Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 21 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Khloé Kardashian bevestigt zwangerschap op Instagram

De geruchten gingen al een tijdje, maar het is nu officieel bevestigd: Khloé Kardashian en haar vriend Tristan Thompson verwachten hun eerste kindje. Het stel deelde een foto van hun beide handen op haar groeiende babybuikje.

Het duurde even voor de Kardashian het babynieuws met de wereld deelde. Ze legt op Instagram uit dat dat een bewuste keuze was, omdat ze zo lang mogelijk met haar vriend en familieleden wilde genieten van dit bijzondere moment. Maar nu haar buikje begint te groeien is er geen ontkennen meer aan en vond het stel dat het tijd werd om de zwangerschap wereldkundig te maken.

Kardashian baby’s

Khloé is de derde in de Kardashian-Jenner familie die een kindje verwacht. Kim en Kanye worden in januari 2018 ouders van hun derde kindje via een draagmoeder en Kylie Jenner wordt in februari voor het eerst moeder. Khloé is rond dezelfde tijd als haar jongste zusje uitgerekend.

Blije fans

De Kardashian-fans steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken en gaan helemaal uit hun dak op Twitter over de zwangerschap van Khloé:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.