Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 7 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Jennifer Lawrence dreigt met boze speech voor Trump

Actrice Jennifer Lawrence heeft in een interview met Oprah Winfrey voor the Hollywood Reporter laten weten een speech klaar te hebben liggen, mocht ze de Amerikaanse president Donald Trump ooit ontmoeten. En dat wordt geen gezellig onderonsje.

De actrice laat weten dat de speech zou eindigen met ,,een martini in zijn gezicht", nadat ze hem eens flink de les heeft gelezen. Ze heeft Trump nog nooit in levende lijven ontmoet, maar ze zou het wellicht interessant vinden hem wel eens te ontmoeten.

‘Eén hint’

,,Ik heb een behoorlijk goede speech klaarliggen en die eindigt met een martini in zijn gezicht", zegt ze lachend." ,,Ik heb tegen hun allemaal wel iets te zeggen. Ik heb diverse mensen op het nieuws gezien en heb zoiets van: wachten jullie maar."

Lawrence voegt eraan toe dat ze al tijden wacht op het moment dat ze met Trump in gesprek zou kunnen gaan. ,,Ik geef één hint: dat wordt geen leuk gesprek. Je wilt niet dat ik dat soort dingen tegen jou zeg."

De zoon van Trump, Donald Trump Jr., heeft via Twitter gereageerd op de uitspraken van Lawrence.

Einde van de wereld

Jennifer Lawrence is een van de beroemdheden die zich vanaf het begin af aan negatief uitspreekt over Trump. In 2015 zei ze tegen Vogue dat als Trump president zou worden, ,,dat het einde van de wereld”, zou betekenen. Na de verkiezingen schreef ze een column voor Broadly, getiteld: Don’t be afraid, be loud.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.