechts een van zijn negen nominaties.

Oeuvreprijs

Janet Jackson won dit jaar de Billboard Icon Award. Ze voegde zich daarmee in een bijzonder rijtje. De oeuvreprijs werd eerder gegeven aan onder meer Neil Diamond, Stevie Wonder, Prince, Céline Dion en Cher.

De show vond plaats in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. Kelly Clarkson presenteerde de avond.De Billboards is een van de vier grote muziekprijzen-shows in de Verenigde Staten. Het is een van de vier grote muziekprijzen-shows in de VS.

BEKIJK OOK


Views

900+

Meghan uit Temptation Island wil borstvergroting

Megan uit Temptation Island, hier nog zonder lipfillers. / RTL Beeldbank

Foto van 'Daisy Heyer'

20 MEI 2018

Dat je jezelf na afloop van Temptation Island - gratis - flink kunt laten verbouwen, mag een feit genoemd worden. De één na de andere deelnemer laat iets aan zichzelf doen, vaak gesponsord door plastisch chirurgen.

Zo wordt de neus van Fabrizio waarschijnlijk binnenkort aangepakt en hebben Zwanetta, Yasmine, Cherish, Chloé en Megan hun lippen (meerdere malen) laten doen na afloop van het programma. De plastische chirurgie wordt door de deelnemers zelfs zó gepromoot op Instagram, dat programmamakers zich zorgen maken om het beeld dat (vooral de meiden) geven over plastische chirurgie.

Bezorgdheid

De woordvoerster van Vijf, de zender waar Temptation Island in België werd uitgezonden, verklaarde hierover tegen Het Nieuwsblad: „De programmamakers hebben niet alleen hun bezorgdheid geuit over dit nieuwe fenomeen naar alle deelnemers toe, ze hebben hen intussen ook gewezen op de risico’s die dergelijke klinieken met zich kunnen meebrengen én bovenal op het verbod dat in België geldt om reclame te maken voor plastische ingrepen, of het nu gaat om Nederlandse cosmetische centra of niet."

„Productiehuis Warner heeft hen op vraag van Vijf met aandrang verzocht om deze posts te verwijderen en geen promotie meer te maken voor plastische ingrepen. Er werd akte genomen van deze nieuwe ‘trend’ en het productiehuis zal bij volgende seizoenen aangepast handelen.”

Reclame voor een borstvergroting

Dat lijkt in ieder geval de Belgische deelneemster Megan helemaal niets uit te maken. De jonge deelneemster (ze was ten tijde van Temptation Island seizoen 3 pas 18 jaar) maakte eerder al reclame voor een lipvergroting die ze kon weggeven en die zij zelf ook ondervond. Dat filmpje staat gewoon nog op haar Instagram.

Daar is zaterdag een post aan toegevoegd met daarbij het logo van een kliniek voor plastische chirurgie en het bijschrift waarin zij vertelt dat zij overweegt om binnenkort een borstvergroting te doen, en dat mensen die het ook overwegen haar een DM moeten sturen. Of de Belgische schone ook daadwerkelijk haar borsten gaat laten vergroten is natuurlijk nog de vraag.

BEKIJK OOK


Views

2k+

De mooiste vakantiefoto’s maken met je smartphone
Likeability of 5

De mooiste vakantiefoto’s maken met je smartphone

Een vakantiefoto van Metro’s freelancefotografe Femmy Weijs.

In samenwerking met Asus

17 MEI 2018

Een hopelijk heerlijke zomer komt eraan. Tijd voor vakantiefoto’s! Maar hoe maak je nou de meest prachtige vakantiekiekjes met je smartphone?

Onvermijdelijk (en hartstikke leuk) natuurlijk, het schieten van vakantiefoto’s. Hoe maak je nou plaatjes van goede kwaliteit, waar je later met heel veel plezier naar kunt terugkijken? Computer- en smartphonefirma ASUS en Metro geven je tips waar op je op zou kunnen letten als je je vakantiefoto’s met je smartphone wil maken. De komst van de nieuwe ASUS ZenFone 5 (zie onderaan) heeft daar alles mee te maken.

Bereid je voor

Ga voordat je op vakantie gaat op zoek gaan naar voorbeeldfoto's van je bestemming. Google bijvoorbeeld eens op 'photography locations in’. Doe dat in het Engels, want dan vind je de meeste voorbeelden op het web. Zo kom je ook blogs tegen van mensen die de locatie al eerder bezocht hebben en zij geven tips voor mooie fotografielocaties.

De mooiste vakantiefoto’s maken met je smartphone

Nog een favoriet van freelancefotografe Femmy Weijs.

Het weer

Daar ben je dan op je bestemming! Wanneer je een dag van te voren al weet dat je naar een fotografielocatie gaat, let dan even op het weer. Niet dat je er veel aan kunt veranderen… De momenten met het mooiste licht van een zonnige dag zijn: 10 tot 20 minuten voor zonsopkomst en na zonsondergang en een uur na zonsopkomst en het uur voor zonsondergang. Kies in ieder geval momenten uit wanneer de zon niét op zijn hoogste punt staat.

Maak het spannend

Zorg dat je niet altijd standaard foto’s krijgt, maar maak ze eens wat spannender. Je hoeft je onderwerp niet altijd in het midden te zetten, maar speel eens met de compositie door je onderwerp meer naar links of naar rechts te schuiven.

Neem de tijd

Neem de tijd voor je foto's. Wanneer het op jouw fotografielocatie druk is met andere bezoekers, wacht dan een moment af wanneer deze mensen weer weg zijn. Dit geldt voor landschapfoto's maar ook voor portretfoto's. Probeer je achtergrond zo rustig mogelijk te krijgen.

Schiet maar raak

Maak altijd meerdere opnames. Wanneer je er maar één of twee maakt, zul je achteraf altijd zien dat iemand bijvoorbeeld net op dat moment zijn of haar ogen dicht heeft. Wanneer je meerdere opnames maakt, heb je thuis altijd wat te kiezen.

De mooiste vakantiefoto’s maken met je smartphone

De ZenFone 5. / ASUS

ZenFone5 denkt mee

ASUS start deze week met de pre-order voor de ZenFone 5 (399 euro) en deze ligt op 28 mei in de winkel. Deze smartphone wordt gezien als ‘je intelligente metgezel die altijd voor je klaar staat’. De Zenfone5 is meer dan een smartphone. Hij maakt perfecte foto’s (da’s goed nieuws voor je vakantie), zonder dat je er goed bij na hoeft te denken. Hij beschikt namelijk over kunstmatige intelligentie.

Het intelligente systeem met twee camera's (Sony IMX363 sensor) in de ZenFone 5 heeft geavanceerde AI-functies die anticiperen op je behoeften en zich aanpassen aan jouw voorkeuren. Zo kun je je concentreren op het onderwerp in plaats van op de camera. Voor het maken en bekijken van foto’s is het 19:9 All-Screen-Display een mooie tool, meldt ASUS.

Slimme accu

En oh ja, heb je je oplader tijdens een vakantiedag even niet bij je? De ZenFone5 gaat slim met zijn accu om. Je hebt dus een langere batterylife.

Belangstelling voor de pre-order? Dan klik je hier.

BEKIJK OOK


like
user_b5050de53d81332bb030c11e9758358ebb90ebaf_avatar

Views

5k+

De 11 verstopte boodschappen in ‘This is America’

Foto van 'Damla Kaygusuz'

18 MEI 2018

In de videoclip ‘This is America’ van Childish Gambino, echte naam Donald Glover, zitten veel verstopte, maar krachtige boodschappen over de harde realiteit van het huidige Amerika zoals Glover dat ziet. Hij wilt zelf niet uitleggen wat de betekenis is achter zijn video, dat mag jij uitvogelen van hem. Metro plukt ze zo veel mogelijk eruit.

Glover is bekend van onder andere Community en hij speelt in de nieuwe film ‘Solo: A Star Wars Story’. Ook maakt hij al jaren muziek onder de alias Childish Gambino. Zijn recente liedje doet veel stof opwaaien in Amerika omdat hij rapt over de huidige problemen waar zij mee te maken hebben. Dan praten we over problemen als racisme, discriminatie, wapengeweld en geestelijke gezondheid.

De video levert kritiek op het wapengeweld in Amerika

Het wapen wordt zorgvuldig gewikkeld in een rode doek

Dit is het meest duidelijke voorbeeld van een verborgen boodschap in de videoclip, en gaat over hoe Amerika wapens behandelt. Glover schiet namelijk tweemaal iemand neer en beide keren geeft hij het wapen daarna aan een assistent die een rood doek openhoudt. Vervolgens dragen ze het voorzichtig weg, terwijl het dode lichaam of blijft liggen of ze slepen het bruut weg. Dit zou laten zien dat Amerika de wapenwetgevingbelangrijker vindt dan de onschuldige mensen die slachtoffer worden van wapengeweld.

Het rode doek kan ook symbool staan voor de rode staten in Amerika; vooral zij willen namelijk de wapenwetgeving niet veranderen.

Glover imiteert Jim Crow

Zijn houding komt overeen met het Jim Crow-typetje

Kenners van de Amerikaanse entertainer Thomas Rice herkennen in de clip ook het typetje Jim Crow, een zwarte slaaf die het licht zag in 1828. Het mannetje was zwart geschminkt en danste op en bepaalde manier, die Glover lijkt te imiteren. Jim Crow was destijds een negatief stereotype voor zwarte mensen in Amerika. Glover verwijst hoogstwaarschijnlijk naar de stereotype van destijds die nog steeds van toepassing is.

Het vermoorde koor is een verwijzing naar de Charleston Church Shooting

Een verwijzing naar de Charleston Church Shooting

Op 17 juni 2015 werden negen mensen gedood in de Mother Emanuel AME kerk in Charleston. Schutter Dylan Roof heeft het met raciale motieven gedaan. Hier verwijst Glover naar.

Zijn kettingen verwijzen naar slavernij en de consumptiemaatschappij 

De twee kettingen symboliseren slavernij en consumptiegedrag

Glover draagt in de video twee eenvoudige, gouden kettingen. Gouden kettingen en sieraden zijn sinds de jaren ’70 een belangrijk onderdeel in de hiphop-gemeenschap. Ze symboliseren status en de algemene levensstijl van Amerika waarbij consumenten worden aangespoord altijd maar meer te willen. De ketens van de kettingen kunnen ook als symbool gezien worden van hoe de slaven vroeger geketend werden.

De broek van Glover stamt uit The Civil War

Zijn broek is een Confederatiebroek

De broek die Glover tijdens de gehele video draagt, droeg het zuidelijke leger in de Civil War ook. Het is dus een verwijzing naar de Confederatie en maakt de connectie naar het racistische verleden van Amerika nog duidelijker. De Civil War, Amerikaanse burgeroorlog, was een oorlog tussen de noordelijke en zuidelijke staten van Amerika. De oorlog had verschillende oorzaken, een daarvan was de sociale spanning met betrekking tot slavernij. De Confederatie wilde slavernij behouden.

De Dood rijdt op een wit paard 

De dood rijdt op een witte paard

Een onwerkelijk moment wanneer een in zwart gehuld figuur op een wit paard door het beeld rijdt. Dit figuur stelt Magere Hein voor. Deze gebeurtenis in de clip verwijst naar Openbaring 6:8 uit de Bijbel waarin staat: "Ik keek, en daar voor mij was een vaal paard! Zijn ruiter heette de Dood, en Hades volgde vlak achter hem, ze kregen de macht over een vierde van de aarde om te doden door zwaard, honger en pest, en door de wild beesten van de aarde. " Wanneer je Magere Hein op een wit paard ziet rijden en er ook rellen plaatsvinden, kan dit gezien worden als het moment dat de ‘wilde beesten van de aarde’ de aarde doden. In dit geval zijn de ‘wilde beesten’ de mensen die rellen.

Geestelijke gezondheid 

Een zwarte man springt van hoog

Op de achtergrond is onopvallend te zien dat er een zwarte man zelfmoord pleegt door van hoog naar beneden te springen. Dit draagt de boodschap hoe de geestelijke gezondheid van minderheden in Amerika wordt genegeerd, waaronder van de zwarte bevolking.

17 seconden voor 17 studenten 

17 seconden stilte voor 17 studenten

Er is een moment in de video waarin Glover zeventien seconden stil is, de muziek stopt dan ook. Aan het eind licht Glover een sigaret op. De zeventien seconden durende stilte kan de zeventien studenten symboliseren die werden neergeschoten tijdens een schoolschietpartij in Florida op 21 februari van dit jaar.

De locatie, een magazijn, moet Amerika voorstellen

De grootste metafoor is het magazijn waarin de clip zich afspeelt. Net als Amerika zelf, verandert de inhoud van het magazijn steeds in iets nieuws. Het bevat geweld, vreugde en de anarchie van Glovers versie van Amerika. Je ziet bijvoorbeeld kinderen dansen met Glover terwijl er op de achtergrond rellen plaatsvinden, branden gestookt worden en auto’s geplunderd worden.

De finale toont een achternagezeten Glover 

Een achternagezeten Glover op het eind

Aan het eind is te zien hoe een wanhopige Glover wegrent van een groep mensen. Hier hangen ook verschillende theorieën aan: het kunnen zijn fans zijn die zich tegen hem keren na het besef van de misdaden die hij in de video heeft begaan, het kan zijn dat hij zelf ook ‘’wakker’’ is geworden en nu probeert te ontsnappen van de realiteit.

BEKIJK OOK


Views

2k+

Gieren met Gabbers en korting voor Metrolezers

Gieren met Gabbers en korting voor Metrolezers

De Gabbers van 2018 met vlnr Ali B, Martijn Koning, Roué Verveer en Najib Amhali. / Vincent van Dordrecht.

In samenwerking met Gabbers

17 MEI 2018

koop gabber tickets

Gabbers laten het Ziggo Dome-publiek op 29 en 30 juni bulderen, maar op weg naar de twee lachen-gieren-brullen-avonden maken zij ook Metro een stuk vrolijker.

Gieren doen Roué Verveer, Martijn Koning en Najib Amhali niet alleen tijdens het schrijven van de Ziggo Dome-shows voor eind juni. Nee, dat doen de heren ook bij Metro aan tafel. Het. Gaat. Maar. Door. Vanaf donderdag 17 mei houdt Metro een Gabber-donderdag, met wekelijks een cartoon Zit Een Gabber In De Metro. Ook wordt de lezers gevraagd om grappen te maken en in te sturen (daarover later veel meer) en zijn er verrassende ticketacties die overal kunnen opduiken. Metrolezers krijgen zelfs 20 euro korting! (gebruik vouchercode metro).

Nieuwe vrienden

Verveer was al twee keer Gabber, Koning, Amhali en Ali B zijn z’n nieuwe vrienden. De vier topcomedians aan de vooravond van hun gezamenlijke knallende show vol stand-up, verschillende soorten humor en hilarische showonderdelen. Oh nee drie. Ali B was even druk.

Waar is Ali eigenlijk?

Martijn: Vast een clip opnemen, iets groots in elk geval waar wij nooit aan toe komen.

Najib: Of een of andere prijs in ontvangst nemen. Of The Voice Kids of The Voice met bejaarde mensen, The Voice Dead? Ach, hij blijft een gabber.

Zulke goeie grappen

Waren jullie al gabbers?

Najib: Wij kennen elkaar natuurlijk al járen van Comedytrain in Toomler Amsterdam, dat schept een band. We weten wat we als comedian moeten doen, maar ook hoe we moeten reageren als het bij iemand even niet zo lekker loopt.

Martijn: Dat maakt ons ook sterk. Als we Comedytrain doen maakt iedereen zulke goeie grappen, dat je wel mee moet.

Roué: Bij Comedytrain leer je een avond samen maken en dat nemen we mee naar Gabbers in Ziggo Dome. Je speelt niet voor jezelf. Mensen gaan niet blij naar huis omdat ze zo om comedian twee of vier in de line-up hebben gelachen, maar omdat we samen zo’n mooie avond hebben verzorgd. Elke avond zijn we een team.

Martijn: Dit is het mooiste wat je ooit gezegd hebt, Roué. Ik vind samen zo’n avond maken altijd een feest. Dat mis ik weleens als ik alleen op tournee ben.

De Kuip!

Jullie zijn bekend met grote menigtes hè?

Najib: De Kuip.

Martijn: Dat vertelt Najib nou werkelijk nooit. Echt hoor, nooit haha. Voor mij zijn het Carré en Lowlands.

Roué: Ziggo Dome met Gabbers uiteraard. En ook De Kuip.

Hoe bespeel je 11.000 mensen?

Roué: Hetzelfde als 250 mensen, exact hetzelfde. Zo voelde het de vorige keren voor mij. Je moet je niet druk maken over het aantal, maar gewoon lekker spelen en goeie grappen hebben.

Najib: Maar oefenen kun je het niet.

Martijn: Dat je het niet kunt trainen, daar maak ik me nog een klein beetje zorgen over.

Najib: Het gaat vanzelf Martijn, het geeft je gewoon een kick.

Roué: In Amerika doen ze niet anders.

Papier hier, papier weg

Gaan jullie gezamenlijk try-outen?

Roué: Zeker, we hebben try-outs in kleine theaters. Vorig jaar deden we dat twee keer in Oss. Dan kwamen we met papieren op, legden ze weg, pakten de papieren er weer bij. Het publiek vindt dat leuk. Men weet: we zitten bij een try-out.

Najib: En dan roepen we ‘en nu komen er in het echt vijf danseressen op het podium’ of ‘en nu knalt er vuurwerk!’

Roué: Na die try-outs hebben we een compleet nieuw script. Er vallen dingen af en goeie teksten die ter plekke worden geïmproviseerd voegen we toe.

Najib: Ik mail weleens teksten door, maar die lezen de anderen nooit. En dan zeggen ze van wel.

Martijn: Dat heb ik nou ook. Niemand leest wat ik bedenk.

Najib: Echt wel!

Martijn: Bij Ali had ik drie keer in de tekst gezet ‘Ali je leest dit toch niet’ en toen viel hij door de mand. Zei ik. Ik blufte natuurlijk.

Surinaamse vader...

Ben jij door je Gabberservaring een beetje de vader van de groep, Roué?

Martijn: Goeie vraag aan een Surinamer!

Roué: Ik steek mijn handen niet in het vuur als iemand me vraagt of ik de vader ben, haha. Maar zonder gekheid: Ik ben wel de persoon die zich het minst zorgen maakt.

Martijn: Jij bent de chillfactor.

Najib: VERDER VINDEN WE HET HELEMAAL NIET SPANNEND!

Roué: Geen paniek mensen, het komt allemaal goed.

Is er een overkoepelend thema?

Najib: Verbinding.

Martijn: Maar we gaan het er niet de hele avond over hebben.

Najib: Maar ja, we zijn verbonden. We zijn Gabbers, we houden van eten. De maatschappij, dat zijn wij! Maar We Are The World doen we niet hoor.

Martijn: Eigenlijk zijn wij veel meer verbonden dan de vorige Gabbers, al denken de mensen misschien van niet. We kennen elkaar al zó lang.

Humor is de oplossing

Jullie gaan Metro op donderdag grappiger maken… Kunnen de media sowieso een beetje meer humor gebruiken?

Roué: Ik denk dat álles een beetje meer humor kan gebruiken. Humor is de oplossing voor alles.

Vinden jullie ons over het algemeen een beetje zuurpruimen?

Roué: Witte mensen?

Martijn: Nee, de krant man, hahahahahaha.

Najib: Ik vind dat een krant wel serieus mag zijn en wat minder met sensatie moet werken. Hoewel ik ook weet dat een krant verkocht moet worden.

Martijn: Ach, je denkt bij elke krant wel iets. Bij de Volkskrant: hoeveel tijd denk je dat ik ’s morgens heb om te lezen? Bij de Telegraaf: hallo, we gaan niet allemaal kapot hè. Maar kranten brengen ook wel humor toch, door strips en columnisten.

Als het maar hard is

Jullie gaan er in Metro in elk geval voor zorgen. Binnenkort worden lezers ook gevraagd ter beoordeling grappen naar jullie te sturen. Wat geven jullie hen mee?

Martijn: Ga op het nieuws zitten.

Roué: Het maakt geen donder uit waar je het over hebt, als het maar hard is.

Martijn: Het is volgens mij goed als Metro voor de lezers een kader schept. Dat het over Trump moet gaan bijvoorbeeld. Of de lichamelijke tekortkomingen van Gabbers. Speel met onze zwakheden, pak ons maar aan.

Najib: Gebruik huis-tuin-en-keuken-dingen, altijd goed. Zou je mijn emailadres bij de oproep willen plaatsen trouwens? Ik heb namelijk voor Ziggo Dome nog wel een paar goeie grappen nodig.

Thuis of een topavond

Tot slot, waarom moeten we naar jullie in de Ziggo Dome komen kijken?

Roué: Om een topavond te hebben natuurlijk, met verschillende soorten comedy van hoog niveau. Je kunt ook niet komen hè, maar ja.

Najib: En spektakel.

Martijn: Omdat je een combinatie van vier Gabbers in Ziggo Dome krijgt die je nooit meer gaat zien. Laat je verder maar verrassen.

Roué: Je kunt kiezen. Thuisblijven of een topavond hebben. Wat doe je?

Kaarten met korting!

Metrolezers kunnen vanaf donderdag 17 mei profiteren van een kortingsactie van Metro en Gabbers. Kaarten voor de shows op 29 en 30 juni in Ziggo Dome bestel je via www.gabbers.nl. Metrolezers krijgen 20 euro korting! (elke rang).

Wie tickets via Gabbers.nl bestelt, moet daarvoor de vouchercode metro invoeren. Zo profiteer je van de kortingsactie.

Fastlane

Op donderdag (wekelijks vanaf 17 mei) wordt tussen 12.00 en 13.00 uur bovendien het Gabbers Lucky Hour gehouden. Wie in dat uur kaarten met de metrocode bestelt, maakt deze keer kans op een gratis fastlane.

BEKIJK OOK


Views

4k+

Nieuwe videoclip Backstreet Boys: hot or not?

Don't Go Breaking My Heart heet de nieuwe single van de Backstreet Boys.

Foto van 'Lisa Vermeij'

17 MEI 2018

De Backstreet Boys zijn terug! En hoe?! Tja, daar verschillen de meningen nogal over. De mannen brachten vandaag hun nieuwe single Don't Go Breaking My Heart uit, inclusief nieuwe videoclip.

En als je niet beter zou weten zou het zo maar kunnen dat de videoclip uit de jaren 90' of '00 komt. Vooral op Twitter worden er grappen gemaakt over de mannen die vorige maand vierden dat ze 25 jaar in het vak zitten.

Doet denken aan 1998

„De Backstreet Boys brengen in 2018 een nummer uit, dat doet denken aan 1998. Ze zijn 45 jaar, maar doen alsof ze nog steeds 25 zijn", analyseerde een twitteraar.

Fans van de boyband zijn lyrisch over Don't Go Breaking My Heart. Ook de zangers zelf zijn weg van het nummer. „Zodra we dit liedje hoorden, wisten we dat het speciaal was", liet Kevin Richardson weten aan Amerikaanse media.

Oordeel zelf! Zijn de cheesy danspasjes nodig?

BEKIJK OOK


Views

2k+

Camera videoMeghan en Harry op tv: er is zelfs al een speelfilm

Foto van 'Constance van Amstel'

17 MEI 2018

Hét huwelijk wordt zaterdagochtend natuurlijk uitgebreid gecoverd door onder meer de NOS en de BBC, maar vanaf donderdagavond zijn er ook genoeg Harry-en-Meghan-gerelateerde films- en series te zien. Lekker om in de stemming te komen.

Speelfilm

Op Net5 is er donderdagavond om 20.40 uur een heuse speelfilm te zien over de ontmoeting tussen prins Harry en Meghan, Harry & Meghan: A Royal Romance. Ook het huwelijksaanzoek zit erin, dus dat betekent dat de film niet lang geleden gemaakt kan zijn. Of dat de kwaliteit ten goede is gekomen valt te betwijfelen, maar de hoofdrolspeelster - de Jamaicaanse Parisa Fitz-Henley - lijkt in ieder geval wel heel erg op Meghan, dus dat is in elk geval al een plusje. Bekijk de trailer hieronder.

Ook AVROTROS pikt graag een graantje mee met de populariteit van de Royal Wedding en zendt donderdagavond vanaf 21.30 uur de documentaire Harry en Meghan, een koninklijk sprookje uit. Hierin geen acteerwerk, maar een beschouwing van hun relatie aan de hand van bestaande beelden van het stel. Betrokkenen en insiders geven een beeld van het verleden van Meghan en de familiegeschiedenis van haar voorouders.

Vriendinnen klappen uit de school

Op TLC is het het hele weekend feest; de zender staat het hele weekend in het teken van het Britse sprookjeshuwelijk. Het begint op vrijdagavond om 21.00 uur met een portret van Meghan. Vrienden en vriendinnen vertellen wie Meghan is en hoe ze Harry heeft ontmoet. Of dit échte vriendinnen zijn, valt te betwijfelen want mensen die in werkelijkheid dichtbij haar staan zullen hun mond wel houden.

Zaterdagochtend, dus vlak voor de huwelijksvoltrekking, zendt TLC vanaf 10.10 uur twee documentaires uit, onder meer over de etiquette binnen het Britse koningshuis en de bruidsjurken die Britse prinsessen en koninginnen in het verleden droegen. Pas op dat je niet te lang blijft hangen, want om 12.15 beginnen de festiviteiten bij de NOS!

BEKIJK OOK


Views

2k+