Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Entertainment 12 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Het gaat gebeuren: Spice Girls weer bij elkaar

Zong jij halverwege jaren 90 ‘Wannabe’ hartstochtelijk mee en raakte je geïnfecteerd door het girlpowervirus? Dan weet je meteen dat we het over de Spice Girls hebben.

Special en album

En dan hebben we goed nieuws, tenminste als we The Sun moeten geloven. Volgens het Britse tabloid komt de bestverkopende meidengroep aller tijden weer bij elkaar voor een reünie. Melanie Brown (Mel B, Scary Spice), Geri Horner (Ginger Spice), Melanie Chisholm (Mel C), Victoria Adams (nu Beckham, Posh Spice) en Emma Bunton (Baby Spice) zullen volgend jaar samen te zien zijn in een tv-special én een compilatiealbum uitbrengen.

Reünie

De fans wachten al jaren op een reünie van de groep zich formeel nooit heeft opgeheven. In 2015 bestond debuutsingle ‘Wannabe’ 20 jaar. En eind 2007 gaf de groep een reeks reünieconcerten, genaamd The Return of the Spice Girls. Daarbij traden ze op 12 augustus 2012 nog eens samen op ‘voor de laatste keer’ ter gelegenheid van de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen.

Mel C is de drijvende kracht achter de reünie. ZIj zou alles in het werk hebben gesteld om de meiden weer bij elkaar te krijgen. „Deze zomer heeft het vijftal in het geheim een bespreking gehouden en uiteindelijk zijn ze allemaal aan boord voor de reünie in 2018”, zegt een insider tegen The Sun. „Ze zullen samenwerken aan een reeks projecten, waaronder een album en een tv-special."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.