Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 6 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Lil’ Kleine had 4000 euro aan boetes in een maand

Lil’ Kleine verdient best een aardig zakcentje. Dat was natuurlijk al bekend, maar dat de rapper zoveel verdient dat hij zonder blikken of blozen duizenden euro’s aan boetes in een maand uitgaf, is nieuwe informatie.

Aan De Telegraaf vertelt de 23-jarige rapper dat hij een keer in een maand tijd voor 4000 euro aan boetes kreeg. De krant interviewde Kleine vanwege zijn track die te horen is in het nieuwe racespel Need for Speed Payback en voelde hem flink aan de tand over zijn eigen rijgedrag.

Geen Park Mobile

Hoe hij aan dat enorme bedrag aan boetes kwam? „Ik had geen Park Mobile genomen en er ook niet over nagedacht. En ik had hele harde snelheidsboetes, maar dan net een soort van 48 kilometer te hard. Dat is kut, maar ja nu let ik erop. Nu heb ik Flitsmeister aan en Park Mobile geïnstalleerd, dus dat komt helemaal goed", aldus de rapper in de krant.

Kleine is dus best een boefje op de weg, maar rijden onder invloed doet de rapper niet. Dan laat hij zich ophalen door een speciale taxidienst. „Dan komt iemand aan met een auto en die andere werknemer stapt in jouw auto en brengt jouw auto naar huis. En rijdt vervolgens met zijn andere werknemer weer terug."

In het interview geeft Lil’ Kleine ook toe dat hij toen hij écht te veel gedronken had, een keer in zijn auto langs de grachten overnachtte. Zijn droomauto? Een Mercedes AMG G-klasse; „Maar dan moeten we nog even hard werken."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.