Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 13 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Superschattige beelden van piepjonge Dave Roelvink

Oké, echt nieuws is het niet. En ‘nieuw’ is het ook niet, want het gaat om beelden die meer dan tien jaar oud zijn. Maar wij stuitten op beelden van een piepjonge Dave Roelvink die te zoet zijn om niet te delen.

Het gaat om beelden uit een uitzending van Jensen uit 2006, waar Dave te gast was voor ‘Het Kind Van…’, een rubriekje in de talkshow van Robert Jensen. In de uitzending praat Dave onder andere over zijn – toen nog maar 8-jarige broertje – Donny. Hij vertelt dat hij af en toe wel eens met zijn broertje vecht ,,Dan zit ie bijvoorbeeld op mijn Playstation en als ik dan wil playstationen wil hij er niet af", legt Dave uit. ,,Dus dan trek ik hem eraf en dan gooi ik hem uit mijn kamer en dan gaat ‘ie huilen."

Profvoetballer

Ook geeft Dave aan dat hij het liefst profvoetballer wil worden. De 23-jarige Dave is inmiddels uitgegroeid tot een populaire dj en kan het ook stukken beter vinden met zijn jongere broertje Donny. Samen openden ze dit jaar de bar ‘Hermanos’ op het Leidseplein in Amsterdam. Bekijk het fragment met de jonge, superschattige Dave hieronder en smelt met ons mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.