Showbizz

Likeability of5

Broederliefde: Drugs? Het gaat over de liefde

De mannen van Broederliefde zijn maar wat blij met hun eerste echte album. / Ruud Baan

Foto van 'Daisy Heyer'

21 NOV 2017

Als er één Nederlandse groep is die het afgelopen jaar heeft gescoord, is het Broederliefde wel. Vrijdag 24 november komt hun gloednieuwe album ‘We Moeten Door’ uit. Metro sprak het vijftal vlak voor hun eerste echte ‘kindje’ ter wereld komt; want na drie EP’s is het tijd voor het echte werk.

Bij binnenkomst in hotspot Altijd in de Buurt in Rotterdam is het grootste gedeelte van Broederliefde al aanwezig. Sterallures nadat ze in 2016 werden verkozen tot meest gestreamd op Spotify? Geen spoor van te bekennen! Er zijn Antilliaanse pasteitjes gehaald en er wordt uitbundig gelachen. Als de mannen horen dat ik We Moeten Door al geluisterd heb ter voorbereiding van dit interview richten alle ogen zich nieuwsgierig op mij.

,,Wat vond je er van?”, vraagt Emms aan me. Ik kan niet anders dan toegeven dat ik het album ontzettend vermakelijk vond en stel meteen de wedervraag:

Welke track zijn jullie het meest trots op dan?
Emms: We hadden het er toevallig gisterenavond over, en we denken Alles In. Het is een uitgebreide, hele muzikale track met die caribische sound waar wij mee opgegroeid zijn. Die heeft ook een bepaalde vibe die in Nederland nog niet gemaakt is.

In die track komt de zin ‘Ik ben meer van die spontane dingen’, voor. Wat zijn spontane dingen die jullie zoal doen?
Sjaf: Wat vrouwen betreft zijn we wel een beetje ingetogen hoor, maar samen beleven we hele spontane momentjes. Zo zijn we al een paar keer van de een op de andere dag op vakantie geweest.
Edson: We maken zoveel mee dat spontaniteit nu een soort van normaal is geworden.
Jerr: ja want als we in het weekend vrij zijn, zit iedereen een beetje te wachten op spontaniteit. Dan is het 23.00 uur en wordt er geappt: ‘Wie komt er met iets?’ Maar dan is het natuurlijk al niet meer zo spontaan.
Edson: Laatst zijn we wel spontaan naar een pretpark geweest. Dat was zo spontaan dat we er om negen uur ’s avonds aankwamen. Het was nog maar twee uurtjes open…
Emms: maar heel eerlijk dat was alleen maar beter, want het is niet meer te doen hoor. Als we met zijn vijven lopen kunnen we van die twee uurtjes misschien een half uur in een attractie proberen te gaan. Proberen dus: het is ons niet gelukt.
Jerr: Maar het was wel leuk! Uiteindelijk zijn die fans ook waar we het voor doen.

In Keskiednis zeggen jullie ,,The sky is not the limit.” Het lijkt er dus op dat wat jullie nu bereikt hebben nog lang niet gezien wordt als jullie hoogtepunt. Wanneer zouden jullie denken: nu hebben we het echt gemaakt?
Edson: Dat moment hebben wij dus echt niet.
Jerr: De manier waarop we hieraan begonnen zijn ooit is tekenend. Er is nooit iets afgesproken. Er is nooit gezegd: als we dit halen dan zijn we blij en dan stoppen we er mee. Tot nu toe is alles gewoon als een verrassing gekomen. We forceren niks: wat gebeurt, gebeurt. Als je ons een jaar geleden had verteld wat we dit jaar allemaal mee zouden maken hadden we je voor gek verklaard.
Emms: Daarom is het moeilijk om doelen te stellen. We dromen alleen maar, maar durven het niet zo goed uit te spreken. Steeds als we het gevoel hadden dat het niet gekker kon worden, gebeurde het alsnog. Nu durf ik niet eens meer uitspraken te doen. Al droom je natuurlijk stiekem wel van de Kuip of een internationale carrière.

Die internationale carrière, werken jullie daar wellicht al naartoe met bijvoorbeeld tracks in een andere taal?
Sjaf: Met social media, YouTube en Spotify hoef je nu eigenlijk niet meer in het Engels te zingen. Mensen viben op de muziek zelf en dat zie je ook in Nederland. Wij luisteren ook Franse of Arabische tracks terwijl we er niks van verstaan. Het voelt gewoon lekker op dat moment. Maar we zijn niet gefocust op een internationale carrière hoor. Het zijn gewoon dromen.

In Life zeggen jullie: ‘Voor de rest doen we het rustig aan’ (wat geld betreft). Wat is het leukste wat jullie tot nu toe van jullie verdiensten hebben kunnen kopen?
Sjaf: Het is vooral fijn dat we dagelijks geld kunnen uitgeven en voor onze familie en vrienden kunnen zorgen. Iedereen kan eten en heeft het goed. Dat is het leukste wat we kunnen uitgeven.
Jerr: En bijvoorbeeld zo’n vakantie met zijn allen. De omschakeling voor de mensen met wie we samenwonen en omgaan is eigenlijk het leukste. Leuker nog dan dingen voor jezelf kopen.

Hoe reageert jullie familie op het succes?
Emms: We hebben in het verleden in heel veel interviews verteld dat onze ouders in het begin niet zo enthousiast waren. Dan hadden ze het over volume dat omlaag moest en wilden ze dat we naar school gingen enzo. Dat was lastig, maar vooral na het optreden in Het Kasteel, waar al onze familie bij was, zijn ze vooral trots en is dat helemaal weg.
Edson: Laatst was ik met mijn familie uit eten voor de verjaardag van mijn opa. Hij zei mij dat hij het heel tof vond dat ik er bij was, omdat het normaal zo druk is. Maar hij zei Broederliefde ook als een deel van zijn leven voelde. Dat vond ik zo mooi: dat mijn opa het nu ook waardeert en het zelfs als iets van hem voelt.

In Sugardaddy zeggen jullie dat je je niet laat verleiden omdat je geen sugar daddy bent. Merken jullie dat vrouwen om de verkeerde redenen interesse tonen?
Emms: Gelukkig gingen we hiervoor ook vaak uit en hebben we wel wat mensenkennis opgedaan.
Mella: Wij hebben het heel erg door als mensen om de ‘verkeerde’ redenen met ons praten. Wat het is dat weten we niet, maar je voelt het gewoon aan.
Emms: Ze pakken het slim aan: een bepaalde houding, manier waarop ze kijkt. We hebben er een uitspraak voor: Annemaria Koekoek. Dan draai je je om en staat er opeens iemand superdichtbij die je eerst van ver in de club zag. Maar er zijn gelukkig ook nog wel een boel dames die wel gewoon oprecht zijn.

De mannen van Broederliefde. / Ruud Baan

In Ontsnappen hebben jullie het over: soms wil ik ontsnappen aan de werkelijkheid, drugs biedt vaak dat gevoel. We hebben hier toch niet een klein drugsprobleempje te pakken he?
Jerr: Ik ben blij dat je deze zin eruit haalt, want toen ik deze track voor het eerst aan mijn vriendin liet horen had ze zoiets van: ‘What? DRUGS?’ Maar het gaat echt over de liefde en dat gevoel.
Sjaf: Binnen onze vriendengroep is er wel een limiet wat betreft drugs trouwens. Wij doen drank en softdrugs. Voor de rest moet iedereen doen waar hij of zij zin in heeft. Het is niet de bedoeling om met deze track drugsgebruik te stimuleren, haha. Laten we daar duidelijk over zijn, want we hebben wel gediscussieerd of we deze line erin moesten laten. Maar dat is dus absoluut niet de essentie van dit nummer.

Dan ten slotte Next Move: wat wordt jullie volgende stap in deze carrière?
Mella: Die stap wordt in ieder geval weer nóg beter dan de stappen die we tot nu toe hebben genomen.
Edson: Verder onderbouwen we het niet. Dan verklappen we te veel…  Maar het wordt in ieder geval heel erg goed!


like
user_542bd3a33a78650a44f9a4e6ee4372eafbae390b_avatar

Ruud Hermans wint The Voice Senior: 'Ik heb ingetogen genoten'

Videostill The Voice Senior. / RTL

Foto van 'Daisy Heyer'

GISTEREN

Ruud Hermans (68) won vrijdagavond The Voice Senior. De Brabander is hartstikke blij, maar blijft ook nuchter: Zelf naar concerten? Daar heb ik geen geduld voor hoor!”

„Het zijn hele hectische dagen”, vertelt Ruud Hermans als wij hem een dag na zijn winst aan de telefoon hebben. Voor iemand die het mega hectisch heeft, net een televisieprogramma heeft gewonnen en de hele dag pers over zich heen krijgt, is hij misschien wel de meest rustige persoon die we ooit gesproken hebben. Want inderdaad: het is hectisch. De huiskamerconcerten zijn allemaal uitverkocht, „en er liggen nog 120 mailtjes op me te wachten met aanvragen!”

Hij deed mee aan The Voice Senior omdat hij van plan was om zijn 70e verjaardag in de theaters te vieren. „Toen kwam The Voice op mijn pad. Ik had een goed gevoel, maar dat het zo zou lopen had ik natuurlijk niet verwacht. Tuurlijk: ik wist dat ik iets kon. Ik heb 9 jaar lang huiskamerconcerten gegeven, ben al heel lang bezig met covers die echt onder mijn huid kruipen… Met ouder worden leer je dat. Ik ging daar inderdaad wel heen met het gevoel dat ik iets te melden had. Maar winnen?! De eerste ronde komt dat écht niet in je op!”


Famke Louise geeft haar eerste soloshow in Paradiso
Likeability of3

Famke Louise geeft haar eerste soloshow in Paradiso

Famke Louise geeft op 9 november haar eerste soloconcert in Paradiso. /ANP

Foto van 'Metro'

20 SEP 2019

Famke Louise geeft op 9 november haar eerste soloconcert in Paradiso in Amsterdam. De zangeres kondigt de show Boss Bitch aan via Instagram.

„Na alle voorbereidingen mag ik het dan eindelijk zeggen”, begint de zangeres haar post. „Mijn eerste soloshow in Paradiso Amsterdam!” Ze belooft haar fans dan ook dat ze show ‘lit’ wordt. De kaartverkoop voor het optreden op het Amsterdamse poppodium begint op dinsdag 24 september.

Famke Louise begon haar carrière als model en vlogger. In 2017 bracht ze haar eerste single Op Me Monnie uit. Daarna volgden de nummers Vroom, Derrière en de samenwerking met Ronnie Flex voor het nummer Alleen Door Jou.


dislike
user_48e35435a07dbfbeb5eef2280126bbaba92f7b39_avatar

Anastasia-mysterie… aan muur Albert Verlinde

Anastasia-mysterie aan muur Albert Verlinde

Albert Verlinde in zijn werkkamer bij het schilderij waarop ‘zijn’ Anastasia blijkt te staan. / Femmy Weijs

Foto van 'Erik Jonk'

20 SEP 2019

Niet alleen Rusland en een musical hebben een Anastasia-mysterie. Albert Verlinde heeft er één aan de wand.

Er was eens een schilderij. Zo zou een sprookjesmusical kunnen beginnen. Bij musicalproducent en tv-maker Albert Verlinde hangt het sprookje aan de wand in zijn werkkamer. In de week voor de première van ‘zijn’ musical Anastasia (zondag in het AFAS Circustheater in Scheveningen), vertelt hij zijn verhaal.

„Hoe vínd je dit???”, begint hij enthousiast. „In 2015 begon ik als algemeen directeur bij Stage Entertainment Nederland. In mijn kamer hing een rood schilderij van een Boeddhabeeld ofzo en niet zo in mijn sfeer. In plaats daarvan koos ik een beetje schimmig familieportret. Zwartwit, heel mooi en groot. Iedereen die binnenkwam vond het intrigerend, maar de vraag wat het voorstelde kon ik niet beantwoorden. Het schilderij hing er zo al vier jaar. Deze zomer kwam ik terug van vakantie en toen had een collega van ICT een papiertje op mijn bureau gelegd. Die had uitgevonden dat de Romanov-zusjes het familieportret vormen. Eén van de zussen is dus Anastasia en die hangt dus gewoon al vier jaar in mijn kamer. Dat verzin je toch niet? Ik ben best wel bijgelovig, maar dit…”


'Bioscoopfilm' Friends komt ook naar Nederland!

De productie Friends 25: The One With The Anniversary zou eerst alleen in de Verenigde Staten te zien zijn. Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

19 SEP 2019

Goed nieuws voor alle Friends-fans! Vanwege het 25-jarige jubileum van de populaire comedyserie vertoont bioscoopketen Vue volgende maand de leukste afleveringen. Ook kun je genieten van nooit eerder vertoonde beelden.

De productie Friends 25: The One With The Anniversary zou eerst alleen in de Verenigde Staten te zien zijn, maar komt nu ook naar Nederland. Het is dit jaar namelijk precies 25 jaar geleden dat Monica, Joey, Chandler, Ross, Phoebe en Rachel voor het eerst op de televisie te zien waren. En ten ere van dit jubileum zijn er enkele iconische afleveringen omgezet en geremiseerd in 4K beeld.

Nog nooit vertoonde beelden


Talkshow Beau blijft buiten kijkcijfer-top 25

Talkshow Beau blijft buiten kijkcijfer-top 25

Talkshow Beau blijft buiten kijkcijfer-top 25. Foto: ANP.

Foto van 'Metro en ANP'

19 SEP 2019

Het is Beau van Erven Dorens deze week nog niet gelukt om met zijn talkshow een plek te bemachtigen in de kijkcijfer-top 25.

Uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek blijkt dat er woensdagavond 408.000 mensen afstemden op het RTL4-programma, niet genoeg om bij de 25 best bekeken programma's te horen.

Gevecht


Paul van Loon: altijd in voor grumor

Paul van Loon: altijd in voor grumor

Paul van Loon. / Foto: Tuffcat Media

Foto van 'Erik Jonk'

19 SEP 2019

Met drie nieuwe boeken en een theatertournee, overlaadt successchrijver Paul van Loon de jeugd weer met zijn grumor.

Duizelingwekkend, hoeveel titels kinderboekenschrijver en zanger Paul van Loon uit zijn ‘pen’ heeft getoverd (op zijn Wikipediapagina moet je scrollen). Maar schrijfmoe is de 64-jarige Brabander allerminst. Wat heet: een remake van Ontsnapt uit de Dode Hoek is net uit, net als het nieuwe Foeksia en de Bezembus. Woensdag volgt een nieuwe Dolfje Weerwolfje, Dolfje ontvoerd! En vanaf zondag is hij met zijn band (en zijn beroemde Griezelbus) tot en met mei te zien met de theatervoorstelling De Griezelbus on tour. Genoeg grumor dus, zoals Van Loons griezelverhalen met humor in één woord heten.

Uitpuilende boekenkasten


Trollenleger Dotan treiterde YouTuber om uit de kast te komen

Dotan/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

13 SEP 2019

Dat Dotan fanverhalen verzon en een trollenleger inzette, is nieuws van nu een dik jaar geleden. Daarmee is echter nog niet elke steen boven gekomen, zo blijkt nu het verhaal van Ramin Rezai.

Rezai is een YouTuber die in 2011 het verzoek van een van de nepaccounts kreeg om een zanger te helpen met doorbreken. 'Nathalie Verduin' was volgens haar profiel een medewerker van EMI en zou Rezai kunnen helpen aan een carrière in de Verenigde Staten indien het hem lukte om Dotan te helpen met doorbreken. Hij kreeg het verzoek om de clip van Dotan in zijn volgende aflevering te promoten, zo openbaart hij aan Story.

Homoseksueel


Gratis concert rapper Willem de Bruin onder Rijksmuseum

Gratis concert rapper Willem de Bruin onder Rijksmuseum

Rapper Willy. / ANP

Foto van 'Metro'

12 SEP 2019

Goed nieuws voor fans van The Opposites. Niemand minder dan Willem de Bruin, ook wel bekend als Willy, treedt zaterdag 28 september eenmalig op in de passage onder het Rijksmuseum. Het concert is gratis.

Het gratis concert is een toegift na zijn uitverkochte concertreeks in Carré. De concerten staan in het teken van zijn eerste soloalbum Man in Nood (2018).

Overeenkomsten Rembrandt en De Bruin


Pearl Harbor was slechts het begin…video icon
02:22
Foto van 'Erik Jonk'

12 SEP 2019

Pearl Harbor was slechts het begin…

Met het spectaculaire oorlogsepos Midway brengt regisseur Roland Emmerich (Indepencence Day) de meest ingrijpende zeeslag van de Tweede Wereldoorlog met een enorme sterrencast (onder meer Woody Harrelson, Luke Evans, Nick Jonas) naar het witte doek.

Vers van de pers: de trailer

De Amerikaanse marine weet zich te herstellen nadat de Japanners in december 1941 dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor geheel tot zinken te hebben gebracht. Met hun overgebleven vliegdekschepen gaan de Amerikanen in juni 1942 opnieuw de keiharde strijd aan, dit keer om het strategische eiland Midway in de Stille Oceaan. Door middel van spionage en gewaagde oorlogstactieken weten de Amerikanen - die sterk in de minderheid waren - met de slag om Midway het tij van de oorlog te keren.

De trailer van Midway is donderdagmiddag verschenen. Vanaf 7 november draait de actiefilm in de Nederlandse bioscopen.


Rapper Boef vraagt vriendin ten huwelijk

Rapper Boef vraagt vriendin ten huwelijk

rapper Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, gaat trouwen. /ANP

Foto van 'Metro'

8 SEP 2019

Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, gaat trouwen. De 26-jarige rapper deelde zondagmiddag een foto op Instagram waarop te zien in dat hij een ring om de vinger van zijn vriendin Selma Omari schuift.

„Elke man heeft een powervrouw achter zich nodig, zij is de mijne”, schrijft de rapper, die bekend werd met de hits Habiba en Krantenwijk, bij de post.

Geruchten


Positieve reacties op cellulitis-foto Demi Lovato

Positieve reacties op cellulitis-foto Demi Lovato

Demi Lovato. / AFP

Foto van 'Imre Himmelbauer'

7 SEP 2019

Er zijn veel positieve reacties gekomen op een bikinifoto van Demi Lovato. Op de foto is te zien dat de zangeres lijdt aan cellulitis, waardoor de huid er bobbelig uitziet en niet strak. Op social media wordt dit verschijnsel vaak verborgen. Lovato noemt de foto vaak 'cellulit', een combinatie van cellulitis en 'lit', wat tof of geweldig betekent.

In het bijschrift schrijft de zangeres dat een onbewerkte foto van haar in bikini op social media zetten haar grootste angst is. „Ik ben er gewoon zo klaar mee dat ik me schaam voor mijn lichaam en dat ik het bewerk (en ja, de andere bikinifoto's waren bewerkt - en ik vind het verschrikkelijk dat ik dat deed maar het is de waarheid), om te voldoen aan andermans idee van wat mooi is, terwijl ik het gewoon niet ben op die foto's."


Pommeline laat toch hoofd Fabrizio van been weghalen

Fabrizio en Pommeline in betere tijden... / RTL

Foto van 'Daisy Heyer'

6 SEP 2019

Temptation Island VIPS is nog niet afgelopen, maar van één stel weten we in ieder geval al zeker dat ze nu niet meer bij elkaar zijn: Pommeline en Fabrizio. De tatoeage die Pommeline van Fabrizio had, blijkt nu toch echt naar het verleden gelaserd te worden. 

Pommeline liet al snel toen ze verkering kreeg met haar 'Fabrie' een tatoeage zetten, en niet zo'n kleintje ook: het hoofd van haar (inmiddels ex)-lover prijkte in vol ornaat op haar onderbeen, inclusief indianentooi. Dat deed ze in februari van dit jaar, vlak voordat ze mee gingen doen aan Temptation Island VIPS.

Vreemdgaan


Originele Harry Potter-cast terug voor nieuwe films

Als er nieuwe Harry Potter-films komen, zou de originele cast ook weer terugkeren volgens de geruchten. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

6 SEP 2019

Heel goed nieuws voor fans van de films van Harry Potter: de geruchten gaan dat er twee nieuwe films gaan komen en dat Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson dan wederom in de huid van Harry, Ron en Hermelien kruipen. 

Even leek het er in 2011 (!) op dat de laatste film van Harry Potter ooit een feit was: The Deathly Hallows - Part 2. Maar volgens We Got This Covered komt er een verfilming van Harry Potter and the Cursed Child: een stuk dat alleen op Broadway werd vertoond. Warner Bros, de filmmaatschappij die eerder alle Harry Potter-films produceerde, zou de rechten van het Broadway-stuk hebben gekocht. En dat biedt goede vooruitzichten!

Een mysterieuze tweet van J.K. Rowling (de schrijfster van de Harry Potter-reeks) wakkert die geruchten nog even lekker aan, vooral omdat zij eerder maar liefst een half jaar niets op Twitter had geplaatst! Het logo is het nieuwe logo van de Broadway-show, volgens fans nog een reden om te geloven dat er een nieuwe film aan zit te komen.


Dansende sterren zijn na 10 jaar terug!

Dansende sterren zijn na 10 jaar terug!

Foto: RTL

Foto van 'Erik Jonk'

6 SEP 2019

Na tien jaar keert Dancing With The Stars zaterdag terug. Vier deelnemers over hun ballroom- en latinskills. „Dit is de he-le tijd denken. In een panische staat.”

Anouk Hoogendijk (34)

Ex-voetbalster Ajax en Arsenl (103 interlands), analyticus bij de Oranje Leeuwinnen.


Justin Bieber open op Insta over drugs en Hailey

Justin Bieber vertelt over zijn moeilijke jeugd. /Instagram @justinbieber

Foto van 'Metro en ANP'

3 SEP 2019

Dat hij op jonge leeftijd al in de schijnwerpers stond, heeft Justin Bieber niet alleen maar goed gedaan. In een lange Instagrampost deed Bieber maandagavond een boekje open over zijn jeugd.

Hij stelt onder meer dat kindsterren onder ondoenlijk veel druk staan en er veel te veel verantwoordelijkheid wordt gegeven aan deze jonge mensen „van wie de hersenen nog niet ontwikkeld zijn."

Op zijn kop


‘Bibberen’ voor Beau: talkshow tegenover Eva

‘Bibberen’ voor Beau: talkshow tegenover Eva

Beau van Erven Dorens begint maandagavond met Beau. / RTL

Foto van 'Erik Jonk'

2 SEP 2019

Misschien wel de spannendste ‘clash’ van allemaal: de nieuwe talkshow Beau tegenover Eva Jinek.

Maandagavond gaat een droomwens voor Beau van Erven Dorens in vervulling: een eigen talkshow (22.30 uur RTL 4), simpelweg Beau geheten. Na teruglopende kijkcijfers voor Humberto Tan (RTL Late Night) en een mislukte missie voor zijn opvolger Twan Huys, moet Van Erven Dorens de late RTL-avond nu dragen. En dat tegenover Eva Jinek op NPO 1. Met spanning wordt naar deze confrontatie uitgekeken.

Verwachtingen positief


Grootste clashes op het tv-scherm

Grootste clashes op het tv-scherm

Foto: Colourbox

Foto van 'Erik Jonk'

1 SEP 2019

Het nieuwe tv-seizoen is op gang gekomen. Wat zijn de meest spannende clashes op belangrijke tijdstippen op de buis? Een vooruitblik op de zenders NPO 1, RTL 4 en SBS 6.

Houdt NPO de ijzersterke kijkcijfers op het eerste net vast? Hoe hard knalt John de Mols Talpa op SBS 6, nu zijn zus Linda en Wendy van Dijk zijn binnengehaald? Kan RTL 4 tegen dit geweld op en redt Expeditie Robinson de zondag? Allemaal vragen waarbij de televisiewereld met spanning op de antwoorden wacht. Natuurlijk kun je elk programma terugkijken op het moment waarop jij dat wil, maar het aantal ‘live-kijkers’ op prime time blijft voor televisiemakers nog altijd een belangrijke zaak. Metro zet de clashmomenten na de seizoenspresentaties van NPO en RTL (opmerkelijk: Talpa hield zo’n presentatie niet) voor de komende vrijdag-, zaterdag- en zondagavonden op een rij.

De vrijdagavond


Martien Meiland te zien in Ranking The Stars

Martien Meiland te zien in Ranking The Stars

Martien Meiland in de studio bij Jinek. /Jinek

Foto van 'Metro'

1 SEP 2019

We staan aan de start van het nieuwe TV-seizoen en dat betekent ook weer een nieuw seizoen van Ranking The Stars. Op Instagram geeft presentator Paul de Leeuw alvast een voorproefje en onthult per ongeluk de laatste gasten.

En dan blijkt dat Martien Meiland dit seizoen op de lijstjes van de sterren pronkt!

Rondleiding


Youtuber Nienke Plas krijgt eigen realityshow

Youtuber Nienke Plas krijgt eigen realityshow

Nienke Plas. / ANP

Foto van 'Metro'

29 AUG 2019

Youtuber Nienke Plas (33) is binnenkort niet alleen online, maar ook op tv te zien. De vlogster krijgt op RTL 5 én Videoland haar eigen realityshow. „Zo zien kijkers mij vanuit een ander perspectief”, zei Plas tegenover het AD.

Wennen aan camera's

De vlogster - zelf dagelijks met een camera in weer - gaf aan toch even aan de camera’s om haar heen te moeten wennen. „Het was wel even wennen om continue een camera om je heen te hebben. Dan denk je: oh, jullie zijn hier ook!”