Sylvana Simons 'roast' Giel: 'Kan niet wachten'

30 november 2017 om 19:55 door Evie Westland
Sylvana Simons 'roast' Giel: 'Kan niet wachten'

Sylvana Simons gaat Radio Veronica-dj Giel Beelen roasten. De roast van Beelen is te zien op Comedy Central, in navolging van de roast van Gordon.

Simons had nog wel een appeltje te schillen met de radio-dj. Eerder dit jaar botsten de twee, nadat Beelen Sylvana Simons, die al twee jaar wordt bedreigd vanwege haar uitlatingen over racisme, vergeleek met een aap. Hij liet apengeluiden horen en zei tijdens dat fragment „rustig, Sylvana". 

 

Beelen bood pas dagen later, na een stortvloed aan boze reacties, zijn excuses aan. Simons kan naar eigen zeggen „niet wachten” tot zij de dj mag roasten. De presentatie van de roast is in handen van Gijs Staverman.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!