Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Entertainment 19 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

The real Slim Shady zoekt liefde op datingapps

Droom je al jaren van een date met rapper Eminem? De kans dat je die krijgt lijkt dankzij datingapps weer een stukje dichterbij te komen. Eminem bekent in een interview met Vulture namelijk dat hij op Tinder zit. En Grindr.

De 45-jarige rapper heeft toegegeven dat ook hij de liefde probeert te vinden zoals velen van ons dat al probeerden: via een app. De rapper scheidde elf jaar geleden voor de tweede keer van zijn jeugdliefde Kim en sindsdien zoekt hij de liefde. „Eigenlijk wel, ja. Op Tinder", antwoordde hij op de vraag of hij de liefde zoekt. „En op Grindr. Ik ging ook altijd naar stripclubs."

Apps en stripclubs

„Wat kan ik zeggen? Naar stripclubs gaan was mijn manier om chicks te ontmoeten. Het waren interessante tijden", laat hij weten. Of hij serieus is, is niet duidelijk. Het daten gaat hem in elk geval niet zo goed af. „Sinds ik ben gescheiden, heb ik een paar dates gehad. Niets liep uit op iets dat ik publiek wil maken. Daten is gewoon niet waar ik de laatste tijd mee bezig ben." Eenzaam is hij niet, laat hij weten. „Nee, ik ben oké. Maar bedankt dat je het vraagt", antwoord hij de journaliste die het interview doet.

Eminem’s liefdesleven was in het begin van zijn carrière iets waar heel de wereld wat van wist. De rapper putte veel inspiratie uit zijn huwelijk met zijn jeugdliefde Kim in 1999. Twee jaar later ging het stel uit elkaar. In 2006 hertrouwde de twee, maar hetzelfde jaar liep het huwelijk weer op de klippen. Misschien maar beter ook: in één van zijn nummers getiteld Kim rapt hij over moord.

Meer dan roem

Mocht je een match hebben met de rapper, dan komt daar wel meer bij kijken dan alleen de roem. Kim en Eminem hebben samen een dochter, Hailie, die met kerst 22 wordt. De rapper is daarnaast de adoptievader van Kim’s dochter Whitney, die uit een vorige relatie van Kim komt. Het stel adopteerde ook Kim’s nichtje Alaina nadat Alaina’s moeder overleed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.