Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 21 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

YouTubetips: wordt Bianca de nieuwe Barbie?

Metro struint wekelijks YouTubekanalen af en tipt er op dinsdag drie. Welke kanalen vallen op? Welke zou je ook eens moeten bekijken?

Meer Metro? Download de Metro-app

Games VS Reality NL

Op het YouTubekanaal van Games VS Reality NL gaan bekende Nederlanders en topsporters de uitdaging aan met presentator en oud-utopiaan Bjorn. Ze spelen bijvoorbeeld een potje Fifa samen, en gaan daarna met elkaar het veld op om ook in real life een balletje te trappen. De vraag is: kan de presentator de bekende Nederlander verslaan? De heren zijn druk bezig het kanaal te ontwikkelen. Ze zijn bezig aan een nieuwe reeks filmpjes in het teken van Formule 1, waarbij acht bekende Nederlanders een parcours af leggen op de race simulator. De heren zijn sinds een jaartje actief op YouTube en hebben ruim 5.000 abonnees.

https://www.youtube.com/watch?v=PytSsENptVk

Voom Voom

Ben je fan van de levensstijl van Barbie en Michael? Dan is het YouTubekanaal Voom Voom echt wat voor jou. Hier vind je de real life soap van Bianca Meivogel en haar cameraman Ron. Bianca is de eigenaresse van de bekendste discotheek van de Costa del Sol, Voom Voom Torremolinos. Ook is ze tegenwoordig de business partner van Michael. Ze vlogt over haar dagelijks leven en kletst met de BN’ers die langskomen aan de Spaanse kust.

TAGMAG

De Belgische entertainment nieuwssite voor jongeren TAGMAG is ook actief op YouTube. Ze gaan de straat op of bezoeken een event en stellen een aantal ‘zotte’ vragen aan de jongeren die ze tegenkomen, bijvoorbeeld: maakt knap zijn het leven makkelijker? Of: met welke superkracht zou jij iemand versieren? De antwoorden zijn af en toe echt onvoorstelbaar, een paar minuten vol gegrinnik achter je scherm gegarandeerd! Het kanaal heeft ruim 18.000 abonnees.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.