Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 14 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

Gordon: ‘Ik heb echt klote weken gehad’

Voor wie kiest Gordon vanavond in Gorden Gaat Trouwen… Maar Met Wie? De ex-zanger en presentator vertelde donderdagmiddag in De Coen en Sander Show dat hij in ieder geval heel lang heeft nagedacht over het tv-programma.

„Ik heb er vier jaar over gedaan om ja te zeggen", zei Gordon in de show. „En het is ook niet niks. Het is wel een stap die je maakt. Ik laat zo intens in mijn privéleven kijken, dat was voor mij echt wel een moeilijke stap.

Klote weken

Goor liet verder in de show weten dat hij heel lang bang was dat zou uitlekken met wie hij getrouwd is. „Ik heb echt klote weken gehad. Dat meen ik echt. Dat je niet kunt vertellen wat het is, het is zo fucking kut. Dat iedereen je feliciteert, maar je kan niets zeggen."

The Roast of Giel

Gorden reageerde in de show verder nog even op The Roast van Giel, aangezien hij zelf ook als eerste bn’er ooit een roast had. „Ik vond hem op sommige gedeelten heel goed en op sommige gedeelten echt niet goed. Soundos vond ik niet heel sterk, hakkelend."

„Ik vond Dennis Weening ook teleurstellend. Maar wie ik heel sterk vond is Peter Pannekoek, die was echt waanzinnig goed. Weet je wat zo lullig was dit seizoen? Niemand wilde. Dat is zo klote; mensen zijn allemaal zo serieus met hun carrière bezig. Dan denk ik: godverdorie jongens."

Hij heeft nog wel wat suggesties voor mensen die leuk zijn om te roasten: „Weet je wie ideaal zou zijn? Johnny de Mol. Katja Schuurman is natuurlijk fantastisch om te pakken te nemen. Wat dacht je van Peter R. de Vries of Badr Hari. Kom op!’

De laatste uitzending van Gorden Gaat Trouwen… Maar Met Wie? is vanavond om 21.30 uur te zien op RTL 4. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.